Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Oska1302
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 403 рази
Подякували: 326 разів

Повідомлення Oska1302 »

Пенсионер писав:
Oska1302 писав:
marina11 писав: Ще зарано нервуватися.
Рішення мали прийняти вчора, надіслати - сьогодні.
Дивіться у кабінеті у вхідних - може там бути раніше.
Обычно мне утром часов до 10 приходило, в то и на 5 раб.день вечером, а тут ничего...
Сегодня звонила на пульс налоговой спрашивала о налоговых накладных за ноябрь, но отправленных после 01.12.2017 года, которых заблокировали в декабре. Ответ такой ждите до 1 марта, когда Минфин разработает инструкции, уведомление на разблокирования подавать не нужно, ждать инструкцию.
Ну в первых числах января -сразу приходила квитанция-отказ, а сейчас стало пропускать такие уведомления. По закону же написано что порядок разблокировки таких нн такой же как был до вступления ЗУ о приостановлении блокировки. Если мне пришла кв.1 с текстом что-то типа ждите кв.2, то я считаю они должны обработать документ, а если я должна ждать - 1 марта, то и в кв.1 должен быть отказ в приеме с аргументами!

LLSS
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 90 разів

Повідомлення LLSS »

Давидюк писав:
Діна 1977 писав:
Elenka1245 писав:Добрый день!
Коллеги, подскажите, что делать в данной ситуации:
Была заблокирована НН от 27.10.17. "Добрый" инспектор из налоговой подсказала, что можно попробовать отправить такую же НН, но с другим номером, авось прокатит... Мы повелись, вторую НН тоже заблокировали.
Обязательства по деке октября показаны по одной НН, эта сумма попала в перевыщення.
12.01.18 нам разблокировали обе НН, точнее одна разблокирована, а на вторую не хватает лимита.
Но списали и из перевыщення, и с лимита, лимит в минусе. Как быть с задвоением? Сегодня пополнила лимит до "+", но вторая НН все равно не зарегена.
Сумма не маленькая, инспектор говорит, что вариант только пополнить счет на сумму НН и она зарегится, потом снять корректировкой.
Все правильно Вам потрібно рк з мінусом зареєструвати.
А в мене таке запитання, цей РК з мінусом, ми ж звичайно не показуємо в декларації, не потяне він в перевищення, коли ми здамо звіт за січень18?

А у меня еще хуже, мне по клону написала камералку, мы ее оспорили в суде и выиграли, а теперь этот клон автоматически разблокировали, хотя я даже документы не подавала на разблок-ку. И лимит в огромном минусе.

natali20_89
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення natali20_89 »

Добрый день. Подскажите пожалуйста те которые в декабре заблокированные можно писать повідомлення проходят они или нет???

Angellyssa
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення Angellyssa »

так... повідомлення проходять можна писати.....

в мене таке питання в мене прийшло рішення комісії про відмову в реєстрації податкової накладної : надання платником податку копій документів, які складеніз порушенням законодавства та/або не є достатніми для прийняття комісією ДФС рішення про реєстрацію пн

я так розумію більш ширший пакет документів я послати вже не можу, тепер тільки скарга або суд.... усі самі скарги пишуть чи наймаєте юриста???? перший раз пишу незнаю що писати ми щей виробники... таблицю не подали бо вже в січні не приймали

Діна 1977
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 440 разів
Подякували: 271 раз

Повідомлення Діна 1977 »

Давидюк писав:
Діна 1977 писав:
Elenka1245 писав:Добрый день!
Коллеги, подскажите, что делать в данной ситуации:
Была заблокирована НН от 27.10.17. "Добрый" инспектор из налоговой подсказала, что можно попробовать отправить такую же НН, но с другим номером, авось прокатит... Мы повелись, вторую НН тоже заблокировали.
Обязательства по деке октября показаны по одной НН, эта сумма попала в перевыщення.
12.01.18 нам разблокировали обе НН, точнее одна разблокирована, а на вторую не хватает лимита.
Но списали и из перевыщення, и с лимита, лимит в минусе. Как быть с задвоением? Сегодня пополнила лимит до "+", но вторая НН все равно не зарегена.
Сумма не маленькая, инспектор говорит, что вариант только пополнить счет на сумму НН и она зарегится, потом снять корректировкой.
Все правильно Вам потрібно рк з мінусом зареєструвати.
А в мене таке запитання, цей РК з мінусом, ми ж звичайно не показуємо в декларації, не потяне він в перевищення, коли ми здамо звіт за січень18?
Чесно, не знаю. В мене теж це головна біль. Але в мене покруче, пн за червень ( помилкова була і заблокували) я по ній нічого не подавала, плюнула та і все. Зареєструвала іншу , щоб покупець без кредиту не залишився, ну і не показувала в деці за червень, показала правильну. А тепер вона мені в січні зареєструвалась#swoon# , я зробила рк, покупець зареєстрував, і що тепер робити з цим не знаю#impossibl . Дурдом якийсь наробила собі.

