Я просто заплуталася в тих кодах... постачальники різне говорять...
я просто не можу знати чи той товар ввезений на України чи був вироблений в Україні...
Обходила весь склад в пошуках емблем на коробка... "0", жодного кода..жодного маркування...
Як перевірити??7 Враховуючи, що в нас можуть і аналоги виготовляти... і щось підробляти... Як в таких випадках...
Наприклад ізоляційна лєнта у мене є і з кодом і без... Вона може бути і Українська і Китайська... Як в такому випадку..#g_cray2# .
Бери та вчи весь довідник УКТЗЕД#g_mad# . І чи звичайний бухгалтер компетентний у визначенні коду???#g_cray2#
Що робити ????
код УКТ ЗЕД/ДКПП в налоговой накладной
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2116 разів
- Подякували: 10410 разів
Тут уже писалось, что нужно обращаться или торгово-промышленную палату (платно) или на таможню (ответ - до 30-ти дней).utya писав:Я просто заплуталася в тих кодах... постачальники різне говорять...
я просто не можу знати чи той товар ввезений на України чи був вироблений в Україні...
Обходила весь склад в пошуках емблем на коробка... "0", жодного кода..жодного маркування...
Як перевірити??7 Враховуючи, що в нас можуть і аналоги виготовляти... і щось підробляти... Як в таких випадках...
Наприклад ізоляційна лєнта у мене є і з кодом і без... Вона може бути і Українська і Китайська... Як в такому випадку..#g_cray2# .
Бери та вчи весь довідник УКТЗЕД#g_mad# . І чи звичайний бухгалтер компетентний у визначенні коду???#g_cray2#
Що робити ????
- Ин
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 5117 разів
- Подякували: 17317 разів
Із Офіційного сайту ДПСУ від 08.11.2011р. Податкову накладну доповнено новим обовязковим реквізитом
Відтепер під час складання податкових накладних для підакцизних товарів та товарів, ввезених на митну територію України, необхідно вказувати „код товару згідно з УКТ ЗЕД”.
Відповідні зміни внесено до пункту 201.1 статті 5 „Податкова накладна” розділу V „Податок на додану вартість” Законом України від 7 липня 2011 року № 3609-VI „Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення окремих норм Податкового кодексу України”.
Для визначення кодів товарів при заповненні податкової накладної платники податку на додану вартість можуть використовувати Довідник кодів товарів згідно з Українською класифікацією товарів зовнішньоекономічної діяльності.
Ознайомитись із Довідником кодів можна за наступним гіперпосиланням веб-сайту ДПС України.
"Відтепер"- це з якої дати - з 06.08.11р. чи з 08.11.11р.?
Відтепер під час складання податкових накладних для підакцизних товарів та товарів, ввезених на митну територію України, необхідно вказувати „код товару згідно з УКТ ЗЕД”.
Відповідні зміни внесено до пункту 201.1 статті 5 „Податкова накладна” розділу V „Податок на додану вартість” Законом України від 7 липня 2011 року № 3609-VI „Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення окремих норм Податкового кодексу України”.
Для визначення кодів товарів при заповненні податкової накладної платники податку на додану вартість можуть використовувати Довідник кодів товарів згідно з Українською класифікацією товарів зовнішньоекономічної діяльності.
Ознайомитись із Довідником кодів можна за наступним гіперпосиланням веб-сайту ДПС України.
"Відтепер"- це з якої дати - з 06.08.11р. чи з 08.11.11р.?
- Popen
- Гигант Мысли
06.08.11, т.е. дата вступления в силу закона.
Однако, где-то уже писалось, что мы не имеем права самостоятельно определять коды...
Однако, где-то уже писалось, что мы не имеем права самостоятельно определять коды...
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 8 разів
Коллеги подскажите, может упустила что-то , код то я дописываю в строчку "Номенклатура постачання товарів/
послуг продавця ", а новая налоговая накладная с новым реквизитом будет, или уже есть???????
послуг продавця ", а новая налоговая накладная с новым реквизитом будет, или уже есть???????
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1291 раз
- Подякували: 1621 раз
нет еще новой формы #g_cray#Alyona писав:Коллеги подскажите, может упустила что-то , код то я дописываю в строчку "Номенклатура постачання товарів/
- Popen
- Гигант Мысли
Форма уже есть, но это только проект.Evelina писав: нет еще новой формы #g_cray#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 41 раз
- Подякували: 192 рази
Уже поступила на регистрацию в Минюст #g_pinkglapopen писав:Форма уже есть, но это только проект.Evelina писав: нет еще новой формы #g_cray#
Документи, що надійшли на реєстрацію в Міністерство юстиції України в листопаді 2011 року - документы, що затверджують:
- форму податкової накладної та порядок її заповнення (наказ Мінфіну N 1379 від 01.11.2011 р.);
- порядок застосування адміністративного арешту майна платника податків (наказ Мінфіну N 1398 від 07.11.2011 р.);
- порядок подання документів великого платника податків в електронному форматі (наказ Мінфіну N 1393 від 07.11.2011 р.);
- положення про реєстрацію платників податку на додану вартість (наказ Мінфіну N 1394 від 07.11.2011 р.);
- форму податкової декларації з податку на прибуток страховика (наказ Мінфіну N 1397 від 07.11.2011 р.);
- форму податкової декларації про майновий стан і доходи (наказ Мінфіну N 1395 від 07.11.2011 р.);
- форми документів, які використовують в процесі відшкодування сум податку на додану вартість (наказ Мінфіну N 1396 від 07.11.2011 р.);
- порядок застосування податкової застави органами Державної податкової служби (наказ Мінфіну N 1273 від 11.10.2011 р.);
- положення про забезпечення прав осіб на доступ до публічної інформації у Державній службі фінансового моніторингу (наказ Мінфіну N 1145 від 14.09.2011 р.);
- форму подання декларації про результати спільної діяльності на території України без створення юридичної особи та Порядку ведення обліку результатів спільної діяльності (наказ Мінфіну N 1352 від 28.10.2011 р.)