Найбільше мені сподобалося 3 місяці вони тестували систему.....
За 3 місяці можливо було надіслати запити і всі реальні компанії підтвердили в звичайному режимі свої податкові накладні.
Офигеть!!!!!!!!!! Если у меня в день реализация и кол-во налоговых 50 штук. мне их что по одной оптравлять каждый день????? Что б им не показалось что мы ФИКТА?????!!!!!!!!! ДаЮ тем кто не зани мается бизнесом- но пытается его улучшить друг друга НЕ ПОНЯТЬ
За 3 місяці можливо було надіслати запити і всі реальні компанії підтвердили в звичайному режимі свої податкові накладні.
якби вони надсилали запити, то зараз не отримали б тих 7 млрд.
С.ки!
Я, до речі, вже чула, що вони блокують в основному масову реєстрацію, але мені, наприклад, також легше сісти, зробити і все разом відправити...
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
С.ки!
Я, до речі, вже чула, що вони блокують в основному масову реєстрацію, але мені, наприклад, також легше сісти, зробити і все разом відправити...
і мої дві податкові накладні одна6 друга 11 відправлена це теж масова реєстрація......
"«Система довела свою ефективність і тепер її намагаються дискредитувати. Kінцева мета - повністю скасувати автоматичне блокування накладних, щоб у нечесних на руку бізнесменів з'явилася можливість повернутися до старих схем, які дозволятимуть обходити податкове законодавство, – наголосив в.о. Голови ДФС Мирослав Продан"
а чего вы ожидали? ...а какая "говорящая" фамилия - Продан !
-
oscolok писав:
С.ки!
і мої дві податкові накладні одна6 друга 11 відправлена це теж масова реєстрація......
ми всі для них скрутчики. Вони б хотіли щоб ми взагалі кредиту не показували, а тільки зобовязання платили.
Так, наприклад, один платник намагався зареєструвати 3566 податкових накладних на суму 7,4 млн. грн., другий – 1812 податкових накладних на суму 0,3 млн. грн., третій – 92 податкові накладні на суму 2431 грн.
2431 грн. - це триндець для бюджету, виходить #wall#
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво