На сегодня Парубий еще не подписал.Тянут с***киFyDD писав:Дополнения к Закону о Антиблокировке подписали ?
что слышно ?
Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 20 разів
- Подякували: 89 разів
-
- Профи
- Дякував (ла): 29 разів
- Подякували: 10 разів
Добрый день, коллеги!
Кто сталкивался, подскажите:
По июльским накладным подала скарги в августе/сентябре (Укрпочтой). Т.к. рассматривали они медленно, то панику не садила. Все по-чуть чуть зарегистрировали постепенно, а одну-нет (точнее статус не поменялся). Я направила "Запит на отримання публічної інформ." в ноябре. Сегодня пришел ответ-что такой скарги у них нет. Что делать? куда бежать??? )))) По срокам то понятно, что уже тю-тю все. Но все же?
П.С. где-то видела ответ уже на этот вопрос был, но физически листать и изучать просто нет времени, в штате юриста нет, все сама....
Спасибо за ответ/совет.
Кто сталкивался, подскажите:
По июльским накладным подала скарги в августе/сентябре (Укрпочтой). Т.к. рассматривали они медленно, то панику не садила. Все по-чуть чуть зарегистрировали постепенно, а одну-нет (точнее статус не поменялся). Я направила "Запит на отримання публічної інформ." в ноябре. Сегодня пришел ответ-что такой скарги у них нет. Что делать? куда бежать??? )))) По срокам то понятно, что уже тю-тю все. Но все же?
П.С. где-то видела ответ уже на этот вопрос был, но физически листать и изучать просто нет времени, в штате юриста нет, все сама....
Спасибо за ответ/совет.
-
- Знаток
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 12 разів
просто чего испугалась, в колонке лимит показывает 42000,00 грн.Zhuravlik писав:Да всего заблокированных на сумму 649099,89 грн - тогда все сходится.marina11 писав:Воно. Ви маєте ще заблоковані ПН на суму ПДВ 165766,67? Теоретично сума має відповідати сумі заблокованих ПН. Ящо "перевищення" більше, значить ДФС знайшли у Вас відображення починаючи десь з 2015 року не "у тих періодах" ПН чи РК.Zhuravlik писав:Сейчас висит в кабинете +649 100,00 в колонке "сумма перевищення" - это оно? значит все ок?Скрытый текст
а превышении колонка 649 100,00 грн.
-
- Мастер
- Дякував (ла): 13 разів
- Подякували: 20 разів
Всім форумчанам Доброго здоров’я!
Ситуація:
Я негласно на одному невеликому підприємстві допомагаю по різним питанням. Так от у них заблокували ПН, подали повідомлення – прийшла відмова.
Бухгалтер реально не має часу зайнятись підготовкою скарги.
Попросили мене підготовити скаргу та пакет документів. За основу скарги я взяв приклад Андрія Тамошюнаса. Залишивши незмінним вступ на першій сторінці та пару пунктів де пояснюється фіскалам що вони не праві. Так як прохання підготовити це все прозвучало на 9-й день рішення про відмову – то швидко штампував все, щоб встигнути відправити.
Питання:
Скільки можуть коштувати такі послуги?
Може хтось комусь платив за допомогу?
Хоч від і до?
А то навіть поняття не маю за суму, хоча з шаблону скарги з 8 сторінок тексту в мене залишилось 7, при цьому реально 2 сторінки шаблон Андрія Тамошюнаса, інші 5 – мій текст.
Ситуація:
Я негласно на одному невеликому підприємстві допомагаю по різним питанням. Так от у них заблокували ПН, подали повідомлення – прийшла відмова.
Бухгалтер реально не має часу зайнятись підготовкою скарги.
Попросили мене підготовити скаргу та пакет документів. За основу скарги я взяв приклад Андрія Тамошюнаса. Залишивши незмінним вступ на першій сторінці та пару пунктів де пояснюється фіскалам що вони не праві. Так як прохання підготовити це все прозвучало на 9-й день рішення про відмову – то швидко штампував все, щоб встигнути відправити.
Питання:
Скільки можуть коштувати такі послуги?
Може хтось комусь платив за допомогу?
Хоч від і до?
