Да всего заблокированных на сумму 649099,89 грн - тогда все сходится.marina11 писав:Воно. Ви маєте ще заблоковані ПН на суму ПДВ 165766,67? Теоретично сума має відповідати сумі заблокованих ПН. Ящо "перевищення" більше, значить ДФС знайшли у Вас відображення починаючи десь з 2015 року не "у тих періодах" ПН чи РК.Zhuravlik писав:Сейчас висит в кабинете +649 100,00 в колонке "сумма перевищення" - это оно? значит все ок?Скрытый текст
marina11 писав: Декларацію вже здано? От згідно декларації ліміт і списався. Зараз ця сума має бути у вас у рядочку "перевищення", за рахунок якого і має зареєструватися ПН після розблокування якщо ліміт буде з +. Не знаю, чи , якщо буде з -.
Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)
-
- Знаток
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 12 разів
-
- Знаток
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 12 разів
а у Вас что появилось задним числом?Бухгалтерочек писав:А у Вас было такое, что решение появлялось в кабинете "задним" числом? То есть на определенную дату не было, а потом появилось на много позже.
- Бухгалтерочек
- Просвещенный
- Дякував (ла): 92 рази
- Подякували: 81 раз
Может я конечно слепувата, но раньше не видела решение о регистрации НН. Сегодня в кабинете висит, как непрочитанное. Вот и интересуюсь было ли такое у кого-то.Zhuravlik писав:а у Вас что появилось задним числом?Бухгалтерочек писав:А у Вас было такое, что решение появлялось в кабинете "задним" числом? То есть на определенную дату не было, а потом появилось на много позже.
- Ребекка
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
5 робочих днівtiex1994 писав:Колеги, я правильно собі порахувала, що якщо Повідомлення надіслала у четвер, то 5 день закінчився вчора?
- marina11
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
Учора не міг бути 5-й день для жодного повідомлення, так як рахуються робочі дні. Сьогодні термін для повідомлень від 15.12.17р. Рішення мали примати 22.12, надсилати -сьогодні.tiex1994 писав:Колеги, я правильно собі порахувала, що якщо Повідомлення надіслала у четвер, то 5 день закінчився вчора?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2476 разів
- Подякували: 759 разів
Дополнения к Закону о Антиблокировке подписали ?
что слышно ?
что слышно ?
Подскажите, почему вижу разную информацию и Соте и электронном кабинете. В Соте зарезестрированы сегодня входящие налоговые, а в электронном кабинете в закладке вхідні/вихідні документи ничего не вижу нового.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 119 разів
- Подякували: 286 разів
В электронном кабинете надо смотреть СЕА ПДВ или ЕРПН, НН там.Anila писав:Подскажите, почему вижу разную информацию и Соте и электронном кабинете. В Соте зарезестрированы сегодня входящие налоговые, а в электронном кабинете в закладке вхідні/вихідні документи ничего не вижу нового.