Блокировка регистрации НН/РК

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Бухгалтер1995
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 185 разів
Подякували: 158 разів

Повідомлення Бухгалтер1995 »

Irina.dnp писав:
Бухгалтер1995 писав:Я не з Києва, для мене ДФС України знаходиться на Львівській площі. А як там у Вас в столиці - декілька офісів ДФС України?...
Я теж не з Києва. Тому й хочу зрозуміти-Куди? Листи відправляти поштою для мене не варіант, а їхати треба знати точно куди.
Так а які ще є варіанти? Ну якщо не на Львівську площу?

Руня
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення Руня »

Бухгалтер1995 писав:
Irina.dnp писав:
Бухгалтер1995 писав:Я не з Києва, для мене ДФС України знаходиться на Львівській площі. А як там у Вас в столиці - декілька офісів ДФС України?...
Я теж не з Києва. Тому й хочу зрозуміти-Куди? Листи відправляти поштою для мене не варіант, а їхати треба знати точно куди.
Так а які ще є варіанти? Ну якщо не на Львівську площу?
на Львовской пл.- ДФС Украины, но вы войдете только в хол, а дальне не пускают...у них там типа режимный объект...в холе окошко,туда отдаете письмо и все,ждете на кого распишут. Как-то так,замкнутый круг

Руня
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Руня »

В Святошинскую никто не собирается?

alex_fp
УченикУченик
Дякував (ла): 8 разів

Повідомлення alex_fp »

Пришли сегодня ночью решения про ВІДМОВУ В РЕЄСТРАЦІЇ. По всем отправленным 12-ти налогоым с разными клиентами и разными ситуациями!!! Отправляла 10-го числа. Налоговые на перевозку, как своим транспортом, так и с привлечением других перевозчиков. Документы были поданы все-договоры аренды помещений, транспорта (нотариальные), все документы по закупке топлива, масла, запчастей, паспорта, удостоверения водителей, СМР, договоры и акты са клиентами..не ВСЕ, что можно было. Даже по налоговым, где мы выступили посредниками отказ!!!!

ЛюдмилаВас
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 119 разів
Подякували: 286 разів

Повідомлення ЛюдмилаВас »

alex_fp писав:Пришли сегодня ночью решения про ВІДМОВУ В РЕЄСТРАЦІЇ. По всем отправленным 12-ти налогоым с разными клиентами и разными ситуациями!!! Отправляла 10-го числа. Налоговые на перевозку, как своим транспортом, так и с привлечением других перевозчиков. Документы были поданы все-договоры аренды помещений, транспорта (нотариальные), все документы по закупке топлива, масла, запчастей, паспорта, удостоверения водителей, СМР, договоры и акты са клиентами..не ВСЕ, что можно было. Даже по налоговым, где мы выступили посредниками отказ!!!!
Слов нет(((

Natallia
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 225 разів

Повідомлення Natallia »

Irina.dnp писав:
Бухгалтер1995 писав:
Irina.dnp писав: Оскарження куда подаете ?
Скарга - зайдіть в укр. нет, розділ "Економіка", там десь в 00:40 є стаття "Як діяти, якщо відмовили...", пошукайте, поки не зникла)
Як діяти ми вже всі розуміємо. Куди мені весь цей мотлох нести? На Лівівську площу,8? Там приймають?
Можете нести в свою налоговую (областную, там гда ваша рабочая группа находится), они передадут. Можете выслать 04053, м. Київ, Львівська пл., 8.

Бухгалтер1995
Высший разум
Высший разум

ЛюдмилаВас писав:
alex_fp писав:Пришли сегодня ночью решения про ВІДМОВУ В РЕЄСТРАЦІЇ. По всем отправленным 12-ти налогоым с разными клиентами и разными ситуациями!!! Отправляла 10-го числа. Налоговые на перевозку, как своим транспортом, так и с привлечением других перевозчиков. Документы были поданы все-договоры аренды помещений, транспорта (нотариальные), все документы по закупке топлива, масла, запчастей, паспорта, удостоверения водителей, СМР, договоры и акты са клиентами..не ВСЕ, что можно было. Даже по налоговым, где мы выступили посредниками отказ!!!!
Слов нет(((
Ну і як це розуміти? Хоча при чому тут розум(((((((((( Вам не те що пам`ятник, Вам монумент потрібно ставити за таку кількість документів...............

Бухгалтер1995
Высший разум
Высший разум

Natallia писав:
Irina.dnp писав:
Бухгалтер1995 писав: Скарга - зайдіть в укр. нет, розділ "Економіка", там десь в 00:40 є стаття "Як діяти, якщо відмовили...", пошукайте, поки не зникла)
Як діяти ми вже всі розуміємо. Куди мені весь цей мотлох нести? На Лівівську площу,8? Там приймають?
Можете нести в свою налоговую (областную, там гда ваша рабочая группа находится), они передадут. Можете выслать 04053, м. Київ, Львівська пл., 8.
Мабуть краще вислати, хоч якийсь підтвердний документ з пошти буде...

Наташа_75
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 73 рази
Подякували: 80 разів

Повідомлення Наташа_75 »

У мене: подавала все 7.07/ все відхелили.. подавала 10.07. знову.. і цілу неділю/ в медку висять чи відхилили(довбусь в ел. кабінеті 1-2 ПН за день, так все висне) Прийшло сьогодні Рішення від 17.07.17 (а прийшло 19.07), що можна реєструвати... 1 ПН з 50, наче УРА, але що далі?
Вона висить не зареєстрована, я в медку не можу її зареєструвать... /Що робити далі?

Ан-ия
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 544 рази
Подякували: 733 рази

Повідомлення Ан-ия »

Irina.dnp писав:
Бухгалтер1995 писав:
Irina.dnp писав: Оскарження куда подаете ?
Скарга - зайдіть в укр. нет, розділ "Економіка", там десь в 00:40 є стаття "Як діяти, якщо відмовили...", пошукайте, поки не зникла)
Я несла на киев.на шолуденко

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”