А то навіть поняття не маю за суму, хоча з шаблону скарги з 8 сторінок тексту в мене залишилось 7, при цьому реально 2 сторінки шаблон Андрія Тамошюнаса, інші 5 – мій текст.
- marina11
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
просто чего испугалась, в колонке лимит показывает 42000,00 грн.Zhuravlik писав:Да всего заблокированных на сумму 649099,89 грн - тогда все сходится.Скрытый текст
Zhuravlik писав:marina11 писав: Воно. Ви маєте ще заблоковані ПН на суму ПДВ 165766,67? Теоретично сума має відповідати сумі заблокованих ПН. Ящо "перевищення" більше, значить ДФС знайшли у Вас відображення починаючи десь з 2015 року не "у тих періодах" ПН чи РК.
а превышении колонка 649 100,00 грн.[/quote]
Та все добре.##wink# # Заспокойтеся. #drinks# Коли заблоковані ПН розблокують і зареєструють - сума "перевищення" зменшиться, і Ви можете реєструвати нові ПН на суму ПДВ 41999 грн.
-
- Знаток
Та все добре.##wink# # Заспокойтеся. #drinks# Коли заблоковані ПН розблокують і зареєструють - сума "перевищення" зменшиться, і Ви можете реєструвати нові ПН на суму ПДВ 41999 грн.[/quote]marina11 писав:просто чего испугалась, в колонке лимит показывает 42000,00 грн.Zhuravlik писав:Да всего заблокированных на сумму 649099,89 грн - тогда все сходится.Скрытый текст
Zhuravlik писав:
спасибо! так эта нервотрепка надоела

- marina11
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
Zhuravlik писав:Скрытый текст
Та все добре.##wink# # Заспокойтеся. #drinks# Коли заблоковані ПН розблокують і зареєструють - сума "перевищення" зменшиться, і Ви можете реєструвати нові ПН на суму ПДВ 41999 грн.marina11 писав:просто чего испугалась, в колонке лимит показывает 42000,00 грн.Zhuravlik писав:Да всего заблокированных на сумму 649099,89 грн - тогда все сходится.Скрытый текст
спасибо! так эта нервотрепка надоела

По повідомленню вчора мали прийняти рішення, а сьогодні надвечір прислати відповідь, чекайте. ПН відправлені учора до 11-00 реєструвалися швидко, а далі знову мабуть "ліг сервер".#hunter# Ще ж не 31-е ... А нерви, от правда, воно того не варте.#drinks#
Щасливого Нового року без "покращень" та "вдосконалень"!!!#hiya#
-
- Знаток
пришло решение! НН-зарегистрировали! не думала что столько радости будет! аж прослезилась!#g_crazy# #secret#marina11 писав:Zhuravlik писав:Скрытый текст
Та все добре.##wink# # Заспокойтеся. #drinks# Коли заблоковані ПН розблокують і зареєструють - сума "перевищення" зменшиться, і Ви можете реєструвати нові ПН на суму ПДВ 41999 грн.marina11 писав: просто чего испугалась, в колонке лимит показывает 42000,00 грн.
спасибо! так эта нервотрепка надоела. отправила запроси на разблокировку 18.12 - сегодня 27 е а ответа нет. Отправила вчера на регистрацию налоговые, сегодня ответа тоже нет......сижу как на пороховой бочке
ни новогоднего настроения ни желания так работать - нет.#cray#
По повідомленню вчора мали прийняти рішення, а сьогодні надвечір прислати відповідь, чекайте. ПН відправлені учора до 11-00 реєструвалися швидко, а далі знову мабуть "ліг сервер".#hunter# Ще ж не 31-е ... А нерви, от правда, воно того не варте.#drinks#
Щасливого Нового року без "покращень" та "вдосконалень"!!!#hiya# [/quote]
-
- Мыслитель
- Дякував (ла): 29 разів
- Подякували: 29 разів
Мне сегодня вчерашним числом пришли разблокировки на повидомлэння за 20.12.
у меня за ноябрь осталось одна НН, по которой я скаргу отправила 11.12. Вот жду со дня на день.
Хотелось бы до конца года получить и на нее разблокировку)
у меня за ноябрь осталось одна НН, по которой я скаргу отправила 11.12. Вот жду со дня на день.
Хотелось бы до конца года получить и на нее разблокировку)