Сижу долбаюсь с РК, не могу понять - в чем подвох! меняю номенклатуру - строки 1 и 2 НН сминусовываю количество = как в НН, ниже строками с плюсом вписываю правильную номенклатуру, не принимает - пишет "показник коригування кількості не може бути більшим ніж в ПН".
в чем прикол? или подвох? уже пять штук отправила - не пропускает! #wall#
Сижу долбаюсь с РК, не могу понять - в чем подвох! меняю номенклатуру - строки 1 и 2 НН сминусовываю количество = как в НН, ниже строками с плюсом вписываю правильную номенклатуру, не принимает - пишет "показник коригування кількості не може бути більшим ніж в ПН".
в чем прикол? или подвох? уже пять штук отправила - не пропускает! #wall#
Доброго дня, допоможіть будь ласка розібратися з питанням. В 2-му місяці помилково виписала ПН не на того покупця (тобто суть помилки неправильно вказаний ПН) щоб виправити треба зробити РК на мінус сума ПДВ 0. Оскільки операція оподатковується нульовою ставкою. Запуталася в питані хто повинен реєструвати РК я чи покупець? По логіці покупець по з його коду знімається сума. А з іншого боку сума ПДВ то нуль. Можливо хтось стикався з таким питанням, а то я вже сама себе загнала в куток#wall# #wall# #wall# #wall#
tosya31 писав:Доброго дня, допоможіть будь ласка розібратися з питанням. В 2-му місяці помилково виписала ПН не на того покупця (тобто суть помилки неправильно вказаний ПН) щоб виправити треба зробити РК на мінус сума ПДВ 0. Оскільки операція оподатковується нульовою ставкою. Запуталася в питані хто повинен реєструвати РК я чи покупець? По логіці покупець по з його коду знімається сума. А з іншого боку сума ПДВ то нуль. Можливо хтось стикався з таким питанням, а то я вже сама себе загнала в куток#wall# #wall# #wall# #wall#
Вы регистрируете, так как сумма с НДС не снимается.