подпись в налоговой накладной

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
офигевшая
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 10003 рази
Подякували: 5885 разів

Повідомлення офигевшая »

Ну и ладно! Осталось только уговорить моего дира их подписывать!

Elena_tn
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення Elena_tn »

Marlboro писав:
2.13. Керівник підприємства, установи забезпечує фіксування фактів здійснення всіх господарських операцій, що були проведені, у первинних документах та виконання всіма підрозділами, службами і працівниками правомірних вимог головного бухгалтера щодо порядку оформлення та подання для обліку відомостей і документів.

Керівником підприємства, установи затверджується перелік осіб, які мають право давати дозвіл (підписувати первинні документи) на здійснення господарської операції, пов'язаної з відпуском (витрачанням) грошових коштів і документів, товарно-матеріальних цінностей, нематеріальних активів та іншого майна. Кількість осіб, які мають право підписувати документи на здійснення операцій з видачі особливо дефіцитних товарів і цінностей, бланків суворої звітності, повинно бути обмежено.
Я тоже умею копировать) То, что директор может уполномочить кого-то подписывать документы по поставке не говорит о том, что он не может это делать сам - это его не имущественное право от которого он не может отказаться, даже путем издания приказа.

Я не утверждаю, что директор не может подписывать НН, говорится о том, что подписать документ может любой уполномоченный сотрудник организации, а то, что директор может подписывать данные документы, само собой разумеется.

Marlboro
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 4095 разів

Повідомлення Marlboro »

Elena_tn, я понял) Я не упрекал.

Elena_tn
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення Elena_tn »

Marlboro писав:Elena_tn, я понял) Я не упрекал.
#ok#

asv
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 663 рази
Подякували: 80 разів

Повідомлення asv »

отримала ПН від телефонного оператора , там де підпис і прізвище особи, яка склала податкову накладну вони пишуть рукою... кажуть програма не вибиває інакше, що робити? знаю, що від руки не можна дописати ...
сказали пишіть заяву протягом 30-и днів розглянемо, дурдом...
а як деку здавати. включати?

dreamer
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 84 рази
Подякували: 113 разів

Повідомлення dreamer »

asv писав:отримала ПН від телефонного оператора , там де підпис і прізвище особи, яка склала податкову накладну вони пишуть рукою... кажуть програма не вибиває інакше, що робити? знаю, що від руки не можна дописати ...
Оператор, случайно, не Интертелеком? Я каждый раз прошу вписать фамилию, ставят только какую-то "карлючку"-подпись и говорят, что они не имеют право выписывать НН, а только распечатывать. Я в НК включаю.

Тюша
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2126 разів
Подякували: 5235 разів

Повідомлення Тюша »

dreamer писав:
asv писав:отримала ПН від телефонного оператора , там де підпис і прізвище особи, яка склала податкову накладну вони пишуть рукою... кажуть програма не вибиває інакше, що робити? знаю, що від руки не можна дописати ...
Оператор, случайно, не Интертелеком? Я каждый раз прошу вписать фамилию, ставят только какую-то "карлючку"-подпись и говорят, что они не имеют право выписывать НН, а только распечатывать. Я в НК включаю.
Аналогично, но началось с этого месяца.Включаю.

asv
Высший разум
Высший разум

Повідомлення asv »

Інтертелеком, він )) дякую, тоді включаю

asv
Высший разум
Высший разум

Повідомлення asv »

а я вчора поштою отримала ПН від інтертелекому і там є прізвище особи надруковане!як і має бути - переробили...

Любослава
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 11443 рази
Подякували: 8955 разів

Повідомлення Любослава »

asv писав:а я вчора поштою отримала ПН від інтертелекому і там є прізвище особи надруковане!як і має бути - переробили...
У меня тоже Интертелеком прислал НН с фамилией.

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”