ДА, ОПЗ так выпечатываетNadien писав:Підкажіть, буд-ласка, постачальник видав ПН напечатану із ОПЗ, реквізити без клітинок, можу я приймати таку накладну?
Налоговая накладная: крестики, нолики, точки, галочки...?
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
в четвер була на семінарі. Сказали цей хрестик - не обов"язковий реквізит.
-
- Акула НКУ
ТАкк все неоднозначно.видали ПН, маємо реєструвати в ЄРПН. Реєструємо не зразу, а через 3 напр дні - маємо право. А ПН маємо видати одразу. Все як завжди - не узгодили, а нам гадай на кавовій гущі
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1291 раз
- Подякували: 1621 раз
згодна, але вважаю, що це не принципово. це ж зобов'язання. в мене мої ПН перевіряють тільки на зустрічних перевірках. на планових їх більше правильність відображення сум податкових зобов'язань всього за місяць хвилює. хоча, якщо за місяць виписано 10 податкових накладних, то, напевно, подивяться. #g_crazy# ну і навідь відсутність цієї позначки нічого не змінить із зобов'язаннямоляля писав:ТАкк все неоднозначно.видали ПН, маємо реєструвати в ЄРПН. Реєструємо не зразу, а через 3 напр дні - маємо право. А ПН маємо видати одразу. Все як завжди - не узгодили, а нам гадай на кавовій гущі
-
- Акула НКУ
я зрозуміла, більше хвилює доля ПК з ПН без хрестика
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1843 рази
- Подякували: 1936 разів
Накладная должна выдаваться покупателю только после ее регистрации в ЕДРПН (если НН по условиям действующего на момент ее выписки законодательства подлежит регистрации в ЕДРПН). Значит, крестик и является подтверждением ее регистрации. В противном случае ее вообще не должны были выдать покупателю. Разве нет?
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1291 раз
- Подякували: 1621 раз
уже нет. уже можно выдать, а потом регистрировать в течении 15 дней.inkognito писав:Накладная должна выдаваться покупателю только после ее регистрации в ЕДРПН (если НН по условиям действующего на момент ее выписки законодательства подлежит регистрации в ЕДРПН). Значит, крестик и является подтверждением ее регистрации. В противном случае ее вообще не должны были выдать покупателю. Разве нет?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1843 рази
- Подякували: 1936 разів
Поставить галочку "Включено до ЕРПН", хотя еще на самом деле ничего не включено? #g_crazy# #g_crazy# #g_crazy#
Хотя за зарплату ведь тоже люди расписываюются часто заранее, а только потом получают #g_crazy# #g_crazy#
Точно, мы ведь в Украине живем #g_crazy#
Хотя за зарплату ведь тоже люди расписываюются часто заранее, а только потом получают #g_crazy# #g_crazy#
Точно, мы ведь в Украине живем #g_crazy#