Єдиний реестр податкових накладних
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 13964 рази
- Подякували: 2289 разів
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 36 разів
- Подякували: 21 раз
Добрый вечер!
ситуация
1. неправильно зарегистрировали нн за июль (неправильно указали сумму)
регистрация налоговой была впоследний день (31.07.12-дата налоговой, регистрация была- 15.08)
16,08 оказалось что неправильный акт , должен быть на меньшую сумму
решили оставить как есть
2. 20.08- сдали декларацию
3. 22.08-сдали уточненку и показали
- неправильная сумма
+ правильная сумма
как теперь показать все в реестре нн сотчетом за август
и вообще правильно это или нет
Спасибо
ситуация
1. неправильно зарегистрировали нн за июль (неправильно указали сумму)
регистрация налоговой была впоследний день (31.07.12-дата налоговой, регистрация была- 15.08)
16,08 оказалось что неправильный акт , должен быть на меньшую сумму
решили оставить как есть
2. 20.08- сдали декларацию
3. 22.08-сдали уточненку и показали
- неправильная сумма
+ правильная сумма
как теперь показать все в реестре нн сотчетом за август
и вообще правильно это или нет
Спасибо
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
Скажіть звідки підтягується призвіще уповноваженої особи , що виписала податкову накладну до 8 графи витягу з єдиного реєстру податкових накладних.
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2114 разів
- Подякували: 10409 разів
Дык, из самой НН и втягивается...Альона1 писав:Скажіть звідки підтягується призвіще уповноваженої особи , що виписала податкову накладну до 8 графи витягу з єдиного реєстру податкових накладних.
-
- Светоч Мысли
Так от призвіще там має бути цієї особи, чи особи , яка підписала при реєстрації податкову накладну в електронному вигляді своїм підписом#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#Popen писав:Дык, из самой НН и втягивается...Альона1 писав:Скажіть звідки підтягується призвіще уповноваженої особи , що виписала податкову накладну до 8 графи витягу з єдиного реєстру податкових накладних.
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2114 разів
- Подякували: 10409 разів
1. Вы намекаете, что подписи на бумаге и в ЕРНН должны быть одинаковы? Безусловно!Альона1 писав:Так от призвіще там має бути цієї особи, чи особи , яка підписала при реєстрації податкову накладну в електронному вигляді своїм підписом#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#Popen писав:Дык, из самой НН и втягивается...Альона1 писав:Скажіть звідки підтягується призвіще уповноваженої особи , що виписала податкову накладну до 8 графи витягу з єдиного реєстру податкових накладних.
2. Тот кто подписал (ЭЦП, того и призвище в вытяге. А вот имел ли он право это делать - отдельная песнь...
-
- Гений
- Дякував (ла): 233 рази
- Подякували: 160 разів
Как я понимаю, то фамилия человека, ЭЦП которого подписана НН и отправлена в ЕРНН.Альона1 писав:Так от призвіще там має бути цієї особи, чи особи , яка підписала при реєстрації податкову накладну в електронному вигляді своїм підписом#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#Popen писав:Дык, из самой НН и втягивается...Альона1 писав:Скажіть звідки підтягується призвіще уповноваженої особи , що виписала податкову накладну до 8 графи витягу з єдиного реєстру податкових накладних.
-
- Светоч Мысли
Дивіться у мене так:
Контрагент приніс ПН у бумажному вигляді ПІБ і підпис Китайця, той же підпис того ж Китайця і у квитанції, що контрагент приніс. Я попросила прислати мені ПН у електронному вигляді Медок це дозволяє, прийшла мені податкова накладна , там де підпис і призвіще особи , яка склала ПН, ВЖЕ СТОЇТЬ ПРИЗВІЩЕ ЯПОНЦЯ, А НЕ КИТАЙЦЯ, А КВИТАНЦІЯ , ЯКА ПРИЙШЛА В ЕЛЕКТРОННОМУ ВИГЛЯДІ , КАЖЕ, ЩО ЇЇ ПІДПИСАВ КИТАЄЦЬ. А У ВИТЯГУ ПИШЕ ПІБ УПОВНОВАЖЕНОЇ ОСОБИ ЯПОНЕЦЬ.
Контрагент приніс ПН у бумажному вигляді ПІБ і підпис Китайця, той же підпис того ж Китайця і у квитанції, що контрагент приніс. Я попросила прислати мені ПН у електронному вигляді Медок це дозволяє, прийшла мені податкова накладна , там де підпис і призвіще особи , яка склала ПН, ВЖЕ СТОЇТЬ ПРИЗВІЩЕ ЯПОНЦЯ, А НЕ КИТАЙЦЯ, А КВИТАНЦІЯ , ЯКА ПРИЙШЛА В ЕЛЕКТРОННОМУ ВИГЛЯДІ , КАЖЕ, ЩО ЇЇ ПІДПИСАВ КИТАЄЦЬ. А У ВИТЯГУ ПИШЕ ПІБ УПОВНОВАЖЕНОЇ ОСОБИ ЯПОНЕЦЬ.
-
- Светоч Мысли
У тому той справа , що у витягу і на ПН в електронному вигляді стоїть призвіще бухгалтера, а не директора, який має цифровий підпис і підписав своїм електронним підписом саме директор ПН.Туся писав:Как я понимаю, то фамилия человека, ЭЦП которого подписана НН и отправлена в ЕРНН.Альона1 писав:Так от призвіще там має бути цієї особи, чи особи , яка підписала при реєстрації податкову накладну в електронному вигляді своїм підписом#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#Popen писав: Дык, из самой НН и втягивается...