У меня зарегистрировалась первая НН, деки не сдавала. Отправила следующиеPopen писав: ↑29 травня 2022, 21:43Дівчатка-хлопчики! Имею ряд незарегинных НН конца февраля, Деки за февраль-апрель не подавались (март и апрель = пустые)...
Хотел завтра послать НН на регение, но вспомнил, что тут неоднократно обсуждалась боязнь регить НН т.к. их могут заблокировать из-за несданных дек. Так может, в самом деле, сначала подать пустые деки за март и апрель, потом зарегить февральские НН и только после этого подать деку за февраль ???
Реєстрація податкових накладних в ЄРПН (частина 3️⃣)
- Тюша
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2126 разів
- Подякували: 5235 разів
-
- Мастер
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 12 разів
Доброго ранку, колегі! У мене саме така ситуація - 11 і 18 березня тіпа зарегілись мої податкові. Спочатку прийшла квитанція, що прийнято, а наступного дня почали приходити квитанції, причому їх штуки три, що не прийнято, тому що не та форма податкової. Хоча в витязі ці податкові є.... Нічо непанятна!!!!
Сьогодні скопіювала податкову лютого і відправила ще раз, чекаю відповіді... я так розумію, що якщо приймуть, то вважається, що податкові за лютий не зареєстровані... пізніше відпишусь.
[/quote]
Тут може бути прикол.
Ви ж скопіювали ПН за старою формою. То може вона і не зареєструється.

[/quote]
Тут може бути прикол.
-
- Профи
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 15 разів
С этим переходом на упрощенку наделали проблем. Была нормальная фирма у покупателей, на НДС. Перешли на упрощенку, потребовали возврат предоплат в мае, и теперь корректировки нельзя будет зарегистрировать, так как налоговые были выписаны на плательщика НДС, а корректировки на неплательщика и мы как продавцы попали
кто-то еще в такую ситуацию попал ?

кто-то еще в такую ситуацию попал ?
Тут може бути прикол.Аnetti писав: ↑30 травня 2022, 11:25Доброго ранку, колегі! У мене саме така ситуація - 11 і 18 березня тіпа зарегілись мої податкові. Спочатку прийшла квитанція, що прийнято, а наступного дня почали приходити квитанції, причому їх штуки три, що не прийнято, тому що не та форма податкової. Хоча в витязі ці податкові є.... Нічо непанятна!!!!Сьогодні скопіювала податкову лютого і відправила ще раз, чекаю відповіді... я так розумію, що якщо приймуть, то вважається, що податкові за лютий не зареєстровані... пізніше відпишусь.
[/quote]
при копіюванні вона конвертується в нову форму, якщо в вас Медок оновлений до останньої 76-ї версії
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1267 разів
- Подякували: 504 рази
відправила на реєстрацію податкових накладних на 4 якщо брати мій умовний приклад, побачимо, якщо зареєструє, то перевищення працює при мінусовому ліміті...READYN писав: ↑30 травня 2022, 10:55у мене якщо на умовних цифрах так,12062014 писав: ↑30 травня 2022, 10:49У мене навпаки, ліміт (-) 111, ліміт №2 +112, цифри умовні.READYN писав: ↑30 травня 2022, 10:34
у мене така ситуація.
Зауважте, що Другий реєстраційний ліміт може не дорівнювати сумі перевищення. Він ще розраховується по формулі з п.200.1.9,
Там від суми перевищення треба відняти всі зобов’язання по деклараціях починаючи з 01.07.2015 і додати поповнення рахунку за цей же період. В мене якщо так порахувати другий ліміт має дорівнювати сумі перевищення.
А знаєте що саме цікаве?
Подала в Медку запит J1304001 «Запит щодо даних показників ∑Перевищ та суми податку обраховану з урахуванням вимог пункту 2001.9 ПКУ за період». І другий реєстраційний ліміт виявився значно меншим ніж сума перевищення, а саме -менший як раз на суму мінусового ліміту.
∑ по ліміту з (-) меньша чим сумма по ліміту №2, відрізняється на суму поповнення грошима, також впливає на ліміт овердрафт, но всеодно не можу порахувати різницю. Станом на 24.02. були пореєстровані постачальниками податкові за лютий і ще не включені в податковий кредит декларації декілька податкових минулих періодів, тобто на 24.02. якась сума ліміту була. Но реєстр не вдображається, не бачу цієї суми у лютому.
звичайний ліміт = -6
сума перевищення = 9
другий ліміт по витягу = 3, а по формулі мав би бути 9
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1267 разів
- Подякували: 504 рази
підкажіть, а коли кидали на реєстрацію?Тюша писав: ↑30 травня 2022, 11:19У меня зарегистрировалась первая НН, деки не сдавала. Отправила следующиеPopen писав: ↑29 травня 2022, 21:43Дівчатка-хлопчики! Имею ряд незарегинных НН конца февраля, Деки за февраль-апрель не подавались (март и апрель = пустые)...
Хотел завтра послать НН на регение, но вспомнил, что тут неоднократно обсуждалась боязнь регить НН т.к. их могут заблокировать из-за несданных дек. Так может, в самом деле, сначала подать пустые деки за март и апрель, потом зарегить февральские НН и только после этого подать деку за февраль ???
цікаво, скільки зараз йдуть в ЕРПН, раніше реєструвались по 3,5-4 години в середньому
-
- Знаток
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 2 рази
Здравствуйте коллеги, вопрос: за вторую половину февраля не зарегистрированы налоговые накладные, декларация была подана за февраль, эти налоговые накладные отображены в обязательствах в додатке 1 декларации ндс, соответственно лимит по декларации снялся. Сумма перевищення за февраль соответственно равна суме по додатку 1, на сегодня если кинуть на регистрацию НН, они зарегистрируются за счет этого перевищення? Лимит пополнять не нужно?
слухала вебінар, лектор сказав, що оскільки військовий стан+карантин, штрафів немає, реєструєте до 15/07.
Стосовно другого реєстраційного ліміту:
1. Лектор каже, що сума перевищення в витягу дивна і він не знає, як вона розраховується.
В мене, наприклад, сума перевищення в березні і квітні дорівнює ряд. 9 декларації, оскількі ні одна податкова не зарєстрована.
2. Сума перевищення, тобто другого ліміту можно використовувати тількі для реєстрації незареєстрованих податкових за лютий-квітень, при чому ці податкові повинні бути відображені в додатку 1 відповідної декларації.
В Медку, там де Запити, номер J1304001 Запит щодо даних показника Суми перевищ. та суми податку обраховану з урахуванням вимог пункту 200(1).9 ПКУ за період