я регила в начале месяца две штуки, все приняли и затвердылы, но один контрагент попросил сделать РК и выписать правильно с кодомиск писав:Кто уже регистрировал НН по услугах без кода все нормально проходит? можно уже начинать регистрировать по-старому.
код УКТ ЗЕД/ДКПП в налоговой накладной
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 682 рази
- Подякували: 1964 рази
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Проходить на ура... Тільки що частину пореєструвала- все швиденько. Тепер чекатиму дзвінків від покупців ((((иск писав:Кто уже регистрировал НН по услугах без кода все нормально проходит? можно уже начинать регистрировать по-старому.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 585 разів
- Подякували: 77 разів
а чого будете чекати дзвінків? вийшло же роз"яснення що код не зазначаємо тимчавсово?Tasa писав:Проходить на ура... Тільки що частину пореєструвала- все швиденько. Тепер чекатиму дзвінків від покупців ((((иск писав:Кто уже регистрировал НН по услугах без кода все нормально проходит? можно уже начинать регистрировать по-старому.
- Tasa
- Акула НКУ
- Контактна інформація:
Впевнена, що не всі його читали ((( Кожного дня якісь фінти стаються...иск писав:а чого будете чекати дзвінків? вийшло же роз"яснення що код не зазначаємо тимчавсово?Tasa писав:Проходить на ура... Тільки що частину пореєструвала- все швиденько. Тепер чекатиму дзвінків від покупців ((((иск писав:Кто уже регистрировал НН по услугах без кода все нормально проходит? можно уже начинать регистрировать по-старому.
PS На днях бачила РК, який прислали колезі - була зареєстровна ПН без кода (товар імпортний) - тупо написано де причина "помилка" - далі назва товару і код УКТ ЗЕД - і все...
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 585 разів
- Подякували: 77 разів
Підскажіть мені ще якщо ПН виписана 16/01/17 я ж її реєструю теж без кода, а то тут вже прочитала коментар, що люди розуміють, що тільки реєструємо за 1 половину січня без кода,а моя думка реєструємо до тих пір поки не вийде нова ПН? чи може її придержатиTasa писав:Впевнена, що не всі його читали ((( Кожного дня якісь фінти стаються...иск писав:а чого будете чекати дзвінків? вийшло же роз"яснення що код не зазначаємо тимчавсово?Tasa писав: Проходить на ура... Тільки що частину пореєструвала- все швиденько. Тепер чекатиму дзвінків від покупців ((((
PS На днях бачила РК, який прислали колезі - була зареєстровна ПН без кода (товар імпортний) - тупо написано де причина "помилка" - далі назва товару і код УКТ ЗЕД - і все...
- Tasa
- Акула НКУ
- Контактна інформація:
Вирішувати вам, як діяти... Я реєструю.иск писав:Підскажіть мені ще якщо ПН виписана 16/01/17 я ж її реєструю теж без кода, а то тут вже прочитала коментар, що люди розуміють, що тільки реєструємо за 1 половину січня без кода,а моя думка реєструємо до тих пір поки не вийде нова ПН? чи може її придержати
З листа ДФС чітко видно - що реєструємо таким чином, допоки не буде нової форми ПН.
-
- Светоч Мысли
почему и за вторую половину месяцаиск писав:Підскажіть мені ще якщо ПН виписана 16/01/17 я ж її реєструю теж без кода, а то тут вже прочитала коментар, що люди розуміють, що тільки реєструємо за 1 половину січня без кода,а моя думка реєструємо до тих пір поки не вийде нова ПН? чи може її придержатиTasa писав:Впевнена, що не всі його читали ((( Кожного дня якісь фінти стаються...иск писав: а чого будете чекати дзвінків? вийшло же роз"яснення що код не зазначаємо тимчавсово?
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 440 разів
- Подякували: 271 раз
А у мене також послуга з таким кодом 49.41. Але програма не дала ставити крапку між цифрами, відправила так, результат не принято! А контрагенти требують код#wall#Маруся10 писав:ну типа в наименовании указать код 49,41 в скобочках, так как нет места для услугиlozinka писав:Здравствуйте, а что значит в скобочках?fin_o писав: Так напишите ей в скобочках. И ей хорошо и Вам не плохо )
- Tasa
- Акула НКУ
- Контактна інформація:
Скрытый текст
Маруся10 писав:ну типа в наименовании указать код 49,41 в скобочках, так как нет места для услугиlozinka писав:Здравствуйте, а что значит в скобочках?fin_o писав: Так напишите ей в скобочках. И ей хорошо и Вам не плохо )
Ви напевне не буди писали ті цифри з крапочкою....Діна 1977 писав:А у мене також послуга з таким кодом 49.41. Але програма не дала ставити крапку між цифрами, відправила так, результат не принято! А контрагенти требують код#wall#
Малось на увазі у колонці 2 "Номенклатура..." просто після назви послуги ... Так програмі по-барабану - реєструє за милу душу, перевірено.
-
- Светоч Мысли
код пишите в наименовании и то это только вам решать, писали же выше, что на услуги код не где писать еще не придумали куда его всовыватьДіна 1977 писав:А у мене також послуга з таким кодом 49.41. Але програма не дала ставити крапку між цифрами, відправила так, результат не принято! А контрагенти требують код#wall#Маруся10 писав:ну типа в наименовании указать код 49,41 в скобочках, так как нет места для услугиlozinka писав: Здравствуйте, а что значит в скобочках?