Номер и дата ГТД в налоговой накладной
Я за, то чтобы на бухгалтеров не возлагали чужие (таможни, нологовой и всех кому лень работать) обязанности. Маразм данного закона очевиден. Под письмом подписываюсь. Очень рада что находятся люди, которые могут высказываться по теме и без эмоций.
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 5 разів
Добрый день! Появился ответ!Darina писав:Девочки, а ответ на наш вопрос у дежурных по стране только я не вижу или никто вообще его не видит?
Доброго дня, дякуємо за запитання! Законом України від 05 липня 2012 року № 5083-VI «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо державної податкової служби та у зв'язку з проведенням адміністративної реформи в Україні» були внесені зміни до пункту 201.1 статті 201 Податкового кодексу України. Зокрема, частину другу пункту 201.1 статті 201 Кодексу доповнено новим підпунктом «Ї» та визначено, що у податковій накладній в окремих рядках зазначаються додаткові обов'язкові реквізити «номер та дата митної декларації, за якою було здійснено митне оформлення товару, ввезеного на митну територію України». Разом з цим пунктом 4 розділу ІІ «Прикінцеві положення» Закону №5083-VI доручено Кабінету Міністрів України протягом трьох місяців з дня набрання чинності Законом №5083-VI забезпечити перегляд та приведення відповідними центральними органами виконавчої влади їх нормативно-правових актів у відповідність до цього Закону. Зокрема, форму податкової накладної, затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 01.11.2011 №1379 «Про затвердження форми податкової накладної та Порядку заповнення податкової накладної», зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 22.11.2011 за № 1333/20071, буде доповнено відповідними графами для зазначення номера та дати митної декларації, за якою було здійснено митне оформлення товару, ввезеного на митну територію України. Таким чином, реквізити «номер та дата митної декларації, за якою було здійснено митне оформлення товару, ввезеного на митну територію України» підлягають зазначенню у податковій накладній з моменту набрання чинності змін до форми податкової накладної про її доповнення відповідними графами для відображення таких реквізитів. Податкові накладні, виписані до листа ДПСУ від 21.08.2012р. переоформляти не потрібно.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1291 раз
- Подякували: 1621 раз
переписали свое письмо, типа ответили...спасибо, что хоть "Податкові накладні, виписані до листа ДПСУ від 21.08.2012р. переоформляти не потрібно." нет словIzuzumka писав:Добрый день! Появился ответ!Darina писав:Девочки, а ответ на наш вопрос у дежурных по стране только я не вижу или никто вообще его не видит?
-
- Гений
- Дякував (ла): 127 разів
- Подякували: 18 разів
Слов абсолютно нет....
Наверное, процитировать свое же письмо - это большее, на что они решились...
Перед праздником голова особенно у них не соображает... так сказать в двойном (покращенном) варианте..
Наверное, процитировать свое же письмо - это большее, на что они решились...
Перед праздником голова особенно у них не соображает... так сказать в двойном (покращенном) варианте..
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 5 разів
поддерживаю! Как было неясно, так и осталось.Evelina писав:переписали свое письмо, типа ответили...спасибо, что хоть "Податкові накладні, виписані до листа ДПСУ від 21.08.2012р. переоформляти не потрібно." нет словIzuzumka писав:Добрый день! Появился ответ!Darina писав:Девочки, а ответ на наш вопрос у дежурных по стране только я не вижу или никто вообще его не видит?
Наш поставщик сказал, что будет руководствоваться письмом, а сети, с которыми работаем мы, грозятся не принимать НН без ГТД...
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 5794 рази
- Подякували: 3610 разів
Tigruni писав:#g_crazy# #g_crazy# #g_crazy# #g_crazy#Nataly Iscar UA писав: ...
#rolf#
а вы знаєте, що Житомирська Обласна Податкова Адміністрація ніколи не використовує свою абревіатуру..
+++++!!!!!!!!!!!!!!#goody# #hurrah# #goody# #hurrah# #goody# #hurrah# #goody# #g_crazy# #g_crazy# #g_crazy# #g_crazy#
-
- Оракул
- Дякував (ла): 62 рази
- Подякували: 86 разів
Я направила вопросы и вчера и сегодня. Ответа нет. Мы им совершенно розовые. Они уже празднуют.Darina писав:Девочки, а ответ на наш вопрос у дежурных по стране только я не вижу или никто вообще его не видит?