Реєстрація податкових накладних в ЄРПН (частина 3️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Capitoshechka
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 73 рази
Подякували: 569 разів

Повідомлення Capitoshechka »

Андрій61 писав:
16 червня 2022, 10:34
Не правильно - МОЖНО! Главное что ПОДПИСАНТЫ НЕ МЕНЯЛИСЬ!
А вот тут вся собака и порылась.. Подписанты ПОМЕНЯЛИСЬ. И теперь выход один - ПЕРЕДЕЛЫВАТЬ ВСЕ НН с 24.02 на дату 04.05.с новым директором.
Цікава гра податкової в одні ворота... ПН вони не приймають новим керівником (бо на дату виписки ПН він не був підписантом). А звіти (декларацію з ПДВ за минулі періоди, ЄСВ за минулий квартал) - ТА БУДЬ ЛАСКА! БЕЗ ПРОБЛЕМ!
А як же ж так? Адже в тому періоді, за який подаються ці звіти, дана особа також не була підписантом. Але, тим не менше, звіти чудово приймаються. Де логіка?
Ви, байстрюки катів осатанілих,
Не забувайте, виродки, ніде:
Народ мій є! В його волячих жилах
Козацька кров клекоче і гуде!

Tanyuha999
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення Tanyuha999 »

Аnetti писав:
16 червня 2022, 10:26
Tanyuha999 писав:
16 червня 2022, 10:21
Аnetti писав:
16 червня 2022, 10:15
Доброго дня. Підкажіть по реєстраційному ліміту ДПС

Загальна сума податку за виданими платником податковими накладними, зареєстрованими в Єдиному реєстрі податкових накладних та розрахунками коригування до таких податкових накладних, зареєстрованими в Єдиному реєстрі податкових накладних

Реєстраційний ліміт ДПС
За даними користувача 24,07

В мене є ПН лютого (по ПЗ) де незрозуміло зареєстровані вони чи ні (на суму ПДВ 24,07 грн).
Тому що пише зареєстровано в ЄРНП, а в квитанції пише документ не може бути прийнятий.
Я їх показувала в додатку 1.1. На момент подання деклар-ії "очікується доставка".
Я так розумію що їх треба все ж таки зареєструвати?
Подивіться в реєстрі операцій як відображається ця ПН. Якщо спочатку було +24,07, а потім знялася ця сума зі знаком "-", то кидайте знову на реєстрацію. І за новою формою.
А де цей реєстр операцій можна глянути? В мене програма МЕДОК.
Зараз показує в мене +24,07.
Зайдіть через кабінет платника - СЕА ПДВ - Реєстр операцій

Оля-ля777
Гений
Гений
Дякував (ла): 124 рази
Подякували: 216 разів

Повідомлення Оля-ля777 »

Если переделать даты налоговых накладных с февраля, марта, апреля на май, то: во-первых, клиенты ополчатся; во-вторых, будут проблемы с суммой перевищення. Полгода назад я так выход и не нашла, как зарегистрировать при смене директора, чтоб устраивало и покупателей и меня. У нас были токены, ключи старого директора были стёрты и переписаны на нового, других сотрудников с ключами не было.
Может остался действующий ключ другого сотрудника или старого директора, например с клиент-банка Привата?

Tabletka
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 77 разів
Подякували: 39 разів

Повідомлення Tabletka »

Доброго дня
якщо зараз (сьогодні-завтра) здати декларації за лютий-травень й заплатити усі обов'язки за деклараціями, чи буде в мене змога реєструвати ПН за рахунок перевищення? Чи це працювало тільки до 27.05?

Андрій61
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 348 разів
Подякували: 900 разів

Повідомлення Андрій61 »

Оля-ля777 писав:
16 червня 2022, 11:01
Если переделать даты налоговых накладных с февраля, марта, апреля на май, то: во-первых, клиенты ополчатся; во-вторых, будут проблемы с суммой перевищення. Полгода назад я так выход и не нашла, как зарегистрировать при смене директора, чтоб устраивало и покупателей и меня. У нас были токены, ключи старого директора были стёрты и переписаны на нового, других сотрудников с ключами не было.
Может остался действующий ключ другого сотрудника или старого директора, например с клиент-банка Привата?
Ключ тут ни при чём. На май месяц сертификат старого директора -НЕ ДЕЙСТВИТЕЛЕН (он уволился). В базе налоговой у этого предприятия - НОВЫЙ директор...
There are no "state money", there are only taxpayer money.
Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.

Андрій61
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 348 разів
Подякували: 900 разів

Повідомлення Андрій61 »

Capitoshechka писав:
16 червня 2022, 10:54

Цікава гра податкової в одні ворота... ПН вони не приймають новим керівником (бо на дату виписки ПН він не був підписантом). А звіти (декларацію з ПДВ за минулі періоди, ЄСВ за минулий квартал) - ТА БУДЬ ЛАСКА! БЕЗ ПРОБЛЕМ!
А як же ж так? Адже в тому періоді, за який подаються ці звіти, дана особа також не була підписантом. Але, тим не менше, звіти чудово приймаються. Де логіка?
КОНТРОЛЬ установлен только в ЕДРПН !
А в "БЕСТ-Инспекторе" НЕТУ ! .... Это две разные БАЗЫ фискалов.
There are no "state money", there are only taxpayer money.
Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.

Arfa
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 193 рази
Подякували: 59 разів

Повідомлення Arfa »

Коллеги, я 14-го отправила на рег-ю пару десятков НН через Медок, 15-го - повторила эти же накладные. Пока ни одна не зарегистрирована. В то же время я вижу в реестре НН от поставщиков и за 14-е и за 15-е. Как у вас? SOS!!!

Capitoshechka
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 73 рази
Подякували: 569 разів

Повідомлення Capitoshechka »

Андрій61 писав:
16 червня 2022, 11:22
КОНТРОЛЬ установлен только в ЕДРПН !
А в "БЕСТ-Инспекторе" НЕТУ ! .... Это две разные БАЗЫ фискалов.
До дупи які ці бази - різні чи не різні. Тут суть самого підходу: тут граємо, тут не граємо, тут рибу завертаємо...
ніщо не заважає встановити контролі однакові на всіх базах.
Погодьтеся, що це повна нісенітниця: ПН за квітень ми не приймаємо, бо дана особа в квітні не була керівником (підписантом), а декларацію з ПДВ за квітень - БЕЗ ПРОБЛЕМ. Або ЄСВ за 1 квартал...
Виникає питання: якого біса? В чому різниця? Тоді і решту звітів приймати не треба. Як може людина підписувати звіт за той період, коли вона була НІХТО і звали її НІЯК? Це ж повна маячня. Виходить все, як у приказці: їв-плакав, срав-балакав...
Ви, байстрюки катів осатанілих,
Не забувайте, виродки, ніде:
Народ мій є! В його волячих жилах
Козацька кров клекоче і гуде!

Arfa
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 193 рази
Подякували: 59 разів

Повідомлення Arfa »

Arfa писав:
16 червня 2022, 11:36
Коллеги, я 14-го отправила на рег-ю пару десятков НН через Медок, 15-го - повторила эти же накладные. Пока ни одна не зарегистрирована. В то же время я вижу в реестре НН от поставщиков и за 14-е и за 15-е. Как у вас? SOS!!!
Не актуально!

krasnaya90
УченикУченик

Повідомлення krasnaya90 »

Добрый день, кто подскажет, почему пару РК в Медке написаны что зарегистрированы 18.03, а в кабинете их нет

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”