код УКТ ЗЕД/ДКПП в налоговой накладной

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Валюшка писав:У кого переработка давальческого сырья и на выходе готовый продукт. Какие коды ставите? Если в классификаторе услуг нет кодов по переработке. Нет такой услуги как переработка или изготовление.
Не потрібно спамить ! Можна створити новий пост тут в темі без такого цитування ! Дякую.

vika23
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 41 раз
Подякували: 332 рази

Повідомлення vika23 »

Валюшка писав:У кого переработка давальческого сырья и на выходе готовый продукт. Какие коды ставите? Если в классификаторе услуг нет кодов по переработке. Нет такой услуги как переработка или изготовление.
а что вы делаете с давальческим сырьем? У нас было термообработка и я ставила код 25.61.21 - Обробляння термічне металів, крім нанесення металевих і пластмасових покривів

Алена111
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 1 раз

Повідомлення Алена111 »

Татьяна ТС писав:
Алена111 писав:Уважаемые коллеги! С пятнице всех)
Возможно - есть кто-то кто осуществляет импорт-экспорт или таможенные услуги.
Код услуги на услуги таможенного терминала (зона таможенного контроля).. мнения разошлись.
есть знающие или кто-то кто получает подобные услуги и имеет уже налоговые с кодами услуг?
всем спасибо
Ми імпортер, на днях маємо робити розтаможку, відповідно отримувати від постачальника послуги - послуги митного офрмлення. То ж сама зацікавилась що мені поставлять в ПН.
По КВЕДу постачальника 52.29 є таке http://kved.ukrstat.gov.ua/KVED2010/52/ ... 52_29.html

52.29 Інша допоміжна діяльність у сфері транспорту
Цей клас включає:
експедицію вантажів
організацію перевезень залізничним, автомобільним, водним або авіаційним транспортом
організацію групових або індивідуальних відправлень вантажів (у т.ч. вивіз і доставку вантажів, а також компонування партій)
видачу й одержування транспортної документації та накладних
діяльність митних брокерів
діяльність суднових брокерів і агентів з фрахтування місць для авіаційних вантажних перевезень
посередництво з фрахту вантажного місця на судні або в літаку
вантажно-розвантажувальні роботи, наприклад, тимчасове пакування задля збереження вантажу під час транзитних перевезень, перепакування, вибірковий контроль та зважування вантажу тощо

У класифікаторі послуг відповідно до КВЕДу є таке https://dkpp.rv.ua/index.php?level=52.29.1

52.29.11 Послуги суднових брокерів
52.29.12 Послуги інших фрахтових брокерів
52.29.19 Послуги інших вантажних транспортно-експедиційних агентств

Найбільше здається підходить код послуги 52.29.12.

Це саме послуги митного терміналу? Чи Ви маєте на увазі послуги митного брокера - оформлення декларацій?

NataliS
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення NataliS »

Доброго дня! Шановні колеги, може когось фінансують з місцевого бюджету як одержувача бюджетних коштів по КЕКВ 2610. Як виписати на це фінансування податкову накладну??

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

Колеги. Є договір на "виготовлення і монтаж металевих конструкцій", сиджу і придумую код. Знайшла 43.29.19 і щось я в роздумах. Всі податкові реєструвалися як "виготовлення і монтаж", все закривається актом, додатково ніяких видаткових про передачу металевих конструкцій нема, бо вони варяться на місці.
Хочу почути здорові думки, чи нормальний я код викопала?
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

Поля-Полина
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 106 разів
Подякували: 32 рази

Повідомлення Поля-Полина »

Добрый день. Деятельность-продажа автомобилей и ремонт. При продаже авто делаем предпродажную подготовку товара. Подскажите какой код услуги?Справочник просмотрела и не один раз, даже похожего нет. Это же не ремонт автомобиля.Спасибо.

Камила
Гений
Гений
Дякував (ла): 246 разів
Подякували: 63 рази

Повідомлення Камила »

Поля-Полина писав:Добрый день. Деятельность-продажа автомобилей и ремонт. При продаже авто делаем предпродажную подготовку товара. Подскажите какой код услуги?Справочник просмотрела и не один раз, даже похожего нет. Это же не ремонт автомобиля.Спасибо.
Это же предпродажное ТО авто ,есть в справочнике ? Думаю это оно.

Поля-Полина
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 106 разів
Подякували: 32 рази

Повідомлення Поля-Полина »

Камила писав:
Поля-Полина писав:Добрый день. Деятельность-продажа автомобилей и ремонт. При продаже авто делаем предпродажную подготовку товара. Подскажите какой код услуги?Справочник просмотрела и не один раз, даже похожего нет. Это же не ремонт автомобиля.Спасибо.
А ТО авто есть в справочнике ? Думаю это оно.
ТО есть, а если 45.11.39-это услуги по продаже авто(45.11 продажа автомобилей)

Камила
Гений
Гений
Дякував (ла): 246 разів
Подякували: 63 рази

Повідомлення Камила »

Девочки , а мне вот надо ТО пож. и охр. сигнализации ( склоняюсь к 80.20) . ТО видеонаблюдения ( склоняюсь к 33.13).Может есть коллеги в этой области.
И еще , а зачем вы ставите при услугах больше 4 знаков ????? Спасибо.

Татьяна ТС
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 370 разів
Подякували: 1089 разів

Повідомлення Татьяна ТС »

Natalenna писав:Колеги. Є договір на "виготовлення і монтаж металевих конструкцій", сиджу і придумую код. Знайшла 43.29.19 і щось я в роздумах. Всі податкові реєструвалися як "виготовлення і монтаж", все закривається актом, додатково ніяких видаткових про передачу металевих конструкцій нема, бо вони варяться на місці.
Хочу почути здорові думки, чи нормальний я код викопала?
В кінцевому результаті у вас є готова продукція. Можна оформити акт і відповідно ПН одним рядком, включивши монтаж у вартість продукції - металеві конструкції з кодом укт зед товарів.

Можна оформити двома позиціями - продукція + монтаж. При виписці Монтаж орієнтуйтеся на КВЕД http://kved.ukrstat.gov.ua/KVED2010/43/KVED10_43.html
"43 Спеціалізовані будівельні роботи
Цей розділ включає спеціалізовані будівельні роботи (спеціалізованих професій), наприклад, будівництво частин будівель та інженерних споруд, або роботи з підготовки до будівництва. Зазвичай подібні види робіт засновані на одному аспекті, що поєднує різні споруди, які вимагають спеціальних навичок або устатковання для їх виконання а саме: укладання паль, будівельні роботи нульового циклу, монтаж внутрішніх комунікацій, бетонні роботи, укладання цегли, зведення риштовань, покрівельні роботи тощо. Також до цього розділу відносять зведення сталевих конструкцій за умови, що елементи цих конструкцій випускає інша організація. Спеціалізовані будівельні роботи в основному виконуються на основі субпідряду, а особливо при здійсненні ремонтних робіт виконуються безпосередньо для власника майна."

Тобто, саме роз,яснення по КВЕДу наводить на те, що краще виписати двома позиціями. А також про те, що мабуть повинен бути КВЕД на торгівлю цим "товаром".

П.С. Я як подивлюсь і по своїх підприємствах, то зараз при цих нових податкових накладних, кодах товарів і послуг вилазять різні косяки в оформленні видів діяльності підприємства

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”