Вы видели, что вчерашний дежурный по стране в Донецкой области сегодня таки ответил на все вопросы касающиеся ГТД в НН. Причем ОДИНАКОВО, вот его ответ:
Доброго дня! Дякуємо за питання. Питання щодо занесення інформації митної декларації до форми податкової накладної детально опрацьовується ДПС України. Відповідні роз'яснення будуть розміщені на сайті ДПС України в рубриці «Єдина база податкових знань».
Королева в пальто писав:Сегодня висит не только наш форум ! Закрыт доступ к Єдиному державному реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців !!! Хотела уточнить юрадрес поставшика - не пускает !!!
Да.Реєстр платників ПДВ
В даний момент відбувається оновлення даних. Спробуйте через 15 хв. я єто уже... часа три наблюдаю!!! не знаю когда этих 15 мин закончится!!!
Все.. НН все перерегистрировала без ГТД!!! Прошли все мигом!! и ответы пришли!!!! УРА!!!!
ХОЧЕТСЯ СКАЗАТЬ ОТДЕЛЬНОЕ СПАСИБО, ВСЕМ ТЕМ КТО НАПИСАЛ ПИСЬМО "ЗАКОНОДАТЕЛЬ ОТЗОВИСЬ.... " РЕСПЕКТ!!!#clamping#
Вы меня не поняли - я говорила не о Реєстре платників ПДВ . Закрыт доступ к Єдиному державному реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців !!!
Королева в пальто писав:Сегодня висит не только наш форум ! Закрыт доступ к Єдиному державному реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців !!! Хотела уточнить юрадрес поставшика - не пускает !!!
Ага, он с утра висит без признаков жизни. А когда начал наш форум "подвисать" , мелькнула мысль - все, усыпили)). Но пока обошлось.
Вы меня не поняли - я говорила не о Реєстре платників ПДВ . Закрыт доступ к Єдиному державному реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців !!![/quot]
SawulR писав:Вы меня не поняли - я говорила не о Реєстре платників ПДВ . Закрыт доступ к Єдиному державному реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців !!![/quot]