Підкажіть, будь ласка - невчасно зареєструвала РК (з мінусом), на 10 днів пізніше. ця РК вже з'явилась в кабинеті у розділі з невчасно зареестрованими ПН. А коли та куди прийде штраф? Дякую дуже за відповідь!
а де такий розділ в кабінеті?
Я теж такого розділа
не знайшла. В статусах ПН в розділі ЄРПН такого статуса немає
Податки-це зло, неохідне, але все-таки зло, і чим менше їх у нас, тим краще. У. Черчилль 1907р
Підкажіть, будь ласка - невчасно зареєструвала РК (з мінусом), на 10 днів пізніше. ця РК вже з'явилась в кабинеті у розділі з невчасно зареестрованими ПН. А коли та куди прийде штраф? Дякую дуже за відповідь!
а де такий розділ в кабінеті?
Я теж такого розділа
не знайшла. В статусах ПН в розділі ЄРПН такого статуса немає
Профіль платника - несвоєчасно зареєстровані ПН/РК...
Зараз подивитись мені не вдалося - кабінет вибиває помилку...
Але працювало
Добрий вечір. Підкажіть свою думку в складені податкової накладної з Типом причини 09 - Постачання для операцій, які звільнені від оподаткування податком на додану вартість.
Підприємство платник ПДВ має звільненену від ПДВ діяльність. Інколи купуює товари з ПДВ для цієї діяльності. При цьому після отримання ПН від продавця реєструє Зведену компенсуючу ПН з кодом ознаки 1 та типом причини 09 та ІПН 600000000000 та назву свого підприємства. В Розділі Б вказує номер подакової накладної продавця та назву продавця товару. По сумі вона ідентична з податковою накладної продавця.
Питання - як правильно зареєструвати компенсуючу податкову накладну при таких умовах - Підприємство проводить закупівлю великої кількості товарів для обох видів діяльності підприємства (ПДВ 20% та 0%). Одні товари перепродуються, а інші використовуються в неоподатковуваній діяльності ПДВ підприємства. Як мені зробити цю компенсуючу податкову накладну? Як при цьому нам буди?
В мене виникла ідея зробити все точно як і раніше, але в номенклатурі перерахувати той товар що йде на нульвий вид діяльності. Так можливо робити?
Востаннє редагувалось 24 грудня 2024, 19:21 користувачем Denis@@@, всього редагувалось 3 разів.