А граничний термін реєстрації ПН за червень 2022р ?
Реєстрація податкових накладних в ЄРПН (частина 3️⃣)
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 5 разів
Добрый день!Оля-ля777 писав: ↑12 липня 2022, 20:21У меня тоже была такая проблема. Пришлось реглимит вывести в плюс путем пополнения денег, ну либо нужно ждать когда поставщики порегистрируют входящие налоговые накладные. Но не просто в плюс, а чтоб реглимита хватило и на ту злополучную "последнюю" налоговую, которая никак не регистрируется. В итоге, в реестре операций в СЭА такая регистрация проходит двумя строчками: сначала с минусом, типа берёт реглимит, а потом с плюсом, отдаёт его обратно. Этот реглимит Можно будет потратить на регистрацию последующих налоговых. Сумма перевищення исчезает.natamal2 писав: ↑12 липня 2022, 16:23Добрий день! Підкажіть, хто реєстрував ПН по другому рег ліміту? В декларації за лютий були вказані незареєстровані ПН в дод 1, потім коли відновили реєстрацію ПН вони всі зареєструвалися за рахунок другого регліміту, крім однієї- не вистачило 34 коп, за рахунок округлення((. Виправила ситуацію УР за лютий в якому добавила 1 грн,, в дод 1 вказала цю незареєстровану ПН, і все рівно не дає зареєструвати. хоча в Витягу в гр 6 стоїть сума на 1 грн більша, чим треба для ПН. З 1 07 основний рег ліміт став зі знаком "-", може це тому не дає зареєструвати? не розумію, що ще де зробити. Дякую, якщо підкажите, що не так))
Т.е. если мои контрагенты перешли на 2% и не имеют возможности регистрировать НН сейчас, то выход из этой ситуации - пополнение денег на счет НДС? При этом у меня были крупные отгрузки и сейчас надо положить 72тыс грн из-за округлений в 8 копеек....Я верно поняла "выход" из таких ситуаций?
-
- Гений
- Дякував (ла): 124 рази
- Подякували: 216 разів
Izuzumka писав: ↑14 липня 2022, 15:57Я вот думаю, а если уточненку подать и искусственно завысить НО на 1грн? И оплатить эту гривну. Поможет ли?Оля-ля777 писав: ↑12 липня 2022, 20:21Добрый день!
Т.е. если мои контрагенты перешли на 2% и не имеют возможности регистрировать НН сейчас, то выход из этой ситуации - пополнение денег на счет НДС? При этом у меня были крупные отгрузки и сейчас надо положить 72тыс грн из-за округлений в 8 копеек....Я верно поняла "выход" из таких ситуаций?
У меня часть обычных чего-то не регистрировалась за счёт второго лимита, ну вот хоть ты тресни пять налоговых зарегистрировалось, а три нет, только после пополнения счета. И при этом всё сначала взялось с реглимита, а потом вернулось. Теперь месяца три платить не буду, так как там переплата и реглимит лишний. Благо деньги на фирме были.
Період включення до декларації з ПДВ податкової накладної, що зареєстрована з порушенням встановлених термінів, якщо податкова від 03.06.2022 року, а реєструватись буде 18.07.2022 року (цікавить тільки забов'язання). В декларації червня 2022 чи все ж липня?
період включення до декларації з ПДВ податкової накладної, що зареєстрована з порушенням встановлених термінів, якщо податкова від 03.03.2022, а зареєстрована буде 18.07.2022. В якій період включати в декларацію в 06 чи 07 місяць ці зобов'язання?
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2116 разів
- Подякували: 10410 разів
Податкові забов'язання декларуються без прив'язки до регістрації ПН, а тому - однозначно в червень.
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 8 разів
терміни реєстрації за період 01 лютого до 31 травня - 15 липня включно, звідки ви взяли 14 липня 18 годину?