у вас есть 365 дней для включения налоговой....а 20 дней это по-моему о жалобе на поставщика(дод8)krysya писав:підкажіть, будь ласка, чи будуть правомірні мої дії, якщо я авансову пн за лютий, яку я отримала за передоплату при купівлі оз, включу в ПДВ за березень. ну дуже не хочеться показувати мінусове пдв за лютий. а тут і сам факт відвантаження буде в березні і податкова накладна на решту вартості оз. чи зберігається тут право на включання пн у наступному місяці в межах 60 днів після проплати з банківського рахунку???
=Налоговая накладная=
-
- Гений
- Дякував (ла): 370 разів
- Подякували: 200 разів
- Тюша
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2126 разів
- Подякували: 5235 разів
ничего страшного, так все делают, придерживают НН, которые мешают выдерживать налоговую нагрузку. Только речь идет о 365 дней, а не о 60 днях. 60 дней-это для подачи дод.8.krysya писав:підкажіть, будь ласка, чи будуть правомірні мої дії, якщо я авансову пн за лютий, яку я отримала за передоплату при купівлі оз, включу в ПДВ за березень. ну дуже не хочеться показувати мінусове пдв за лютий. а тут і сам факт відвантаження буде в березні і податкова накладна на решту вартості оз. чи зберігається тут право на включання пн у наступному місяці в межах 60 днів після проплати з банківського рахунку???
-
- Знаток
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 2 рази
Получается нужна уточняющая декларация пдв, в текущем реестре пдв включить не включенную сумму. в ЕРНН включаете?West писав:Підкажіть будь ласка, як виправить помилку у податковій накладній у грудні, виписала суму меншу, чим була оплата (відвантаження теж у грудні)
вот здесь хорошо написано
Тюша писав:ничего страшного, так все делают, придерживают НН, которые мешают выдерживать налоговую нагрузку. Только речь идет о 365 дней, а не о 60 днях. 60 дней-это для подачи дод.8.krysya писав:підкажіть, будь ласка, чи будуть правомірні мої дії, якщо я авансову пн за лютий, яку я отримала за передоплату при купівлі оз, включу в ПДВ за березень. ну дуже не хочеться показувати мінусове пдв за лютий. а тут і сам факт відвантаження буде в березні і податкова накладна на решту вартості оз. чи зберігається тут право на включання пн у наступному місяці в межах 60 днів після проплати з банківського рахунку???
Дякую. Я теж так собі роблю, але коли йдеться про купівлю товару. А тут все таки аванс за купівлю ОЗ. Та й мене до того всього ФОП. ми завжди з боєм відстоюєм право на включання в ПК купівлю ОЗ. А тут ще й аванс і інший період(((
Напутала. дякую за виправлення!cleo писав:у вас есть 365 дней для включения налоговой....а 20 дней это по-моему о жалобе на поставщика(дод8)krysya писав:підкажіть, будь ласка, чи будуть правомірні мої дії, якщо я авансову пн за лютий, яку я отримала за передоплату при купівлі оз, включу в ПДВ за березень. ну дуже не хочеться показувати мінусове пдв за лютий. а тут і сам факт відвантаження буде в березні і податкова накладна на решту вартості оз. чи зберігається тут право на включання пн у наступному місяці в межах 60 днів після проплати з банківського рахунку???
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
як бути в такій ситуації: я це тільки зараз побачила, коли виписувала коригування до податкової: в січні дві податкові виписаних мною з однаковим номером 200, тільки одна 23.01, а інша 31.01. як це правильно виправити?, бо і одному з покупців теж виправляти прийдеться
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 13964 рази
- Подякували: 2289 разів
Если и та нн №200 от 23.01 и другая №200 от 31.01. должны быть, то я бы на вашем месте не исправляла, а оставила как есть. Будет нарушена нумерация, но это не смертельно.Inna Medvetska писав:як бути в такій ситуації: я це тільки зараз побачила, коли виписувала коригування до податкової: в січні дві податкові виписаних мною з однаковим номером 200, тільки одна 23.01, а інша 31.01. як це правильно виправити?, бо і одному з покупців теж виправляти прийдеться
Если же одной из этих нн не должно быть, то нужно уточнять деку.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
обидві повинні бутиИ.О. писав:Если и та нн №200 от 23.01 и другая №200 от 31.01. должны быть, то я бы на вашем месте не исправляла, а оставила как есть. Будет нарушена нумерация, но это не смертельно.Inna Medvetska писав:як бути в такій ситуації: я це тільки зараз побачила, коли виписувала коригування до податкової: в січні дві податкові виписаних мною з однаковим номером 200, тільки одна 23.01, а інша 31.01. як це правильно виправити?, бо і одному з покупців теж виправляти прийдеться
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 13964 рази
- Подякували: 2289 разів
если хотите всё-таки исправлять, то исправьте номер нн от 31.01 и договоритесь с покупателем, чтоб тоже исправил. В реестре делаете запись с "минусом"- неправильная нн, и с "плюсом" - правильная. При условии, конечно, что эти нн не подлежали регистрации в ЕРНН.Inna Medvetska писав:обидві повинні бутиИ.О. писав:Если и та нн №200 от 23.01 и другая №200 от 31.01. должны быть, то я бы на вашем месте не исправляла, а оставила как есть. Будет нарушена нумерация, но это не смертельно.Inna Medvetska писав:як бути в такій ситуації: я це тільки зараз побачила, коли виписувала коригування до податкової: в січні дві податкові виписаних мною з однаковим номером 200, тільки одна 23.01, а інша 31.01. як це правильно виправити?, бо і одному з покупців теж виправляти прийдеться
-
- Оракул
- Дякував (ла): 159 разів
- Подякували: 11 разів
Підкажіть, будь ласка. Була зареєстрована податкова накладна по оплаті на клієнта. Лише потім додивилась, що клієнт заплатив з іншої своєї юр. особи. Як можна це виправити, щоб сходилось по документах?