Діна 1977
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 440 разів
Подякували: 271 раз

Повідомлення Діна 1977 »

Angellyssa писав:так... повідомлення проходять можна писати.....

в мене таке питання в мене прийшло рішення комісії про відмову в реєстрації податкової накладної : надання платником податку копій документів, які складеніз порушенням законодавства та/або не є достатніми для прийняття комісією ДФС рішення про реєстрацію пн

я так розумію більш ширший пакет документів я послати вже не можу, тепер тільки скарга або суд.... усі самі скарги пишуть чи наймаєте юриста???? перший раз пишу незнаю що писати ми щей виробники... таблицю не подали бо вже в січні не приймали
Тепер скарга, але у Вас якщо я не помиляюсь 10 кал. днів від дати прийняття рішення. Бо потім тільки суд. Хоча можливо по новому закону зареєструють, дивлячись яка у Вас ситуація. Скарги пишуть хто з юристом, хто сам. Дуже багато скидали зразків, полистайте.

Ребекка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7198 разів
Подякували: 2402 рази

Повідомлення Ребекка »

Діна 1977 писав:
Чесно, не знаю. В мене теж це головна біль. Але в мене покруче, пн за червень ( помилкова була і заблокували) я по ній нічого не подавала, плюнула та і все. Зареєструвала іншу , щоб покупець без кредиту не залишився, ну і не показувала в деці за червень, показала правильну. А тепер вона мені в січні зареєструвалась#swoon# , я зробила рк, покупець зареєстрував, і що тепер робити з цим не знаю#impossibl . Дурдом якийсь наробила собі.
Я теж собі з переляку такого клопоту наробила. Вісім ПН по 83тис ПДВ. На чотири я подала документи, мені відмовили, а в січні розблокували автоматом. Ті що не подавала документи висять без реєстрації поки що.

пчела1972
ЗнатокЗнаток
Подякували: 13 разів

Повідомлення пчела1972 »

marina11 писав:
*Marika* писав:Подскажите из практики, через какое время жалобы забираются с почтового отделения? И как-то на это можно повлиять?
Через тиждень-місяць-два.#cray# Вже є випадки, коли скарги поверталися платникам податків без вручення, так як їх не забрали взагалі.
Скаржитися омбудсмену. Почитайте по темі, є дости багато інформації з цього приводу і як і куди скаржитися зі зразками і результатами дій.
Прочитала на сайтеhttp://protokol.com.ua , статья
Как в 2018 году будут блокировать налоговые накладные:Стали известны подробности готовящегося постановления Кабмина
Чтобы ускорить процесс, юристы советуют дозвониться на сервис «Пульс» ГФС и сообщить номер жалобы, который надо внести в протокол для разблокировки. Сообщения через электронную почту или кабинет плательщика не подходят.

SIDF
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 67 разів
Подякували: 48 разів

Повідомлення SIDF »

Angellyssa писав:так... повідомлення проходять можна писати.....

теоретично, можете:
"Комісія ДФС не може відмовити платнику податків у розгляді додаткових письмових пояснень та/або копій документів щодо підтвердження інформації, зазначеної у податковій накладній/розрахунку коригування, якщо такі пояснення та/або копії документів подано платником податку до органу Державної фіскальної служби за основним місцем обліку не пізніше строку, визначеного підпунктом 201.16.2 пункту 201.16 статті 201 Кодексу."
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/190-2017-%D0%BF

Torri
УченикУченик
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 2 рази

Повідомлення Torri »

При получении отказа в регистрации НН, подавайте апелляцию в ГФС (вот к ней можете приложить больше документов). Если через 10 дней после вручения апелляции ответа никакого не будет - обращайтесь к бизнес-омбудсмену. У меня зависли жалобы еще по сентябрьским накладным. На данный момент весь сентябрь благодаря омбудсмену - разблокирован. Сейчас на стадии разблокировки ноябрь.

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”