подпись в налоговой накладной
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 10003 рази
- Подякували: 5885 разів
-
- Гуру
- Дякував (ла): 17 разів
- Подякували: 7 разів
Marlboro писав:Я тоже умею копировать) То, что директор может уполномочить кого-то подписывать документы по поставке не говорит о том, что он не может это делать сам - это его не имущественное право от которого он не может отказаться, даже путем издания приказа.2.13. Керівник підприємства, установи забезпечує фіксування фактів здійснення всіх господарських операцій, що були проведені, у первинних документах та виконання всіма підрозділами, службами і працівниками правомірних вимог головного бухгалтера щодо порядку оформлення та подання для обліку відомостей і документів.
Керівником підприємства, установи затверджується перелік осіб, які мають право давати дозвіл (підписувати первинні документи) на здійснення господарської операції, пов'язаної з відпуском (витрачанням) грошових коштів і документів, товарно-матеріальних цінностей, нематеріальних активів та іншого майна. Кількість осіб, які мають право підписувати документи на здійснення операцій з видачі особливо дефіцитних товарів і цінностей, бланків суворої звітності, повинно бути обмежено.
Я не утверждаю, что директор не может подписывать НН, говорится о том, что подписать документ может любой уполномоченный сотрудник организации, а то, что директор может подписывать данные документы, само собой разумеется.
-
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 4095 разів
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 663 рази
- Подякували: 80 разів
отримала ПН від телефонного оператора , там де підпис і прізвище особи, яка склала податкову накладну вони пишуть рукою... кажуть програма не вибиває інакше, що робити? знаю, що від руки не можна дописати ...
сказали пишіть заяву протягом 30-и днів розглянемо, дурдом...
а як деку здавати. включати?
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 84 рази
- Подякували: 113 разів
Оператор, случайно, не Интертелеком? Я каждый раз прошу вписать фамилию, ставят только какую-то "карлючку"-подпись и говорят, что они не имеют право выписывать НН, а только распечатывать. Я в НК включаю.asv писав:отримала ПН від телефонного оператора , там де підпис і прізвище особи, яка склала податкову накладну вони пишуть рукою... кажуть програма не вибиває інакше, що робити? знаю, що від руки не можна дописати ...
- Тюша
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2126 разів
- Подякували: 5235 разів
Аналогично, но началось с этого месяца.Включаю.dreamer писав:Оператор, случайно, не Интертелеком? Я каждый раз прошу вписать фамилию, ставят только какую-то "карлючку"-подпись и говорят, что они не имеют право выписывать НН, а только распечатывать. Я в НК включаю.asv писав:отримала ПН від телефонного оператора , там де підпис і прізвище особи, яка склала податкову накладну вони пишуть рукою... кажуть програма не вибиває інакше, що робити? знаю, що від руки не можна дописати ...
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 11443 рази
- Подякували: 8955 разів
У меня тоже Интертелеком прислал НН с фамилией.asv писав:а я вчора поштою отримала ПН від інтертелекому і там є прізвище особи надруковане!як і має бути - переробили...