Реєстрація податкових накладних в ЄРПН (частина 3️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
zolir
УченикУченик
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 1 раз

Повідомлення zolir »

STO Iryna писав:
30 травня 2022, 15:52
Dgiva писав:
30 травня 2022, 15:40
кто не сдавал деки - отзовитесь?
блокируют или не пробовали отправлять?
я отправила одну на пробу, но пока еще висит, деки не сдавала
отправила четыре за февраль. все прошли

READYN
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1267 разів
Подякували: 504 рази

Повідомлення READYN »

READYN писав:
30 травня 2022, 16:34
Ольга24 писав:
30 травня 2022, 16:17
А можно сдать уточненку за март и апрель и убрать в табл . 1.1. весь ПЗ ,
У меня перевищ. есть , но 2 рег. лимит 0 . Знала б не подавала табл. 1.1. , как теперь выйти на +
я теж думала про такий варіант - зняти не зареєстровані податкові накладні, а потім уточнитись пізніше, 3 % штрафу згідно з новим законом не має бути
читаю на Фейсбуці, що ніби після 01.06 мають поправити і має реєструватись за рахунок суми перевищення, при від’ємному ліміті
Але могли б одразу поправити, це ж було очевидно і до запуску ЕРПН, що ця проблема виникне

S_Elena
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення S_Elena »

Всім доброго дня! Весь день намагаюсь зрозуміти що до чого.
Не подавала декларації за лютий-квітень, думала все зареєструвати, дочекатись ПН від контрагентів і подати вже як треба. Зателефонувала на гарячу лінію і спитала про блокування при неподачі деки і мені порекомендували все ж таки подати по первинці, а потім вже реєструвати. Я людина перелякана, то подала за лютий і березень. І от шо маю:
До подачі ліміт був, умовно +25000
Після подачі маю ліміт +15000 і перевищення +10000
І тепер я намагаюсь зрозуміти, коли я почну реєструвати лютий і березень, то буде перевищення зменшуватись, чи ліміт? Бо якщо ліміт то це якесь кидалово від держави, що два рази списуються за одні і ті ж ПН.

ГорАл
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення ГорАл »

в мене зарєєструвалися податкові за рахунок перевищення,але при достатньому ліміті

READYN
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1267 разів
Подякували: 504 рази

Повідомлення READYN »

S_Elena писав:
30 травня 2022, 17:40
Не подавала декларації за лютий-квітень, думала все зареєструвати, дочекатись ПН від контрагентів і подати вже як треба. Зателефонувала на гарячу лінію і спитала про блокування при неподачі деки і мені порекомендували все ж таки подати по первинці, а потім вже реєструвати. Я людина перелякана, то подала за лютий і березень. І от шо маю:
І тепер я намагаюсь зрозуміти, коли я почну реєструвати лютий і березень, то буде перевищення зменшуватись, чи ліміт? Бо якщо ліміт то це якесь кидалово від держави, що два рази списуються за одні і ті ж ПН.
якщо чітко по вашому прикладу - то зменшиться перевищення, ліміт другий раз не повинне зняти (але при у мові, що подавали д.1.1 і показували там ваші незареєстровані накладні на 10 000 )
добре, що ви не вийшли на мінусовий ліміт

Ольга24
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 270 разів
Подякували: 349 разів

Повідомлення Ольга24 »

S_Elena писав:
Я так розумію, що після реєстрації ПН показник Перевищ зникне, проте збільшиться показник НаклВид. Тож у підсумку розмір реєстраційного ліміту не зміниться.

Capitoshechka
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 73 рази
Подякували: 569 разів

Повідомлення Capitoshechka »

S_Elena писав:
Бо якщо ліміт то це якесь кидалово від держави, що два рази списуються за одні і ті ж ПН.
А держава наша в усі часи лише так і робила - займалась кидаловом. Тому сподіватись на щось краще не варто
Ви, байстрюки катів осатанілих,
Не забувайте, виродки, ніде:
Народ мій є! В його волячих жилах
Козацька кров клекоче і гуде!

Buh0420
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення Buh0420 »

Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, хтось реєстрував податкові за 1 пол. травня? А податкові за лютий-квітень буде реєструвати до 15.07? Чи не варто так робити?

Тюша
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2126 разів
Подякували: 5235 разів

Повідомлення Тюша »

Kas писав:
30 травня 2022, 13:43
Тюша писав:
30 травня 2022, 11:19
Popen писав:
29 травня 2022, 21:43
:help: Дівчатка-хлопчики! Имею ряд незарегинных НН конца февраля, Деки за февраль-апрель не подавались (март и апрель = пустые)...
Хотел завтра послать НН на регение, но вспомнил, что тут неоднократно обсуждалась боязнь регить НН т.к. их могут заблокировать из-за несданных дек. Так может, в самом деле, сначала подать пустые деки за март и апрель, потом зарегить февральские НН и только после этого подать деку за февраль ???
У меня зарегистрировалась первая НН, деки не сдавала. Отправила следующие
Ви реєстрували за лютий, якщо так то по якій формі( старі чи новій).
Новой

Тюша
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2126 разів
Подякували: 5235 разів

Повідомлення Тюша »

zolir писав:
30 травня 2022, 17:16
STO Iryna писав:
30 травня 2022, 15:52
Dgiva писав: