Реєстрація податкових накладних в ЄРПН (частина 3️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Tanyuha999
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення Tanyuha999 »

Arfa писав:
15 червня 2022, 16:33
Tanyuha999 писав:
15 червня 2022, 13:32
Я новачок в ПДВ ( Підкажіть, Запит J1304001 рядок Сума податку обрахована ... Показує суму Перевищення, на яку я можу зареєструвати ПН ?
Да, в этой строке действительно показана сумма перевищення или так называемый лимит 2. За счет этой суммы Вы можете регистрировать только НН, которые Вы не зарег. в предыдущих месяцах, при условии, что 1) в разделе 1 декларации Вы отразили НО по этим незарегистрированным НН, 2) в табл. 1.1. додатка 1 Вы отразили эти незарег. НН.
Текущие НН (а не пропущенные в предыдущие месяцы), Вы можете регистр. только за счет общего лимита. Запит по форме J/F1301206, в ответ на который приходит Витяг по форме J/F1401206 (самая верхняя строка без номера).
Дякую) бо в податкову ніяк не додзвонюся :evil: У мене така ситуація, що в додатку 1 декларації за березень всі податкові відображені. Частину я змогла зареєструвати, після чого Сума податку обрахована = 91 тис грн, а мені ще потрібно дореєструвати ПН на 200 тис грн. Тобто тепер на цю різницю (200 тис - 91 тис = 109 тис) я маю поповнити ПДВ рахунок і реєстрація буде можлива?

Наталі1980
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Наталі1980 »

Т.е. за апрель мне нужно будет подать декларацию с додатком 1, потом у меня появиться лимит 2, и только потом я смогу зарегить налоговые? А потом сдать уточненку?

Tanyuha999
ЗнатокЗнаток

Привіт всім. Таке питання: 2го реєстраційного ліміту по запиту J1304001 недостатньо для реєстрації ПН за березень. За цей період також не сплачено задекларовані ПЗ. Основний ліміт мінусовий. Якщо зараз сплатити зобов'язання, вони якимось чином вплинуть на 2ий реєстраційний ліміт? Відгукніться, будь ласка, хто з цим стикався.

Capitoshechka
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 73 рази
Подякували: 569 разів

Повідомлення Capitoshechka »

Я думаю, що та ситуація, яку я зараз опишу, непоодинока. І багато хто з нею зіткнувся. Тільки от цікаво - як з неї виплутатися?
Отже...
Жило-було собі ТОВ "РОГА ТА КОПИТА". Здавало звіти, реєструвало ПН (до 24.02). А потім БАЦ... всі знають що сталося з реєстрацією ПН. Йшли дні і настав день "Х", коли у ТОВ закінчилися ключі (04.05). Зробили нові. Пройшов ще деякий час і АЛІЛУЙА!!! - нарешті можна реєструвати ПН!!! Але не так сталося, як гадалося. Новими ключами, які були активовані після 04.05 неможливо зареєструвати ПН, виписані в лютому-квітні, оскільки на дату виписки ПН ці сертифікати не були актуальні.
І шо робити тепер?
І ще цікавий момент - в квітні главбух звільнився, а в травні керівник змінився :D
Але, навіть якщо прибрати останній момент (зміну підписантів), ситуація все одно досить цікава. Як новими ключами зареєструвати ПН за минулі періоди? Адже те, що реєстрація не була зроблена вчасно - не є виною підприємства в даному випадку
Ви, байстрюки катів осатанілих,
Не забувайте, виродки, ніде:
Народ мій є! В його волячих жилах
Козацька кров клекоче і гуде!

Asia Svetlova
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 833 рази
Подякували: 696 разів

Повідомлення Asia Svetlova »

Tanyuha999 писав:
16 червня 2022, 09:25
Привіт всім. Таке питання: 2го реєстраційного ліміту по запиту J1304001 недостатньо для реєстрації ПН за березень. За цей період також не сплачено задекларовані ПЗ. Основний ліміт мінусовий. Якщо зараз сплатити зобов'язання, вони якимось чином вплинуть на 2ий реєстраційний ліміт? Відгукніться, будь ласка, хто з цим стикався.
Так, 2-й ліміт збільшиться
Податки-це зло, неохідне, але все-таки зло, і чим менше їх у нас, тим краще. У. Черчилль 1907р

Аnetti
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 12 разів

Повідомлення Аnetti »

Доброго дня. Підкажіть по реєстраційному ліміту ДПС

Загальна сума податку за виданими платником податковими накладними, зареєстрованими в Єдиному реєстрі податкових накладних та розрахунками коригування до таких податкових накладних, зареєстрованими в Єдиному реєстрі податкових накладних

Реєстраційний ліміт ДПС
За даними користувача 24,07

В мене є ПН лютого (по ПЗ) де незрозуміло зареєстровані вони чи ні (на суму ПДВ 24,07 грн).
Тому що пише зареєстровано в ЄРНП, а в квитанції пише документ не може бути прийнятий.
Я їх показувала в додатку 1.1. На момент подання деклар-ії "очікується доставка".
Я так розумію що їх треба все ж таки зареєструвати?

Tanyuha999
ЗнатокЗнаток

Аnetti писав:
16 червня 2022, 10:15

Загальна сума податку за виданими платником податковими накладними, зареєстрованими в Єдиному реєстрі податкових накладних та розрахунками коригування до таких податкових накладних, зареєстрованими в Єдиному реєстрі податкових накладних

Реєстраційний ліміт ДПС

В мене є ПН лютого (по ПЗ) де незрозуміло зареєстровані вони чи ні (на суму ПДВ 24,07 грн).
Тому що пише зареєстровано в ЄРНП, а в квитанції пише документ не може бути прийнятий.
Я їх показувала в додатку 1.1. На момент подання деклар-ії "очікується доставка".
Подивіться в реєстрі операцій як відображається ця ПН. Якщо спочатку було +24,07, а потім знялася ця сума зі знаком "-", то кидайте знову на реєстрацію. І за новою формою.

Аnetti
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 12 разів

Повідомлення Аnetti »

Tanyuha999 писав:
16 червня 2022, 10:21
Аnetti писав:
16 червня 2022, 10:15

Реєстраційний ліміт ДПС

Подивіться в реєстрі операцій як відображається ця ПН. Якщо спочатку було +24,07, а потім знялася ця сума зі знаком "-", то кидайте знову на реєстрацію. І за новою формою.
А де цей реєстр операцій можна глянути? В мене програма МЕДОК.
Зараз показує в мене +24,07.

KIA
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 476 разів
Подякували: 54 рази

Повідомлення KIA »

Capitoshechka писав:
16 червня 2022, 09:36
Я думаю, що та ситуація, яку я зараз опишу, непоодинока. І багато хто з нею зіткнувся. Тільки от цікаво - як з неї виплутатися?
Отже...
Жило-було собі ТОВ "РОГА ТА КОПИТА". Здавало звіти, реєструвало ПН (до 24.02). А потім БАЦ... всі знають що сталося з реєстрацією ПН. Йшли дні і настав день "Х", коли у ТОВ закінчилися ключі (04.05). Зробили нові. Пройшов ще деякий час і АЛІЛУЙА!!! - нарешті можна реєструвати ПН!!! Але не так сталося, як гадалося. Новими ключами, які були активовані після 04.05 неможливо зареєструвати ПН, виписані в лютому-квітні, оскільки на дату виписки ПН ці сертифікати не були актуальні.
І шо робити тепер?
І ще цікавий момент - в квітні главбух звільнився, а в травні керівник змінився :D
Але, навіть якщо прибрати останній момент (зміну підписантів), ситуація все одно досить цікава. Як новими ключами зареєструвати ПН за минулі періоди? Адже те, що реєстрація не була зроблена вчасно - не є виною підприємства в даному випадку
У меня ситуация немного проще - не менялся ни директор, ни бухгалтер. просто 07.03. поменялись ключи. Тоже переживала, как буду регистрировать февраль и начало марта, но все зарегистрировалось. Видимо у Вас все-таки причина в смене директора и бухгалтера

Андрій61
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 348 разів
Подякували: 900 разів

Повідомлення Андрій61 »

Capitoshechka писав:
16 червня 2022, 09:36
Отже...
І шо робити тепер?
1. - Не правильно - МОЖНО! Главное что ПОДПИСАНТЫ НЕ МЕНЯЛИСЬ!
2. - А вот тут вся собака и порылась.. Подписанты ПОМЕНЯЛИСЬ. И теперь выход один - ПЕРЕДЕЛЫВАТЬ ВСЕ НН с 24.02 на дату 04.05.с новым директором.
There are no "state money", there are only taxpayer money.
Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”