Адрес в налоговой накладной

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

сьогодні виписувала Пн на (УВАГА!) 80 грн. ПДВ. контрагент попросив скинути для перевірки( я це роблю від 5000 відвантаження) каже: виправте індекс, бо старий - так як у вас в свідоцтві, але добре. договір поставки ми з вами не заключали прочерки - добре. Замість ФОП просто прізвище - добре. І кожне речення закінчується фразою: бо так сказали в податковій. не знаю, мене вона вирішила податковою налякати чи сама собі як мантру повторяла, але якесь ідолопоколніння я відчула. Стало страшно....

Venera
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 739 разів
Подякували: 557 разів

Повідомлення Venera »

оляля писав: але якесь ідолопоколніння я відчула. Стало страшно....
#rolf# Оля, тоді вже дияволопоклоніння! Інакше податківців не назвати#smile3#

ingvita
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 17 разів

Повідомлення ingvita »

А може просто звичайний "совок" з радянських часів, філософія рабів, з якою одна частина суспільства живе, а інша від того страждає...

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

Venera писав:
оляля писав: але якесь ідолопоколніння я відчула. Стало страшно....
#rolf# Оля, тоді вже дияволопоклоніння! Інакше податківців не назвати#smile3#
#g_haha# +1000

Emmhs
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 8 разів

Повідомлення Emmhs »

Попросила св-во НДС у поставщика. В свидетельстве в адресе стоит Украина. Не знаю, что делать. Поставщик говорит, как скажете, так и напишем. Я в ступоре..... Кто чего может присоветует???...

tamara.t13
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 59 разів
Подякували: 80 разів

Повідомлення tamara.t13 »

Emmhs писав:Попросила св-во НДС у поставщика. В свидетельстве в адресе стоит Украина. Не знаю, что делать. Поставщик говорит, как скажете, так и напишем. Я в ступоре..... Кто чего может присоветует???...
Да как в свидетельстве у них написано пусть так и НН віписуют

Emmhs
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Emmhs »

tamara.t13 писав:
Emmhs писав:Попросила св-во НДС у поставщика. В свидетельстве в адресе стоит Украина. Не знаю, что делать. Поставщик говорит, как скажете, так и напишем. Я в ступоре..... Кто чего может присоветует???...
А как же формат адреса: Индекс, область, район, город, улица, дом. Нет Украины......#hunter# #hunter#

Emmhs
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Emmhs »

#smoke# #smoke# #smoke#
Emmhs писав:
tamara.t13 писав:
А как же формат адреса: Индекс, область, район, город, улица, дом. Нет Украины......#hunter# #hunter#
Проверили с поставщиком Вытяг, там Украины нет#g_crazy# #g_crazy# Если впишу согласно св-ва Украину, в Вытяге нет Украины. Но в Вытяге есть Печерський р-н м. Киева..#g_dance# #g_dance# Склоняюсь к тому, что в НН не будет ни Украины, ни Печерського р-на...#smoke# #smoke#

АннаЛ
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 31 раз
Подякували: 111 разів

Повідомлення АннаЛ »

Хотелось бы узнать мнение коллег: согласно НКУ адрес в н.н. указывается как в ЕГР. В ЕГР указывается не только город , но и район города. В свидетельствах плательщика НДС , в т.ч. полученных в 2012г., район города не указывается. Кто сталкивался с этим вопросом при проверках?

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2114 разів
Подякували: 10409 разів

Повідомлення Popen »

АннаЛ писав:Хотелось бы узнать мнение коллег: согласно НКУ адрес в н.н. указывается как в ЕГР. В ЕГР указывается не только город , но и район города. В свидетельствах плательщика НДС , в т.ч. полученных в 2012г., район города не указывается. Кто сталкивался с этим вопросом при проверках?
НН выписывается на основании св-ва НДС.
P.S. Для получения (при желании) дополнительных данных следует зарегить КВЕД "Оперативно-розыскная деятельность" #g_crazy#

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”