Реєстрація податкових накладних в ЄРПН (частина 3️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Eduardo
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення Eduardo »

Оля-ля777 писав:
30 травня 2022, 11:06
Налоговые накладные за первую половину мая регистрировать до 31 мая?
Можна до 15 липня 2022 року.

nusha17
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 31 раз

Повідомлення nusha17 »

З власного досвіду)
-Реєстрація ПН приблизно 4 години
- якщо подавали деки за лютий-квітень і кошти списувало з реєстраційного ліміту ( плюсового), то реєструє за рахунок цих коштів . В медку якщо стати на віконце "реєстраційний ліміт ДПС"
(-) Σ Перевищ Загальна сума перевищення податкових зобов'язань, зазначених платником у поданих податкових деклараціях з урахуванням поданих уточнюючих розрахунків до них, над сумою податку, що міститься в складених таким платником податкових накладних та розрахунках коригування до таких податкових накладних, зареєстрованих в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Kas
Гений
Гений
Дякував (ла): 80 разів
Подякували: 39 разів

Повідомлення Kas »

Tatianat писав:
30 травня 2022, 12:23
Здравствуйте, где посмотреть этот лимит 2, в какой информ. довідке его видно?
його треба розрахувати

KIA
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 476 разів
Подякували: 54 рази

Повідомлення KIA »

Kas писав:
30 травня 2022, 13:03
Tatianat писав:
30 травня 2022, 12:23
Здравствуйте, где посмотреть этот лимит 2, в какой информ. довідке его видно?
його треба розрахувати
запит J1304001

Tarrita
ЗнатокЗнаток
Подякували: 5 разів

Повідомлення Tarrita »

Tarrita писав:
30 травня 2022, 10:11
Аnetti писав:
27 травня 2022, 11:40
cometa писав:
26 травня 2022, 17:15

А мені 11 та 18 березня постачальник якимось чином зареєстрував ПН за лютий по старій формі. Якщо буде нова форма, що мені з ними робити.

В мене теж так. Я включила в декларацію. А потім виявилось, що у постачальника вони не зареєструвались.
Тобто, в мене пише зареєстровано ЄРПН.
А у постачальника пише зареєстровано в ЄРПН, а в квитанції в нього пише: не може бути прийнята ПН за старою формою.
Дзвонила на гарячу лінію, вони нічого конкретно не відповіли.
Доброго ранку, колегі! У мене саме така ситуація - 11 і 18 березня тіпа зарегілись мої податкові. Спочатку прийшла квитанція, що прийнято, а наступного дня почали приходити квитанції, причому їх штуки три, що не прийнято, тому що не та форма податкової. Хоча в витязі ці податкові є.... Нічо непанятна!!!! :dash: Сьогодні скопіювала податкову лютого і відправила ще раз, чекаю відповіді... я так розумію, що якщо приймуть, то вважається, що податкові за лютий не зареєстровані... пізніше відпишусь.
Короче, дівчата, кому прийшли квитанції з датою реєстрації 11 і 18 березня, (податкові лютого) по ходу ці податкові не зареєстровані... (((
Відправила сьодня повторно податкову лютого і вона зареєструвалась!!! із другого ліміту списалась...

READYN
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1267 разів
Подякували: 504 рази

Повідомлення READYN »

nusha17 писав:
30 травня 2022, 12:58
З власного досвіду)
- якщо подавали деки за лютий-квітень і кошти списувало з реєстраційного ліміту ( плюсового), то реєструє за рахунок цих коштів . В медку якщо стати на віконце "реєстраційний ліміт ДПС"
якщо з плюсового ліміту, то так, там проблем немає, але ж може бути і мінус і вони це в своєму листі ще від 16.03.2022 прописали, що має реєструвати навіть при мінусовому ліміті, якби розуміли, що реєструватись не буде, то ніхто б не подавав декларації з незареєстрованими накладними.

@Лиса
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 413 разів
Подякували: 346 разів

Повідомлення @Лиса »

READYN писав:
30 травня 2022, 13:29
nusha17 писав:
З власного досвіду)
якщо з плюсового ліміту, то так, там проблем немає, але ж може бути і мінус і вони це в своєму листі ще від 16.03.2022 прописали, що має реєструвати навіть при мінусовому ліміті, якби розуміли, що реєструватись не буде, то ніхто б не подавав декларації з незареєстрованими накладними.
сьогодні на вебінарі сказали, що якщо боргу зі сплати ПДВ за січень-квітень немає і в деклараціях подана таблиця 1.1 то за рахунок другого ліміту з мінусом все реєструється, а в чаті хто пише що реєструється, хто що ні :dash: :dash: :dash:

Kas
Гений
Гений

Повідомлення Kas »

Тюша писав:
30 травня 2022, 11:19
Popen писав:
29 травня 2022, 21:43
:help: Дівчатка-хлопчики! Имею ряд незарегинных НН конца февраля, Деки за февраль-апрель не подавались (март и апрель = пустые)...
Хотел завтра послать НН на регение, но вспомнил, что тут неоднократно обсуждалась боязнь регить НН т.к. их могут заблокировать из-за несданных дек. Так может, в самом деле, сначала подать пустые деки за март и апрель, потом зарегить февральские НН и только после этого подать деку за февраль ???
У меня зарегистрировалась первая НН, деки не сдавала. Отправила следующие
Ви реєстрували за лютий, якщо так то по якій формі( старі чи новій).

Kas
Гений
Гений

Повідомлення Kas »

Tarrita писав:
30 травня 2022, 13:16
Tarrita писав:
30 травня 2022, 10:11
Аnetti писав:
27 травня 2022, 11:40

В мене теж так. Я включила в декларацію. А потім виявилось, що у постачальника вони не зареєструвались.
Тобто, в мене пише зареєстровано ЄРПН.
А у постачальника пише зареєстровано в ЄРПН, а в квитанції в нього пише: не може бути прийнята ПН за старою формою.
Дзвонила на гарячу лінію, вони нічого конкретно не відповіли.
Доброго ранку, колегі! У мене саме така ситуація - 11 і 18 березня тіпа зарегілись мої податкові. Спочатку прийшла квитанція, що прийнято, а наступного дня почали приходити квитанції, причому їх штуки три, що не прийнято, тому що не та форма податкової. Хоча в витязі ці податкові є.... Нічо непанятна!!!! :dash: Сьогодні скопіювала податкову лютого і відправила ще раз, чекаю відповіді... я так розумію, що якщо приймуть, то вважається, що податкові за лютий не зареєстровані... пізніше відпишусь.
Короче, дівчата, кому прийшли квитанції з датою реєстрації 11 і 18 березня, (податкові лютого) по ходу ці податкові не зареєстровані... (((
Відправила сьодня повторно податкову лютого і вона зареєструвалась!!! із другого ліміту списалась...
за лютий ви реєстрували по старій формі чи новій

READYN
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1267 разів
Подякували: 504 рази

Повідомлення READYN »

@Лиса писав:
30 травня 2022, 13:39
READYN писав:
30 травня 2022, 13:29
nusha17 писав:
З власного досвіду)
сьогодні на вебінарі сказали, що якщо боргу зі сплати ПДВ за січень-квітень немає і в деклараціях подана таблиця 1.1 то за рахунок другого ліміту з мінусом все реєструється, а в чаті хто пише що реєструється, хто що ні :dash: :dash: :dash:
цікаво це вони сказали з точки зору як має бути, ти так як фактично є? :)

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”