Да оце головняк так головняк. Я по сей день не могу добиться правильных НН начального периода 2011, особенно от таких как Киевстар, Велтон и т.д. Им по барабану
#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# Что будет не знаю. Одна надежда на адекавтность нашей налоговой
ПН і їх вигляд за минулі роки
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1333 рази
- Подякували: 1060 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1333 рази
- Подякували: 1060 разів
Оляля, простите за чёрный юмор, но можно ещё дату в графе 2 в н/н сделать без точек, чтобы заработать штраф "за издевательство над налоговым инспектором".#g_haha#
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 57 разів
- Подякували: 158 разів
У моєму списку зміни ПН:оляля писав:Перевіряю документи за 2010-2012 роки, серед них ПН. Може хтось має якусь зведену інформацію, що коли де мало бути( тобто з якого моменту рівняємо по правому краю і т.д і тп.) дякую
16.12.2011 - ще новіша від МінФінУ #smile3#
06.08.2011 - нова з Код УКТ ЗЕД
10.01.2011 - оновлена з "постачання", Код УКТ ЗЕД в найменуванні, і не тільки звичайно, це для розпізнавання
29.07.2005 - стара з "поставки"
-
- Акула НКУ
-
- Акула НКУ
сьогодні прочитала статтю в ПБО №42 за травень 2012 - спираючись на рішення ВАСУ, вони говорять про те, що "відсутність цього реквізиту в первинному докуме5нті є несуттєвим недолякаом, який не позбавляє такий документ статусу первинного та не зменшує його значення як такого, що підтверджує здійснення тої чи іншої операції"Тот самый гость писав:А ещё добавлю (может правда Вы и в курсе), что нужно в первичных документах ставить реквизит "место составления" - раз уж Вы аудит себе делаете, то обратите внимание. Реквизит давний из закона "О БУ", но всплыл резко в прошлом году и не только в актах, но и в расходных накладных.
И ещё непонятка с регистром букв в наименовани в н/н и адресе - по мнению Минюста они должны быть прописными - как в свидетельстве о госрегистрации (это письмо было в этом году на ресурсах).
Це звичайно не означає, що я не буду вимагати наявність цього реквізиту, але цими рішеннями ВАСУ запасуся.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1530 разів
- Подякували: 1615 разів
А Я так и включаю НН с факсимиле и акты - тоже#blush# , надеюсь уже за 2 года сгребсти все в кучу и поехать поменять#g_witch# , а то если за каждый месяц ездить надоест в очереди стоять по пол дня- а у меня несколько операторов и все ставят факсимиле!, а Киевстар в актах-рахунках вообще ничего не ставит!!!! #g_crazy#avp2002 писав:Да оце головняк так головняк. Я по сей день не могу добиться правильных НН начального периода 2011, особенно от таких как Киевстар, Велтон и т.д. Им по барабану
#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# Что будет не знаю. Одна надежда на адекавтность нашей налоговой
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1530 разів
- Подякували: 1615 разів
Выложите здесь пожалуйста эту статью- Я и себе распечатаю т.к. у многих моих поставщиков - нет этого реквизита.#blush#оляля писав:сьогодні прочитала статтю в ПБО №42 за травень 2012 - спираючись на рішення ВАСУ, вони говорять про те, що "відсутність цього реквізиту в первинному докуме5нті є несуттєвим недолякаом, який не позбавляє такий документ статусу первинного та не зменшує його значення як такого, що підтверджує здійснення тої чи іншої операції"Тот самый гость писав:А ещё добавлю (может правда Вы и в курсе), что нужно в первичных документах ставить реквизит "место составления" - раз уж Вы аудит себе делаете, то обратите внимание. Реквизит давний из закона "О БУ", но всплыл резко в прошлом году и не только в актах, но и в расходных накладных.
И ещё непонятка с регистром букв в наименовани в н/н и адресе - по мнению Минюста они должны быть прописными - как в свидетельстве о госрегистрации (это письмо было в этом году на ресурсах).
Це звичайно не означає, що я не буду вимагати наявність цього реквізиту, але цими рішеннями ВАСУ запасуся.
-
- Акула НКУ