Номер и дата ГТД в налоговой накладной

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
lara777
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 354 рази

Повідомлення lara777 »

Бюгюльмэ писав:Да, Вы правы, остаётся одно - набраться!
Сдается мне, что ответ их никак нас не утешит, скажут: где хотите, там и берите, но шоб було!
Такое очень может быть

lesyshka
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 47 разів
Подякували: 26 разів

Повідомлення lesyshka »

Берса писав:а как мне проверить правильную ГТД вбил мой поставщик или нет? А еще, если у поставщика нужная мне запчасть висит на складе с незапамятных времен и цепочку по перепродажам ее не проследить, а вот сейчас он мне ее продает- что вбивать ему в НН?
Ага, и будут ли снимать кредит, если у поставщика неверно вбита ГТД?

lara777
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 354 рази

Повідомлення lara777 »

Стаття 201. Податкова накладна

Експертний коментар

201.1. Платник податку зобов'язаний надати покупцю (отримувачу) на його вимогу підписану уповноваженою платником особою та скріплену печаткою (за наявності) податкову накладну, складену за вибором покупця (отримувача) в один з таких способів:

а) у паперовому вигляді;

б) в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації у порядку, визначеному законодавством, електронного підпису уповноваженої платником особи та умови реєстрації податкової накладної у Єдиному реєстрі податкових накладних. У такому разі складання податкової накладної у паперовому вигляді не є обов'язковим.

У податковій накладній зазначаються в окремих рядках такі обов'язкові реквізити:

а) порядковий номер податкової накладної;

б) дата виписування податкової накладної;

в) повна або скорочена назва, зазначена у статутних документах юридичної особи або прізвище, ім'я та по батькові фізичної особи, зареєстрованої як платник податку на додану вартість, - продавця товарів/послуг;

г) податковий номер платника податку (продавця та покупця);

ґ) місцезнаходження юридичної особи - продавця або податкова адреса фізичної особи - продавця, зареєстрованої як платник податку;

д) повна або скорочена назва, зазначена у статутних документах юридичної особи або прізвище, ім'я та по батькові фізичної особи, зареєстрованої як платник податку на додану вартість, - покупця (отримувача) товарів/послуг;

е) опис (номенклатура) товарів/послуг та їх кількість, обсяг;

є) ціна постачання без урахування податку;

ж) ставка податку та відповідна сума податку в цифровому значенні;

з) загальна сума коштів, що підлягають сплаті з урахуванням податку;

и) вид цивільно-правового договору;

і) код товару згідно з УКТ ЗЕД (для підакцизних товарів та товарів, ввезених на митну територію України);

ї) номер та дата митної декларації, за якою було здійснено митне оформлення товару, ввезеного на митну територію України.

Лимончик
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 5794 рази
Подякували: 3610 разів

Повідомлення Лимончик »

lesyshka писав:
Берса писав:а как мне проверить правильную ГТД вбил мой поставщик или нет? А еще, если у поставщика нужная мне запчасть висит на складе с незапамятных времен и цепочку по перепродажам ее не проследить, а вот сейчас он мне ее продает- что вбивать ему в НН?
Ага, и будут ли снимать кредит, если у поставщика неверно вбита ГТД?
Да это уже дело будущее, тут важно успеть хоть что-то вбить за 15дней,но я думаю и наверное так и сделаю,на старые остатки буду просить № ГТД письмом и просить официальный письменный ответ.Вот это и будет залогом для своих н/н.[-o< [-o<

Королева в пальто
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2984 рази
Подякували: 2357 разів

Повідомлення Королева в пальто »

aniri писав:
когда появились коды укт, я написала запрос на шолуденка по поводу цепочки. ответ меня поразил- обращайтесь в митну службу украины#g_crazy#
Хи-хи , мне тоже так сказали - слово в слово ... Но этом хоть логика была (таможенный справочник это их парафия) , а в случае с ГТД нам не поможет даже митна служба - как узнать номер и дату этой несчастной ГТДшки , если я понятия не имею , кто первоначальный импортер !!! Мама дорогая !#wall# #hunter# #wall# #hunter##wall# #hunter#

utya
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 72 рази
Подякували: 36 разів

Повідомлення utya »

Я б того "генія" Н.д.Хомутиннік В.Ю просто#hunter#

Він хоть думав коли давав те подання ???.

Перш ніж правити ПК потрібоно було б думати як це реалізувати???...

Це мені нагадує ролік з камеді клабе Сталін і Берія

http://www.youtube.com/watch?v=PsT-3O_PV0s

"Хочу мышью открывать окна"

Катрина
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 442 рази
Подякували: 77 разів

Повідомлення Катрина »

та-да-да =да=да та тада !та да дададататадада!

Вы хотите знать истинную цель вашего визита?

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

utya писав:Я б того "генія" Н.д.Хомутиннік В.Ю просто#hunter#
Девочки! Да причем тут душка-Хомутиннік? Это старый совковый ортодокс М.Я. рулит!!!
Он, может быть, и хотел бы что-то сделать хорошее, но, увы, не может, т.к. является маразматиком...

Королева в пальто
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2984 рази
Подякували: 2357 разів

Повідомлення Королева в пальто »

Popen писав:
utya писав:Я б того "генія" Н.д.Хомутиннік В.Ю просто#hunter#
Девочки! Да причем тут душка-Хомутиннік? Это старый совковый ортодокс М.Я. рулит!!!
Он, может быть, и хотел бы что-то сделать хорошее, но, увы, не может, т.к. является маразматиком...

Да и представление о хорошем у него странноватое с точки зрения банальной логики (по причине , видимо , маразма) ...

MilaA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1752 рази
Подякували: 2670 разів

Повідомлення MilaA »

Нужно выписывать НН на импортный товар,сижу и ломаю голову ,куда "лепить" номер ГТД, врядом с наименованием???Кто уже выписывал по-новому?
На семинаре сказали,что это шаг №1,шаг№2-это указание в НН таможеной стоим. товара

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”