Блокировка регистрации НН/РК

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
mangyst
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 16 разів

Повідомлення mangyst »

Добрый день. Пришли два решения, оба отказа. Формулировка стандартная, недостаточно документов.

Irina.dnp
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 49 разів
Подякували: 107 разів

Повідомлення Irina.dnp »

Ан-ия писав:
Я БУХ.... писав:А вот у меня "РАДОСТЬ" Из 15 налоговых ответ пришел за 2 недели только на три- и ВІДМОВА ЗГІДНО РВШЕННЯ КОМІСІЇЇ!!!!!!!! Почему то совсем не удивляет((((((( Как все достало!!!! Свя работа на смарку. Сижу и думаю тратить время на остальные налоговые- МАРТЫШКИН ТРУД!!!!
а сегодня пока нет выхода нет. мы решили так на сегодня имеем куча налоговых заблокировано. подаем как успеваем подверждение, на отказ даем оскарження -если отклонят.потом все соберем и пойдем в суд. у нас другого выхода нет . у нас большие клиенты-супермаркеты.Так что тут нам приходиться попотеть что бы отстоять эти свои обязательства.
Оскарження куда подаете ?

Бухгалтер1995
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 185 разів
Подякували: 158 разів

Повідомлення Бухгалтер1995 »

zxcvbnm писав:Подскажите пожалуйста, если будет предоплата от покупателя на товар которого у нас нет на остатке, может ли быть блокировка налоговой накладной?
У нас за червень заблокована, подали документи, розписали все в поясненні, але яке буде рішення - ? і що надалі робити з авансами - ?

Бухгалтер1995
Высший разум
Высший разум

Irina.dnp писав:
Ан-ия писав:
Я БУХ.... писав:А вот у меня "РАДОСТЬ" Из 15 налоговых ответ пришел за 2 недели только на три- и ВІДМОВА ЗГІДНО РВШЕННЯ КОМІСІЇЇ!!!!!!!! Почему то совсем не удивляет((((((( Как все достало!!!! Свя работа на смарку. Сижу и думаю тратить время на остальные налоговые- МАРТЫШКИН ТРУД!!!!
а сегодня пока нет выхода нет. мы решили так на сегодня имеем куча налоговых заблокировано. подаем как успеваем подверждение, на отказ даем оскарження -если отклонят.потом все соберем и пойдем в суд. у нас другого выхода нет . у нас большие клиенты-супермаркеты.Так что тут нам приходиться попотеть что бы отстоять эти свои обязательства.
Скарга - зайдіть в укр. нет, розділ "Економіка", там десь в 00:40 є стаття "Як діяти, якщо відмовили...", пошукайте, поки не зникла)

oscolok
Гений
Гений
Дякував (ла): 27 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення oscolok »

У мене є податкова накладна Реєстрація зупинена за 06.2017.
Покупець включає датою реєстрації? (тобто уже в липень? (якщо зареєструють)

Irina.dnp
Просвещенный
Просвещенный

Повідомлення Irina.dnp »

Бухгалтер1995 писав:
Irina.dnp писав:
Ан-ия писав: а сегодня пока нет выхода нет. мы решили так на сегодня имеем куча налоговых заблокировано. подаем как успеваем подверждение, на отказ даем оскарження -если отклонят.потом все соберем и пойдем в суд. у нас другого выхода нет . у нас большие клиенты-супермаркеты.Так что тут нам приходиться попотеть что бы отстоять эти свои обязательства.
Скарга - зайдіть в укр. нет, розділ "Економіка", там десь в 00:40 є стаття "Як діяти, якщо відмовили...", пошукайте, поки не зникла)
Як діяти ми вже всі розуміємо. Куди мені весь цей мотлох нести? На Лівівську площу,8? Там приймають?

Бухгалтер1995
Высший разум
Высший разум

Я не з Києва, для мене ДФС України знаходиться на Львівській площі. А як там у Вас в столиці - декілька офісів ДФС України?...

Zvedlana
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 188 разів
Подякували: 170 разів

Повідомлення Zvedlana »

Irina.dnp писав:
Бухгалтер1995 писав:
Irina.dnp писав: Оскарження куда подаете ?
Як діяти ми вже всі розуміємо. Куди мені весь цей мотлох нести? На Лівівську площу,8? Там приймають?
Пора уже нести не мотлох, а шины!

Руня
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення Руня »

Девочки, таблицу и додатки отправить не получается( кто-то носил в бумажном виде в районную налоговую? есть смысл туда нести ?

Irina.dnp
Просвещенный
Просвещенный

Повідомлення Irina.dnp »

Бухгалтер1995 писав:Я не з Києва, для мене ДФС України знаходиться на Львівській площі. А як там у Вас в столиці - декілька офісів ДФС України?...
Я теж не з Києва. Тому й хочу зрозуміти-Куди? Листи відправляти поштою для мене не варіант, а їхати треба знати точно куди.

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”