Спойлер
трішки гумору: включила відео на ютубі "як зареєструвати ПН при мінусовому ліміті", а в рекомендаціях "як матюкатися українською"

Гляньте приватні повідомлення
С минусовым лимитом можно, но только чтоб оплачен НДС был. У меня было все оплачено и причем в довоенно-положенный срок. Где-то тут встречала, что люди оплатили уже после 30го числа и были проблемы, не хотело регистрироваться.Ребекка писав: ↑22 липня 2022, 16:37питання виникло через те, що наш замовник мені розказує, що можна зареєструвати ПН за лютий-квітень навіть з мінусовим лімітом і не сплаченим ПДВ по деклараціях за ці місяці. Для цього достатньо відправити податкові на реєстрацію, дочекатись відхилення і скаржитись на гарячу лінію, що ПН не реєструються за рахунок перевищення. Вони дають відповідь на протязі 3-15 днів і ПН реєструються. Я думаю, що схема не робоча і не дуже хочеться робити дурну роботу. Мені пригрозили скандалом![]()
Спойлер
трішки гумору: включила відео на ютубі "як зареєструвати ПН при мінусовому ліміті", а в рекомендаціях "як матюкатися українською"![]()
Я б зробила рк на зміну номенклатури (код 104), в назві правильної строчки добавила б пару пробілів, система його побачить як інша назва. А копійку скоріш за все потрібно буде вручну відкоригувать (відключити автоперерахунок). В розділі А цього рк стане +0,01 і все, якщо більше нічого не змінюєтьсяIrina23 писав: ↑26 липня 2022, 15:52Добрий день.
ПІдкажіть, будь ласка, у ПН неправильно вказали одиницю виміру - 200 тис шт, а повинно бути 200 шт, крім того, в цьому рядку потрібно зробити збільшення бази оподаткування на +0,01 грн.
Як зробити правильно коригування? Можливо хтось з таким стикався
ДПС відхилило таке коригування, нажаль.Nelli-Nelli писав: ↑26 липня 2022, 23:09Я б зробила рк на зміну номенклатури (код 104), в назві правильної строчки добавила б пару пробілів, система його побачить як інша назва. А копійку скоріш за все потрібно буде вручну відкоригувать (відключити автоперерахунок). В розділі А цього рк стане +0,01 і все, якщо більше нічого не змінюєтьсяIrina23 писав: ↑26 липня 2022, 15:52Добрий день.
ПІдкажіть, будь ласка, у ПН неправильно вказали одиницю виміру - 200 тис шт, а повинно бути 200 шт, крім того, в цьому рядку потрібно зробити збільшення бази оподаткування на +0,01 грн.
Як зробити правильно коригування? Можливо хтось з таким стикався
І що написано в квитанціі?
Повернутись до “Податкова накладна”