novichok48 писав:День добрый! А подскажите можно ли выписать РК на РК???))))
Как исправить ошибку допущеную в РК?
Ответ надо делать РК на НН с учетом ошибок сделанных в предыдущем РК.
novichok48 писав:День добрый! А подскажите можно ли выписать РК на РК???))))
Как исправить ошибку допущеную в РК?
А коригування на "мінус" ? Ви собі зменшуєте ПЗ чи збільшуєете ?asv писав:прошу сказати ... було зроблено коригування за липень, але дату складання поставила 02.08 , зареєстровано нову податкову накладну.... це коригування показувати в липні чи в серпні? заплуталась...
Тодв деці за 07 місяць показуєте тільки правильну ПН (яку виписали з другого разу я так розумію), а помилкову я б не показувала ніде і коригування також не показувала б... (причина в РК - помилкова ?)asv писав:податкове зобовязання на мінус коригування.. і на ту саму суму виписано нову пн. виходить задвоюється сума ((( бо в самому коригування дату виписки поставила серпень...
Да не переживайте ви... Зі зміною номенклатури було б наче краще показати обиді ПН і першу і другу - щоб все йшло з ЄРПН у липні.. А потім все ж зробити 23 числом (ост.день подачі деки за 07 - 2208) - УР і показати ваш РК на мінус.asv писав: просто зміна номенклатури і повність зняла попередню.... от і переживаю (( щоб не сказали, бо вона є в липні. а знята в серпні і ше й дату виписки в коригуванні поставила випадково серпень а не липень... потім скажуть шо в липні була недоплата...
Покупатель включает минусовый РК по дате выписки не зависимо от даты регистрации. А вот за просрочку вы заплатите штрафы.Татьяна ТС писав:Підкажіть, будь-ласка в який період декларації включати РК.
РК липневий на мінус від постачальника покупець просрочив зареєструвати і зареєстрував в серпні. Покупцю РК включати в липень чи серпень. Дякую
А постачальник в який період включає таку просрочену РК в липень чи серпень???? В мене ж така ситуація, я постачальник. Дякую!!!Zolter1984 писав:Покупатель включает минусовый РК по дате выписки не зависимо от даты регистрации. А вот за просрочку вы заплатите штрафы.Татьяна ТС писав:Підкажіть, будь-ласка в який період декларації включати РК.
РК липневий на мінус від постачальника покупець просрочив зареєструвати і зареєстрував в серпні. Покупцю РК включати в липень чи серпень. Дякую
Повернутись до “Податкова накладна”