Доброго дня. У мене частина ПН має статус "Очікується доставка". Їх намагалася реєструвати в березні.
Хочу їх видалити і створити нові.
Чи вони можуть зареєструватися і буде задвоєння ПЗ..?
Реєстрація податкових накладних в ЄРПН (частина 3️⃣)
- Ребекка
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
в мене теж такі були, з часом прийдуть кв., що стара форма і вони не зареєстровані. Подавайте по новій формі з такими з порядковими номерами
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 663 рази
- Подякували: 80 разів
вчора за рахунок 2-го реєст ліміту спробувала зареєструвати....відхилено
питання: якщо за лютий зареструю в травні, а постачальник у червні то потрібно подавати коригування до декларації за лютий чи ці податкові будуть підтвердженням здачі лютневої декларації ? чи зареєстровані включати в місяці реєстрації, як правильно?
питання: якщо за лютий зареструю в травні, а постачальник у червні то потрібно подавати коригування до декларації за лютий чи ці податкові будуть підтвердженням здачі лютневої декларації ? чи зареєстровані включати в місяці реєстрації, як правильно?
Відправте їх повторно, вони через пару хвилин відхиляться, так як стара форма і тоді вже можете спокійно видаляти)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1267 разів
- Подякували: 504 рази
Податкова це ще не роз’яснила чітко, але якщо Ви показували в лютневій декларації ПК по первинці, то скоріше за все, що коригувати не потрібно буде, якщо постачальник зареєструє в червні, бо якщо потрібно коригувати і переносити ПК на період реєстрації, то взагалі втрачається сенс показувати по первинці.asv писав: ↑31 травня 2022, 12:16вчора за рахунок 2-го реєст ліміту спробувала зареєструвати....відхилено
-
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 22126 разів
- Подякували: 40708 разів
Добрий день! Дуже цікавить таке питання- вчора, турбуючись про своїх покупців, відправила на реєстрацію податкові- дві на шалені суми попрямували в блок
Це я така щаслива,чи ще є? Ось зараз сиджу і думаю- а нахрена я під авіанальотами цей ноутбук з собою перла? викинути його до біса? Роботи нема, за окном руїни, а вони ще мені податкові блокують, при чому на копійчані позиції, але з великими сумами в цілому. Не поворухнусь більше ні на грам. Хай самі свій бюджет наповняють(((( Ідійоти!!!

-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1267 разів
- Подякували: 504 рази
Мені тільки що бухгалтер постачальника написала, що відпрвлені на нас о 17.00 ще в дорозі...