отправила четыре за февраль. все прошли
Реєстрація податкових накладних в ЄРПН (частина 3️⃣)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1267 разів
- Подякували: 504 рази
читаю на Фейсбуці, що ніби після 01.06 мають поправити і має реєструватись за рахунок суми перевищення, при від’ємному ліміті
Але могли б одразу поправити, це ж було очевидно і до запуску ЕРПН, що ця проблема виникне
-
- Знаток
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 6 разів
Всім доброго дня! Весь день намагаюсь зрозуміти що до чого.
Не подавала декларації за лютий-квітень, думала все зареєструвати, дочекатись ПН від контрагентів і подати вже як треба. Зателефонувала на гарячу лінію і спитала про блокування при неподачі деки і мені порекомендували все ж таки подати по первинці, а потім вже реєструвати. Я людина перелякана, то подала за лютий і березень. І от шо маю:
До подачі ліміт був, умовно +25000
Після подачі маю ліміт +15000 і перевищення +10000
І тепер я намагаюсь зрозуміти, коли я почну реєструвати лютий і березень, то буде перевищення зменшуватись, чи ліміт? Бо якщо ліміт то це якесь кидалово від держави, що два рази списуються за одні і ті ж ПН.
Не подавала декларації за лютий-квітень, думала все зареєструвати, дочекатись ПН від контрагентів і подати вже як треба. Зателефонувала на гарячу лінію і спитала про блокування при неподачі деки і мені порекомендували все ж таки подати по первинці, а потім вже реєструвати. Я людина перелякана, то подала за лютий і березень. І от шо маю:
І тепер я намагаюсь зрозуміти, коли я почну реєструвати лютий і березень, то буде перевищення зменшуватись, чи ліміт? Бо якщо ліміт то це якесь кидалово від держави, що два рази списуються за одні і ті ж ПН.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1267 разів
- Подякували: 504 рази
якщо чітко по вашому прикладу - то зменшиться перевищення, ліміт другий раз не повинне зняти (але при у мові, що подавали д.1.1 і показували там ваші незареєстровані накладні на 10 000 )S_Elena писав: ↑30 травня 2022, 17:40Всім доброго дня! Весь день намагаюсь зрозуміти що до чого.
добре, що ви не вийшли на мінусовий ліміт
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 270 разів
- Подякували: 349 разів
Я так розумію, що після реєстрації ПН показник Перевищ зникне, проте збільшиться показник НаклВид. Тож у підсумку розмір реєстраційного ліміту не зміниться.S_Elena писав: ↑30 травня 2022, 17:40Всім доброго дня! Весь день намагаюсь зрозуміти що до чого.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 73 рази
- Подякували: 569 разів
А держава наша в усі часи лише так і робила - займалась кидаловом. Тому сподіватись на щось краще не варто
Ви, байстрюки катів осатанілих,
Не забувайте, виродки, ніде:
Народ мій є! В його волячих жилах
Козацька кров клекоче і гуде!
Не забувайте, виродки, ніде:
Народ мій є! В його волячих жилах
Козацька кров клекоче і гуде!
- Тюша
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2126 разів
- Подякували: 5235 разів
НовойKas писав: ↑30 травня 2022, 13:43Ви реєстрували за лютий, якщо так то по якій формі( старі чи новій).Тюша писав: ↑30 травня 2022, 11:19У меня зарегистрировалась первая НН, деки не сдавала. Отправила следующиеPopen писав: ↑29 травня 2022, 21:43Дівчатка-хлопчики! Имею ряд незарегинных НН конца февраля, Деки за февраль-апрель не подавались (март и апрель = пустые)...
Хотел завтра послать НН на регение, но вспомнил, что тут неоднократно обсуждалась боязнь регить НН т.к. их могут заблокировать из-за несданных дек. Так может, в самом деле, сначала подать пустые деки за март и апрель, потом зарегить февральские НН и только после этого подать деку за февраль ???
- Тюша
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2126 разів
- Подякували: 5235 разів
5 отправила по разным фирмам, все зарегистрировались