Я всем в НН пишу ФИО, а в реестр заношу как Поставка неплатнику податку
И если уж так принципиально, то надо делать запрос в налоговую. Чтобы был ответ конкретно из Вашей налоговой.
А то я последнее время очень не доверяю аудиторам.
Elena22 писав:Понимаете пришла аудитор и говорит нужно писать, вот что делает по её мнению налоговая, если конечный потребитель просто пишется то снимают обязательства , и потом и расходы, логика ?? А по физ.лицам нужно писать не плательщик НДС!
Она это в своём заключении напишет?? Или это из серии А ПОГОВОРИТЬ????
8.1. У разі постачання товарів/послуг покупцю, який не зареєстрований як платник податку, включаючи постачання на експорт, здійснення операцій з натуральних виплат у рахунок оплати праці фізичним особам, що перебувають у трудових відносинах з платником податку, у рядках "Індивідуальний податковий номер покупця" та "Номер свідоцтва про реєстрацію платника податку на додану вартість (покупця)" проставляється нуль.
Про назву такого суб"єкта - ні слова. ХАй покаже де, що за це грозить.Говорити ми всі вміємо. Хоча я прописую прізвище того, кому продала( ми на них виписуємо і видаткову, а ПН формується на основі ВН , тому все автоматизовано
И ещё если у нас стоит РРО, продаем конечному потребителю, она настаивает на том что бы мы брали паспортные данные, коллеги но это не реально!!!!!!! как быть?? и ещё есть ли какие то ограничения в сумме продажи, ля того что бы брать у кон.потребителя паспортные данные????
оляля писав:це ж треба, завжди думал, що аудитори для того , щоб допомагати, а не ще заставляти за них роботу робити. А ціна їх послуг, мабуть, немаленька!
ще такого не чула! купив - олівець - давай паспорт. А Ви запитайте її, вона коли хліб в магазині купує , зразу паспорт пред"являє?. У мене були РРО, ПН виписувалась за день по з-звіту, без ідентифікації. ще. ПН за щоденними підсумками вона як збирається заповнювати? Всіх покупців перерахувати? джо такого
мабуть , навіть податківці не додумались!