Для ЮЛИЯ.....
Включайте в август. Только в графе "дата отримання" пишите дату выписки.
Єдиний реестр податкових накладних
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2170 разів
- Подякували: 4361 раз
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 20 разів
а как получается что мне выдали незарегистрированную накладную, и чего в налоговой мне сказали категорически так делать нельзя , где можно почитать об этом???#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2642 рази
- Подякували: 1922 рази
ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИЮЛИЯ..... писав:
Люлди простите если я повторюсь , впервые сталкнулась с такой ситуацией, налоговая накладная дата выписки 31.08.12 а дата регистрации 09.09.12 звонила в налоговою сказали что могу включать только в сентябре налогов.кредит, а здесь вычитала что можно в том месяце что и выписана , так могу ли я включить в август нал.кредит , так расчитывала на эту сумму а тут такое#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#
ЛИСТ
від 20.12.2011 р. N 9749/7/15-3517
Державна податкова служба України розглянула лист <...> щодо порядку відображення податкових накладних та розрахунків коригування, зареєстрованих в Єдиному реєстрі податкових накладних в періоді, наступному за періодом їх виписки, та повідомляє наступне.
Таким чином, якщо податкова накладна та/або розрахунок коригування до податкової накладної зареєстровані в Єдиному реєстрі податкових накладних у місяці, наступному за їх випискою , то підприємство - покупець товарів (послуг) має право відобразити таку податкову накладну та/або розрахунок коригування до податкової накладної у складі податкового кредиту у місяці їх виписки та включити їх до реєстру отриманих податкових накладних у цьому місяці за умови, що такі товари (послуги) придбані з метою їх подальшого використання в оподатковуваних операціях у межах господарської діяльності підприємства.
Одночасно повідомляємо, що аналогічна позиція була викладена у Методичних рекомендаціях щодо документальної перевірки платників, які включили до складу податкового кредиту податкові накладні, що підлягають реєстрації у Єдиному реєстрі податкових накладних, але не зареєстровані, та порядку оформлення їх результатів (лист ДПС України від 23.09.11 р, N 1332/7/22-1417/462).
Заступник Голови
С. Лекарь
Как буд-то его пока не отзывали.
-
- Акула НКУ
Была Узагальнююча податкова консультация где-то в марте, что можно включать в месяце выписки, если регистрация приходится на следующий месяц. Может, кто-то из девочек даст ссылку на Ресурсах.
-
- Знаток
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 3 рази
Уважаемые форумчане, подскажите мне, я не знаю как поступить: получила вытяг из ЕРНН на налоговую накладную, дата регистрации есть, но сумма НДС в вытяге стоит 0. В самой НН НДС есть. Позвонила продавцу, сказал, что у них зарегистрирована НН с НДС.
Если подавать дод.8, то что указывать в причине?
Если подавать дод.8, то что указывать в причине?
-
- Акула НКУ
Вот ещё один случай. Это что - эпидемия пошла какая-то?Галина_2004 писав:Можливо, в когось була подібна ситуація: у витягу по одному з постачальників немає суми ПДВ, дата реєстрації є, все гаразд. Чи можу я таку ПН включити в реєстр?
Подавайте Дод.8 - порушення порядку заповнення.
-
- Знаток
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 3 рази
Скорее всего это глюк какой-то! Только что получила вытяг на свою зарегистрированную НН, и в вытяге НДС тоже нет! Вчера был, а сегодня нет! Обновила медок сегодня до версии 093.Бюгюльмэ писав:Вот ещё один случай. Это что - эпидемия пошла какая-то?Галина_2004 писав:Можливо, в когось була подібна ситуація: у витягу по одному з постачальників немає суми ПДВ, дата реєстрації є, все гаразд. Чи можу я таку ПН включити в реєстр?
Подавайте Дод.8 - порушення порядку заповнення.
-
- Акула НКУ
А Вы проверьте эту свою НН - в каком виде Вы её отправили на регистрацию в ЕРНН. Может глюк произошел ещё на этапе импорта в Медок.