Выписка Налоговых накладных

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Тюша
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2126 разів
Подякували: 5235 разів

Повідомлення Тюша »

Иришка_75 писав:
29umka11 писав:В электронном кабинете в разделе новостей появилось сообщение "Шодо реєстрації податкових накладних"
https://cabinet.sfs.gov.ua/cabinet/faces/index.jspx
Мое мнение-это всего-лишь очередная писулька без рег.номера,которая никак не меняет содержание п.3 Порядка заполнения,что ставит под вопрос законность налогового кредита."Успокаивает"((( то,что абсолютно вся страна сейчас в одинаковом положении(((
Как говорил герой одного старого фильма: "Умирать одному-страшно, в коллективе- ерунда".

Oska1302
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 403 рази
Подякували: 326 разів

Повідомлення Oska1302 »

в 18.00 получила рассылку от «Дебет-Кредит», пишут:

Коли подаємо ПН та РК за новими формами?

Як і раніше, усі податкові накладні підлягають реєстрації в ЄРПН за формою, чинною на день такої реєстрації. Щодо розразунку коригування, то оскільки він є додатком до ПН, ця норма поширюється і на цей документ. А це означає, що ПН та РК за березень 2017 року та за попередні періоди, починаючи з 1 березня 2017 р., мають реєструватися вже за новими формами.

Вена
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 139 разів
Подякували: 32 рази

Повідомлення Вена »

Мартовскую налоговую можно регистрировать по старому , клиент просит налоговую

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Вена писав:Мартовскую налоговую можно регистрировать по старому , клиент просит налоговую
Якщо це питання - то ні, не можна.

Соррі, перечитала вище.. Типу можна...
Як у фільмі "опять валсть меняется"...
Ох нескучна в нас робота, колеги)))

Тюша
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2126 разів
Подякували: 5235 разів

Повідомлення Тюша »

Tasa писав:
Вена писав:Мартовскую налоговую можно регистрировать по старому , клиент просит налоговую
Якщо це питання - то ні, не можна.
А так поняла, что все НН и РК можно регить по старой форме до 16.03.17. Как с датой выписки -февраль, так и март.

Вена
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 139 разів
Подякували: 32 рази

Повідомлення Вена »

Спасибо я так тоже думаю но переспросила

ОІВ
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 33 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення ОІВ »

#help# Доброго дня!! Вперше виникла ситуація...підскажіть що робити: ФОП платник ПДВ, здає в оренду приміщення. На кожну грошову проплату орендарів (неплатників) виписую ПН. Взяла виписку за 02 м-ць і бачу ситуацію: 06.02. перерахували 2000 ( на них я виписала ПН ) і знову 06.02 - повернення надлишково сплачених коштів 500 грн( з оцих 2000). Головний бухгалтер якось "забув " мені про це сказати. