Корректировка НН (часть 2)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
novichok48
Просвещенный
Просвещенный
Подякували: 3 рази

Повідомлення novichok48 »

novichok48 писав:День добрый! А подскажите можно ли выписать РК на РК???))))

Как исправить ошибку допущеную в РК?

Ответ надо делать РК на НН с учетом ошибок сделанных в предыдущем РК.

asv
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 663 рази
Подякували: 80 разів

Повідомлення asv »

прошу сказати ... було зроблено коригування за липень, але дату складання поставила 02.08 , зареєстровано нову податкову накладну.... це коригування показувати в липні чи в серпні? заплуталась...

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

asv писав:прошу сказати ... було зроблено коригування за липень, але дату складання поставила 02.08 , зареєстровано нову податкову накладну.... це коригування показувати в липні чи в серпні? заплуталась...
А коригування на "мінус" ? Ви собі зменшуєте ПЗ чи збільшуєете ?
Або в серпень, або зробити УР за липень вже після подачі деки за липень, наприклад 23.08 - з включенням вашого РК (в мене був на "мінус" - робила через Ур - все підтяглося добре)

asv
Высший разум
Высший разум

Повідомлення asv »

податкове зобовязання на мінус коригування.. і на ту саму суму виписано нову пн. виходить задвоюється сума ((( бо в самому коригування дату виписки поставила серпень...

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

asv писав:податкове зобовязання на мінус коригування.. і на ту саму суму виписано нову пн. виходить задвоюється сума ((( бо в самому коригування дату виписки поставила серпень...
Тодв деці за 07 місяць показуєте тільки правильну ПН (яку виписали з другого разу я так розумію), а помилкову я б не показувала ніде і коригування також не показувала б... (причина в РК - помилкова ?)
Зараз не можу зметикувати чи ніде не "вилізе" потім...

asv
Высший разум
Высший разум

Повідомлення asv »

просто зміна номенклатури і повність зняла попередню.... от і переживаю (( щоб не сказали, бо вона є в липні. а знята в серпні і ше й дату виписки в коригуванні поставила випадково серпень а не липень... потім скажуть шо в липні була недоплата...

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

asv писав: просто зміна номенклатури і повність зняла попередню.... от і переживаю (( щоб не сказали, бо вона є в липні. а знята в серпні і ше й дату виписки в коригуванні поставила випадково серпень а не липень... потім скажуть шо в липні була недоплата...
Да не переживайте ви... Зі зміною номенклатури було б наче краще показати обиді ПН і першу і другу - щоб все йшло з ЄРПН у липні.. А потім все ж зробити 23 числом (ост.день подачі деки за 07 - 2208) - УР і показати ваш РК на мінус.
Ви УРом зменшите собі зобов"язання на цю ПН - штрафу там не буде... Думаю так буде нормально. (ну а те що виписали РК серпнем - то буває і так, шо ж тепер...) Удачі.

Татьяна ТС
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 370 разів
Подякували: 1089 разів

Повідомлення Татьяна ТС »

Підкажіть, будь-ласка в який період декларації включати РК.
РК липневий на мінус від постачальника покупець просрочив зареєструвати і зареєстрував в серпні. Покупцю РК включати в липень чи серпень. Дякую

Zolter1984
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 58 разів
Подякували: 295 разів

Повідомлення Zolter1984 »

Татьяна ТС писав:Підкажіть, будь-ласка в який період декларації включати РК.
РК липневий на мінус від постачальника покупець просрочив зареєструвати і зареєстрував в серпні. Покупцю РК включати в липень чи серпень. Дякую
Покупатель включает минусовый РК по дате выписки не зависимо от даты регистрации. А вот за просрочку вы заплатите штрафы.

ария
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 20 разів

Повідомлення ария »

Zolter1984 писав:
Татьяна ТС писав:Підкажіть, будь-ласка в який період декларації включати РК.
Покупатель включает минусовый РК по дате выписки не зависимо от даты регистрации. А вот за просрочку вы заплатите штрафы.
А постачальник в який період включає таку просрочену РК в липень чи серпень???? В мене ж така ситуація, я постачальник. Дякую!!!

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”