Єдиний реестр податкових накладних

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Olivka
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 43 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення Olivka »

Девочки и мальчики подскажите, пожалуйста, НН выписана 28 августа, зарегистрирована в ЕРНН 12 сентября, это 15 или 16 день регистрации?я могу ее включить в деку за август.

И.О.
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 13964 рази
Подякували: 2289 разів

Повідомлення И.О. »

15 - день. Считается со следующего дня от даты выписки.

Самолет
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 36 разів
Подякували: 21 раз

Повідомлення Самолет »

Добрый вечер!
ситуация
1. неправильно зарегистрировали нн за июль (неправильно указали сумму)
регистрация налоговой была впоследний день (31.07.12-дата налоговой, регистрация была- 15.08)
16,08 оказалось что неправильный акт , должен быть на меньшую сумму
решили оставить как есть
2. 20.08- сдали декларацию
3. 22.08-сдали уточненку и показали
- неправильная сумма
+ правильная сумма
как теперь показать все в реестре нн сотчетом за август
и вообще правильно это или нет

Спасибо

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

Скажіть звідки підтягується призвіще уповноваженої особи , що виписала податкову накладну до 8 графи витягу з єдиного реєстру податкових накладних.

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2114 разів
Подякували: 10409 разів

Повідомлення Popen »

Альона1 писав:Скажіть звідки підтягується призвіще уповноваженої особи , що виписала податкову накладну до 8 графи витягу з єдиного реєстру податкових накладних.
Дык, из самой НН и втягивается...

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

Popen писав:
Альона1 писав:Скажіть звідки підтягується призвіще уповноваженої особи , що виписала податкову накладну до 8 графи витягу з єдиного реєстру податкових накладних.
Так от призвіще там має бути цієї особи, чи особи , яка підписала при реєстрації податкову накладну в електронному вигляді своїм підписом#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2114 разів
Подякували: 10409 разів

Повідомлення Popen »

Альона1 писав:
Popen писав:
Так от призвіще там має бути цієї особи, чи особи , яка підписала при реєстрації податкову накладну в електронному вигляді своїм підписом#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#
1. Вы намекаете, что подписи на бумаге и в ЕРНН должны быть одинаковы? Безусловно!
2. Тот кто подписал (ЭЦП, того и призвище в вытяге. А вот имел ли он право это делать - отдельная песнь...

Туся
Гений
Гений
Дякував (ла): 233 рази
Подякували: 160 разів

Повідомлення Туся »

Альона1 писав:
Popen писав:
Как я понимаю, то фамилия человека, ЭЦП которого подписана НН и отправлена в ЕРНН.

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

Дивіться у мене так:
Контрагент приніс ПН у бумажному вигляді ПІБ і підпис Китайця, той же підпис того ж Китайця і у квитанції, що контрагент приніс. Я попросила прислати мені ПН у електронному вигляді Медок це дозволяє, прийшла мені податкова накладна , там де підпис і призвіще особи , яка склала ПН, ВЖЕ СТОЇТЬ ПРИЗВІЩЕ ЯПОНЦЯ, А НЕ КИТАЙЦЯ, А КВИТАНЦІЯ , ЯКА ПРИЙШЛА В ЕЛЕКТРОННОМУ ВИГЛЯДІ , КАЖЕ, ЩО ЇЇ ПІДПИСАВ КИТАЄЦЬ. А У ВИТЯГУ ПИШЕ ПІБ УПОВНОВАЖЕНОЇ ОСОБИ ЯПОНЕЦЬ.

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

Туся писав:
Альона1 писав:
Popen писав: Дык, из самой НН и втягивается...
Как я понимаю, то фамилия человека, ЭЦП которого подписана НН и отправлена в ЕРНН.
У тому той справа , що у витягу і на ПН в електронному вигляді стоїть призвіще бухгалтера, а не директора, який має цифровий підпис і підписав своїм електронним підписом саме директор ПН.

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”