Налоговая накладная: крестики, нолики, точки, галочки...?

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
инина
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 461 раз
Подякували: 520 разів

Повідомлення инина »

Nadien писав:Підкажіть, буд-ласка, постачальник видав ПН напечатану із ОПЗ, реквізити без клітинок, можу я приймати таку накладну?
ДА, ОПЗ так выпечатывает

Зайка
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення Зайка »

народ, а хто знає, чи має бути "х" в графі Включено до ЄРПН в примірнику продавця???

Evelina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1291 раз
Подякували: 1621 раз

Повідомлення Evelina »

Зайка писав:народ, а хто знає, чи має бути "х" в графі Включено до ЄРПН в примірнику продавця???
звичайно має бути. хоча зобов'язання з Вас не знімуть за відсутність позначки.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

в четвер була на семінарі. Сказали цей хрестик - не обов"язковий реквізит.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

ТАкк все неоднозначно.видали ПН, маємо реєструвати в ЄРПН. Реєструємо не зразу, а через 3 напр дні - маємо право. А ПН маємо видати одразу. Все як завжди - не узгодили, а нам гадай на кавовій гущі

Evelina
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Evelina »

оляля писав:ТАкк все неоднозначно.видали ПН, маємо реєструвати в ЄРПН. Реєструємо не зразу, а через 3 напр дні - маємо право. А ПН маємо видати одразу. Все як завжди - не узгодили, а нам гадай на кавовій гущі
згодна, але вважаю, що це не принципово. це ж зобов'язання. в мене мої ПН перевіряють тільки на зустрічних перевірках. на планових їх більше правильність відображення сум податкових зобов'язань всього за місяць хвилює. хоча, якщо за місяць виписано 10 податкових накладних, то, напевно, подивяться. #g_crazy# ну і навідь відсутність цієї позначки нічого не змінить із зобов'язанням

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

я зрозуміла, більше хвилює доля ПК з ПН без хрестика

inkognito
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1843 рази
Подякували: 1936 разів

Повідомлення inkognito »

Накладная должна выдаваться покупателю только после ее регистрации в ЕДРПН (если НН по условиям действующего на момент ее выписки законодательства подлежит регистрации в ЕДРПН). Значит, крестик и является подтверждением ее регистрации. В противном случае ее вообще не должны были выдать покупателю. Разве нет?

Evelina
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Evelina »

inkognito писав:Накладная должна выдаваться покупателю только после ее регистрации в ЕДРПН (если НН по условиям действующего на момент ее выписки законодательства подлежит регистрации в ЕДРПН). Значит, крестик и является подтверждением ее регистрации. В противном случае ее вообще не должны были выдать покупателю. Разве нет?
уже нет. уже можно выдать, а потом регистрировать в течении 15 дней.

inkognito
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1843 рази
Подякували: 1936 разів

Повідомлення inkognito »

Поставить галочку "Включено до ЕРПН", хотя еще на самом деле ничего не включено? #g_crazy# #g_crazy# #g_crazy#
Хотя за зарплату ведь тоже люди расписываюются часто заранее, а только потом получают #g_crazy# #g_crazy#
Точно, мы ведь в Украине живем #g_crazy#

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”