код УКТ ЗЕД/ДКПП в налоговой накладной

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 682 рази
Подякували: 1964 рази

Повідомлення Маруся10 »

иск писав:Кто уже регистрировал НН по услугах без кода все нормально проходит? можно уже начинать регистрировать по-старому.
я регила в начале месяца две штуки, все приняли и затвердылы, но один контрагент попросил сделать РК и выписать правильно с кодом

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

иск писав:Кто уже регистрировал НН по услугах без кода все нормально проходит? можно уже начинать регистрировать по-старому.
Проходить на ура... Тільки що частину пореєструвала- все швиденько. Тепер чекатиму дзвінків від покупців ((((

иск
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 585 разів
Подякували: 77 разів

Повідомлення иск »

Tasa писав:
Проходить на ура... Тільки що частину пореєструвала- все швиденько. Тепер чекатиму дзвінків від покупців ((((
а чого будете чекати дзвінків? вийшло же роз"яснення що код не зазначаємо тимчавсово?

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

иск писав:
Tasa писав:
а чого будете чекати дзвінків? вийшло же роз"яснення що код не зазначаємо тимчавсово?
Впевнена, що не всі його читали ((( Кожного дня якісь фінти стаються...
PS На днях бачила РК, який прислали колезі - була зареєстровна ПН без кода (товар імпортний) - тупо написано де причина "помилка" - далі назва товару і код УКТ ЗЕД - і все...

иск
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 585 разів
Подякували: 77 разів

Повідомлення иск »

Tasa писав:
иск писав:
Tasa писав: Проходить на ура... Тільки що частину пореєструвала- все швиденько. Тепер чекатиму дзвінків від покупців ((((
PS На днях бачила РК, який прислали колезі - була зареєстровна ПН без кода (товар імпортний) - тупо написано де причина "помилка" - далі назва товару і код УКТ ЗЕД - і все...
Підскажіть мені ще якщо ПН виписана 16/01/17 я ж її реєструю теж без кода, а то тут вже прочитала коментар, що люди розуміють, що тільки реєструємо за 1 половину січня без кода,а моя думка реєструємо до тих пір поки не вийде нова ПН? чи може її придержати

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

иск писав:Підскажіть мені ще якщо ПН виписана 16/01/17 я ж її реєструю теж без кода, а то тут вже прочитала коментар, що люди розуміють, що тільки реєструємо за 1 половину січня без кода,а моя думка реєструємо до тих пір поки не вийде нова ПН? чи може її придержати
Вирішувати вам, як діяти... Я реєструю.
З листа ДФС чітко видно - що реєструємо таким чином, допоки не буде нової форми ПН.

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Маруся10 »

иск писав:
Tasa писав:
иск писав: а чого будете чекати дзвінків? вийшло же роз"яснення що код не зазначаємо тимчавсово?
Підскажіть мені ще якщо ПН виписана 16/01/17 я ж її реєструю теж без кода, а то тут вже прочитала коментар, що люди розуміють, що тільки реєструємо за 1 половину січня без кода,а моя думка реєструємо до тих пір поки не вийде нова ПН? чи може її придержати
почему и за вторую половину месяца

Діна 1977
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 440 разів
Подякували: 271 раз

Повідомлення Діна 1977 »

Маруся10 писав:
lozinka писав:
fin_o писав: Так напишите ей в скобочках. И ей хорошо и Вам не плохо )
Здравствуйте, а что значит в скобочках?
ну типа в наименовании указать код 49,41 в скобочках, так как нет места для услуги
А у мене також послуга з таким кодом 49.41. Але програма не дала ставити крапку між цифрами, відправила так, результат не принято! А контрагенти требують код#wall#

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Скрытый текст
Маруся10 писав:
lozinka писав:
fin_o писав: Так напишите ей в скобочках. И ей хорошо и Вам не плохо )
Здравствуйте, а что значит в скобочках?
ну типа в наименовании указать код 49,41 в скобочках, так как нет места для услуги
Діна 1977 писав:А у мене також послуга з таким кодом 49.41. Але програма не дала ставити крапку між цифрами, відправила так, результат не принято! А контрагенти требують код#wall#
Ви напевне не буди писали ті цифри з крапочкою....
Малось на увазі у колонці 2 "Номенклатура..." просто після назви послуги ... Так програмі по-барабану - реєструє за милу душу, перевірено.

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Маруся10 »

Діна 1977 писав:
Маруся10 писав:
lozinka писав: Здравствуйте, а что значит в скобочках?
А у мене також послуга з таким кодом 49.41. Але програма не дала ставити крапку між цифрами, відправила так, результат не принято! А контрагенти требують код#wall#
код пишите в наименовании и то это только вам решать, писали же выше, что на услуги код не где писать еще не придумали куда его всовывать

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”