А як ви зрозуміли що ПН лютого (з датою реєстрації березня) не зареєстровані?Tarrita писав: ↑30 травня 2022, 13:16Короче, дівчата, кому прийшли квитанції з датою реєстрації 11 і 18 березня, (податкові лютого) по ходу ці податкові не зареєстровані... (((Tarrita писав: ↑30 травня 2022, 10:11Доброго ранку, колегі! У мене саме така ситуація - 11 і 18 березня тіпа зарегілись мої податкові. Спочатку прийшла квитанція, що прийнято, а наступного дня почали приходити квитанції, причому їх штуки три, що не прийнято, тому що не та форма податкової. Хоча в витязі ці податкові є.... Нічо непанятна!!!!Аnetti писав: ↑27 травня 2022, 11:40
В мене теж так. Я включила в декларацію. А потім виявилось, що у постачальника вони не зареєструвались.
Тобто, в мене пише зареєстровано ЄРПН.
А у постачальника пише зареєстровано в ЄРПН, а в квитанції в нього пише: не може бути прийнята ПН за старою формою.
Дзвонила на гарячу лінію, вони нічого конкретно не відповіли.Сьогодні скопіювала податкову лютого і відправила ще раз, чекаю відповіді... я так розумію, що якщо приймуть, то вважається, що податкові за лютий не зареєстровані... пізніше відпишусь.
Відправила сьодня повторно податкову лютого і вона зареєструвалась!!! із другого ліміту списалась...
В мене є такі вхідні. І також є мої ПЗ. Теж типа зареєстровано, але в квитанції пише не може бути прийнято за старою формою.
Я у п'ятницю і сьогодні зареєструвала ПН лютого.
Але ПН, до яких питання, поки що не реєструю. Бо незнаю що робити