Реєстрація податкових накладних в ЄРПН (частина 3️⃣)
-
- Знаток
- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 1 раз
Хтось відправив вчора повторно податкові накладні,які не зареєструвалися 15.08.22р?
У кого- небудь вже прийняті ПН, відправлені 15.08.2022? В мене й досі стоїть статус " очікується доставка" ..
Я відправила. Зареєструвались з порушенням терміну(((( Чомусь із 10 ПН, які відправлялись з різницею в декілька хвилин, 2 шт податкова просто не побачила....Алёна Лонская писав: ↑17 серпня 2022, 09:48Хтось відправив вчора повторно податкові накладні,які не зареєструвалися 15.08.22р?
-
- Знаток
Наскільки я розумію, потрібно відправити повторно,але реєстрація буде з порушенням термінів

-
- Знаток
Можливо комусь вдалося додзвонитися на гарячу лінію з приводу відсутності реєстрації податкових,відправлених 15.08?
Моя головбух додзвонилася. Сказали, що вони їх просто не бачать. Довелося відправити повторно з порушенням строкуАлёна Лонская писав: ↑18 серпня 2022, 13:14Можливо комусь вдалося додзвонитися на гарячу лінію з приводу відсутності реєстрації податкових,відправлених 15.08?

До речі, хто знає, як швидко прийде штраф за невчасну реєстрацію?
-
- Профи
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 15 разів
У всех налоговые нормально регистрируются? Мне приходят отказы, пишет что сертификаты не действительны (АЦСК "Украина"), хотя там всё хорошо было до понедельника. И вытяги не могу получить.
Уточнение: на сайте ДФС удосужились сегодня написать:
"Державна податкова служба України з метою захисту прав платників податків в умовах воєнного стану та забезпечення кіберзахисту критичної інформаційної інфраструктури напередодні Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України повідомляє про можливі обмеження в роботі електронних сервісів ДПС (у тому числі Електронного кабінету) 23 та 24 серпня 2022 року.
Для приймання та обробки податкових накладних та розрахунків коригування до ЄРПН наступний операційний день розпочнеться о 8 год. 00 хв. 25 серпня 2022 року."
Уточнение: на сайте ДФС удосужились сегодня написать:
"Державна податкова служба України з метою захисту прав платників податків в умовах воєнного стану та забезпечення кіберзахисту критичної інформаційної інфраструктури напередодні Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України повідомляє про можливі обмеження в роботі електронних сервісів ДПС (у тому числі Електронного кабінету) 23 та 24 серпня 2022 року.
Для приймання та обробки податкових накладних та розрахунків коригування до ЄРПН наступний операційний день розпочнеться о 8 год. 00 хв. 25 серпня 2022 року."
Востаннє редагувалось 23 серпня 2022, 10:35 користувачем Izold, всього редагувалось 2 разів.
- Симпа
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1948 разів
- Подякували: 570 разів
Тільки відправила ПН. Витяги приходять. Очко скрипить, бо треба по договору сьогодні відправати