Коллеги,всем доброго дня!Подскажите,пожалуйста,что-то я ...
В бюджет отгрузили товар БЕЗВОЗМЕЗДНО,налоговую я выписываю на себя?#wall#
налоговая для бюджетной организации
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 1255 разів
- Подякували: 515 разів
Правильно-НН остается у Вас , дата выписки по отгрузкеCjabz писав:Коллеги,всем доброго дня!Подскажите,пожалуйста,что-то я ...
З організаціями, що розраховуються за рахунок бюджетних коштів, перша подія виникає лише при оплаті.[/quote]
а що тоді робить, коли ПН бюджетній організації виписали датою РН, а не датою оплати???
а що тоді робить, коли ПН бюджетній організації виписали датою РН, а не датою оплати???
виходить ви порушуєте ст. 187.7 ПКУ?TataSt30 писав:да все документы одним числом, и после до оплаты они висят по 361 в дебете. Отгрузку делаем после оплаты для того, чтобы обезопасить себя. Хотя документально отгрузка произошла днем выписки документов.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3428 разів
- Подякували: 2781 раз
а що тоді робить, коли ПН бюджетній організації виписали датою РН, а не датою оплати???[/quote]busay писав:З організаціями, що розраховуються за рахунок бюджетних коштів, перша подія виникає лише при оплаті.
это не есть правильно, делайте корректировку, вам ни чего за это не будет, а вот бюджетная организация может потерят кредит
это не есть правильно, делайте корректировку, вам ни чего за это не будет, а вот бюджетная организация может потерят кредит[/quote]
ПН виписана датою РН - 22.05.13, а оплатили 28.05.13, тепер треба зробить коригування 31.05.13, а нову Пн 28.05.13? якщо так, то від 22.05. по 28.05.13 зареєстровані в ЄДРПН всі ПН і виходить, що їх номерація зіб'ється
-
- Гуру
- Дякував (ла): 110 разів
- Подякували: 37 разів
В НН импортный товар,я должна эту НН,выписанную на себя регистрировать?buhgalter Tanya писав:Правильно-НН остается у Вас , дата выписки по отгрузкеCjabz писав:Коллеги,всем доброго дня!Подскажите,пожалуйста,что-то я ...
-
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 22126 разів
- Подякували: 40708 разів