Зателефонуйте у свій супровід. Нехай перевірять.wasilissa писав:Прошу помочь Не могу загрузить в МЕДОК НН вход и выход начиная с 21/03, отправляю запрос на нн с квитанциями каждый день, не помогает, может есть еще какой-то способ?
Реєстрація податкових накладних в ЄРПН (частина 3️⃣)
- marina11
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
-
zoltan
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 902 рази
- Подякували: 626 разів
Ще можна з елкабінету-ЕРПН скачати в форматі *.xml і імпортувати в медокmarina11 писав:Зателефонуйте у свій супровід. Нехай перевірять.wasilissa писав:Прошу помочь Не могу загрузить в МЕДОК НН вход и выход начиная с 21/03, отправляю запрос на нн с квитанциями каждый день, не помогает, может есть еще какой-то способ?
-
wasilissa
- Оракул

- Дякував (ла): 110 разів
- Подякували: 18 разів
Вот это я и думаю сделатьzoltan писав:Ще можна з елкабінету-ЕРПН скачати в форматі *.xml і імпортувати в медокmarina11 писав:Зателефонуйте у свій супровід. Нехай перевірять.wasilissa писав:Прошу помочь Не могу загрузить в МЕДОК НН вход и выход начиная с 21/03, отправляю запрос на нн с квитанциями каждый день, не помогает, может есть еще какой-то способ?
- marina11
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
Я вчора отримала буквально за 15 хв... Медок оновлений? Там змінювалася форма запиту. Пошту чи інтернет не переналаштовували? Можна і з кабінету, але це ж довше. І зверніть увагу, у новому запиті є окремо виділений запит на ПН для підприємств з філіями (за замовчуванням Медок формує запит на головне підприємство), тож для ПН для відокремленого підрозділу потрібно вручну перевибирати.wasilissa писав:Вот это я и думаю сделатьzoltan писав:Ще можна з елкабінету-ЕРПН скачати в форматі *.xml і імпортувати в медокmarina11 писав: Зателефонуйте у свій супровід. Нехай перевірять.
- Cipollino
- Гений

- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 176 разів
Вероятней всего это связано с таким событием как – «Оновлено електронні формати запитів щодо отримання відомостей та витягів з ЄРПН».wasilissa писав:Прошу помочь Не могу загрузить в МЕДОК НН вход и выход начиная с 21/03, отправляю запрос на нн с квитанциями каждый день, не помогает, может есть еще какой-то способ?
Поэтому вам необходимо обновить программу до последней актуальной версии.
[b
Форма Запиту щодо отримання відомостей з ЄРПН[/b]]
В програмі M.E.Doc (оновлення 11.01.001) вийшли нові електронні форми Запиту щодо отримання відомостей з Єдиного реєстру податкових накладних (далі - ЄРПН) та Витягу з ЄРПН.
Нагадаємо нашим користувачам, що Запит щодо отримання відомостей з ЄРПН (далі – Запит) має ідентифікатор форм – J/F 1300106, а Витяг з ЄРПН (далі – Витяг) – J/F 1400106.
В програмі M.E.Doc (оновлення 11.01.001) вийшли нові електронні форми Запиту щодо отримання відомостей з Єдиного реєстру податкових накладних (далі - ЄРПН) та Витягу з ЄРПН.
Нагадаємо нашим користувачам, що Запит щодо отримання відомостей з ЄРПН (далі – Запит) має ідентифікатор форм – J/F 1300106, а Витяг з ЄРПН (далі – Витяг) – J/F 1400106.
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1936 разів
- Подякували: 6637 разів
- Контактна інформація:
Ні.Лизок писав:Добрый день! Подскажите, пожалуйста, "график" регистрации НН. (в субботу, воскресенье регистрировать можно?)
Виключення - якщо сб чи нд є останнім днем реєстрації, тобто 15 чи 30/31