Номер и дата ГТД в налоговой накладной

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
nachfin
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 326 разів
Подякували: 5931 раз

Повідомлення nachfin »

Valentina писав:Поставщика вообще не побеспокоили по моему дод № 8. Вобщем и я была спокойна и поставщику всё обошлось.
И здесь не должно быть проблем для поставщика, потому как проверка по жалобе - дело необязательное.
Глянут в своей системе, отразил ли НО Ваш контрагент по обязательствам с вами и абзац, НК ваш.
Всем тем, кто наивно полагает, что бумеранга не существует, отвечу: "Ещё не долетел!"
Но, похоже, уже на подлете!!!

Alice
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 18 разів

Повідомлення Alice »

Valentina писав:
Вишенка писав:
Берса писав:А расскажите мне как правильно подавать дод. 8 (тоже готовлюсь по маленьку). Т.е. сдаю декларацию и бегом (на опережение) в налоговую, с банков. выписками, неправильно выписаными налоговыми, расходными и письмом, чего это мне вздумалось дод. 8 подавать? правильно? И этот воз документов в канцелярию сдавать? Или его вместе с декой в окошко сдавать? Вот это очереди в налоговой появятся. вспомним былые времена!
не надо бегом #g_haha# до предельного срока подачи деки. письмо с копиями в канцелярию.

Я сдавала один раз, так инспектор сказал, что лучше сначала письмо с копиями "первички" в канцелярию, а потом отправить Деку по электронке.Я так и сделала. Поставщика вообще не побеспокоили по моему дод № 8. Вобщем и я была спокойна и поставщику всё обошлось.
на меня 2 раза подавали дод 8 из мести и гадости, так ко мне никто и не пришел. Была у инспектора и по случю спросила, чтож это ко мне не идут???Ответ был отичный! - Да что к вам идти в обязательствах вы отразили а сумма маленькая, НЕ ИНТЕРЕСНО!!!!!! Так вот я думаю , что по дод 8 пойдут не ко всем, а к кому "интересно" Нужен повод... может для этого вся петрушка..

Alice
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 18 разів

Повідомлення Alice »

вспоминается по этому поводу фраза - какой же надо быть умной, что бы быть такой дурочкой!!! Не такие они и недоумки какими кажутся... На все есть причина, вот знать бы какая!!!!

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2170 разів
Подякували: 4361 раз

Повідомлення Бюгюльмэ »

Прочитайте тему с начала, там масса вариантов этих причин и все правильные. )))

koty
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2263 рази
Подякували: 1729 разів

Повідомлення koty »

sunny day писав:
Лапа писав:Ну что, ребятки, день заканчивается. А в ответ - ТИШИНА!!!!!!!!#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#
глухо как в танке-сидят за барикадами, садисты
17ч.35мин. дежурный по стране держит оборону... испытывают нас на долготерпение

Лимончик
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 5794 рази
Подякували: 3610 разів

Повідомлення Лимончик »

koty писав:
sunny day писав:
Лапа писав:Ну что, ребятки, день заканчивается. А в ответ - ТИШИНА!!!!!!!!#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#
глухо как в танке-сидят за барикадами, садисты
17ч54 мин."Штирлиц идет по коридору..По какому коридору-по нашему, а куда он идет???
Не знаю .... Так и мы,идем,идем, посмотрим, куда мы завтра прийдем и выдержит ли дежурный оборону #hi# #hi# #hi# #hi# #hi# #hi#

koty
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2263 рази
Подякували: 1729 разів

Повідомлення koty »

Лимончик писав:
koty писав:
sunny day писав: глухо как в танке-сидят за барикадами, садисты
17ч54 мин."Штирлиц идет по коридору..По какому коридору-по нашему, а куда он идет???
Не знаю .... Так и мы,идем,идем, посмотрим, куда мы завтра прийдем и выдержит ли дежурный оборону #hi# #hi# #hi# #hi# #hi# #hi#
они выдержат твердолобые

Лапа
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7018 разів
Подякували: 4419 разів

Повідомлення Лапа »

Берса писав:А расскажите мне как правильно подавать дод. 8 (тоже готовлюсь по маленьку). Т.е. сдаю декларацию и бегом (на опережение) в налоговую, с банков. выписками, неправильно выписаными налоговыми, расходными и письмом, чего это мне вздумалось дод. 8 подавать? правильно? И этот воз документов в канцелярию сдавать? Или его вместе с декой в окошко сдавать? Вот это очереди в налоговой появятся. вспомним былые времена!
У разі відмови постачальника надати податкову накладну (порушення ним порядку заповнення та/або порядку реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних) до декларації додаються заява про відмову постачальника надати податкову накладну (порушення ним порядку заповнення та/або порядку реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних) за формою згідно з Д8 (додаток 8) – для декларації, ДС5 (додаток 5) – для декларації (скороченої); ДСп5 (додаток 5) – для декларації (спеціальної); ДП4 (додаток 4) – для декларації (переробного підприємства) та відповідні документи, передбачені п. 201.10 ст. 201 Податкового кодексу (п. 23 розділу III Порядку № 1492). До заяви про відмову постачальника надати податкову накладну додаються копії товарних чеків або інших розрахункових документів, що засвідчують факт сплати податку у зв'язку з придбанням таких товарів/послуг або копії первинних документів, складених відповідно до Закону про бухоблік, що підтверджують факт отримання таких товарів/послуг (п. 201.10 ст. 201 Податкового кодексу). Отже, копії первинних документів повинні надаватися одночасно з додатком 8 до декларації з дотриманням граничних термінів подання податкової звітності. Платники ПДВ, які подають податкову звітність в електронній формі, копії документів згідно з вимогами п. 201.10 ст. 201 Податкового кодексу подають окремо у порядку, визначеному для подання податкової звітності у паперовому вигляді, з дотриманням граничних термінів подання податкової звітності.
СЕГОДНЯШНИЙ ОТВЕТ ДЕЖУРНОГО ПО СТРАНЕ ПО ВОПРОСУ 8 ДОДАТКА.
Эвелина - Вы меня не поняли. Я писала ответ Берсе.

Evelina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1291 раз
Подякували: 1621 раз

Повідомлення Evelina »

они считают, что это выход из сложившейся ситуации...

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

коли я починала працювати, ел. звітності не було, то людина яка мене вчила казала: чим люблю черги в податковій: безкоштовна консультація спеціалістів. варто тільки запитати, зразу придумають як мінімум три варіанти рішень. зараз немає черг, є форум.

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”