Реєстрація податкових накладних в ЄРПН (частина 3️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Аnetti
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 12 разів

Повідомлення Аnetti »

Tarrita писав:
30 травня 2022, 13:16
Tarrita писав:
30 травня 2022, 10:11
Аnetti писав:
27 травня 2022, 11:40

В мене теж так. Я включила в декларацію. А потім виявилось, що у постачальника вони не зареєструвались.
Тобто, в мене пише зареєстровано ЄРПН.
А у постачальника пише зареєстровано в ЄРПН, а в квитанції в нього пише: не може бути прийнята ПН за старою формою.
Дзвонила на гарячу лінію, вони нічого конкретно не відповіли.
Доброго ранку, колегі! У мене саме така ситуація - 11 і 18 березня тіпа зарегілись мої податкові. Спочатку прийшла квитанція, що прийнято, а наступного дня почали приходити квитанції, причому їх штуки три, що не прийнято, тому що не та форма податкової. Хоча в витязі ці податкові є.... Нічо непанятна!!!! :dash: Сьогодні скопіювала податкову лютого і відправила ще раз, чекаю відповіді... я так розумію, що якщо приймуть, то вважається, що податкові за лютий не зареєстровані... пізніше відпишусь.
Короче, дівчата, кому прийшли квитанції з датою реєстрації 11 і 18 березня, (податкові лютого) по ходу ці податкові не зареєстровані... (((
Відправила сьодня повторно податкову лютого і вона зареєструвалась!!! із другого ліміту списалась...
А як ви зрозуміли що ПН лютого (з датою реєстрації березня) не зареєстровані?
В мене є такі вхідні. І також є мої ПЗ. Теж типа зареєстровано, але в квитанції пише не може бути прийнято за старою формою.
Я у п'ятницю і сьогодні зареєструвала ПН лютого.
Але ПН, до яких питання, поки що не реєструю. Бо незнаю що робити :unknown:

Ребекка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7198 разів
Подякували: 2402 рази

Повідомлення Ребекка »

Аnetti писав:
30 травня 2022, 14:11
Tarrita писав:
Tarrita писав:
30 травня 2022, 10:11

Доброго ранку, колегі! У мене саме така ситуація - 11 і 18 березня тіпа зарегілись мої податкові. Спочатку прийшла квитанція, що прийнято, а наступного дня почали приходити квитанції, причому їх штуки три, що не прийнято, тому що не та форма податкової. Хоча в витязі ці податкові є.... Нічо непанятна!!!! :dash: Сьогодні скопіювала податкову лютого і відправила ще раз, чекаю відповіді... я так розумію, що якщо приймуть, то вважається, що податкові за лютий не зареєстровані... пізніше відпишусь.
Короче, дівчата, кому прийшли квитанції з датою реєстрації 11 і 18 березня, (податкові лютого) по ходу ці податкові не зареєстровані... (((
Відправила сьодня повторно податкову лютого і вона зареєструвалась!!! із другого ліміту списалась...
В мене є такі вхідні. І також є мої ПЗ. Теж типа зареєстровано, але в квитанції пише не може бути прийнято за старою формою.
нарешті відкрився реєстр операцій. Подивилась у березні були зареєстровані ПН постачальників, а потім вони сторнувались. Тому, думаю, Вам треба виписати ПН за новою формою з тим же п/н і відправити заново.

Аnetti
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 12 разів

Повідомлення Аnetti »

Ребекка писав:
30 травня 2022, 14:40
Аnetti писав:
30 травня 2022, 14:11
Tarrita писав:

нарешті відкрився реєстр операцій. Подивилась у березні були зареєстровані ПН постачальників, а потім вони сторнувались. Тому, думаю, Вам треба виписати ПН за новою формою з тим же п/н і відправити заново.
В мене трохи непорозуміння з цими номерами ПН.
Я відправила ПН з одними номерами, і було очікується доставка, думала що не зареєструються.
Здала деку за лютий і в додаток 1.1. іх розшифрувала під іншими номерами.
А потім прийшла квитанція, що зареєстровано (але не може бути прийнято).

Dgiva
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення Dgiva »

кто не сдавал деки - отзовитесь?
блокируют или не пробовали отправлять?

STO Iryna
Гений
Гений
Дякував (ла): 90 разів
Подякували: 120 разів

Повідомлення STO Iryna »

Dgiva писав:
30 травня 2022, 15:40
я отправила одну на пробу, но пока еще висит, деки не сдавала

READYN
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1267 разів
Подякували: 504 рази

Повідомлення READYN »

READYN писав:
30 травня 2022, 12:17
READYN писав:
30 травня 2022, 10:55
12062014 писав:
30 травня 2022, 10:49

У мене навпаки, ліміт (-) 111, ліміт №2 +112, цифри умовні.
∑ по ліміту з (-) меньша чим сумма по ліміту №2, відрізняється на суму поповнення грошима, також впливає на ліміт овердрафт, но всеодно не можу порахувати різницю. Станом на 24.02. були пореєстровані постачальниками податкові за лютий і ще не включені в податковий кредит декларації декілька податкових минулих періодів, тобто на 24.02. якась сума ліміту була. Но реєстр не вдображається, не бачу цієї суми у лютому.
у мене якщо на умовних цифрах так,
звичайний ліміт = -6
сума перевищення = 9
другий ліміт по витягу = 3, а по формулі мав би бути 9
відправила на реєстрацію податкових накладних на 4 якщо брати мій умовний приклад, побачимо, якщо зареєструє, то перевищення працює при мінусовому ліміті...
ну що і очікувалось - на 3 податкові накладні зареєструвались, а на 1 відмова - не хватає ліміту

Ольга24
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 270 разів
Подякували: 349 разів

Повідомлення Ольга24 »

А можно сдать уточненку за март и апрель и убрать в табл . 1.1. весь ПЗ ,
У меня перевищ. есть , но 2 рег. лимит 0 . Знала б не подавала табл. 1.1. , как теперь выйти на +

utya
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 72 рази
Подякували: 36 разів

Повідомлення utya »

Сьогодні пробувала зареєструвати.... відмова... ліміт від'ємний

Усі декларації за лютий-квітень подані вчасно... ПДВ згідно них сплачено до бюджету...

тому не весело....

O'Rybka
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 85 разів
Подякували: 99 разів

Повідомлення O'Rybka »

Dgiva писав:
30 травня 2022, 15:40
Я не подавала декларації. Перша (пробна) податкова накладна за лютий зареєстрована. Надіслала наступні. Поки що очікую.

READYN
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1267 разів
Подякували: 504 рази

Повідомлення READYN »

Ольга24 писав:
30 травня 2022, 16:17
А можно сдать уточненку за март и апрель и убрать в табл . 1.1. весь ПЗ ,
У меня перевищ. есть , но 2 рег. лимит 0 . Знала б не подавала табл. 1.1. , как теперь выйти на +
я теж думала про такий варіант - зняти не зареєстровані податкові накладні, а потім уточнитись пізніше, 3 % штрафу згідно з новим законом не має бути

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”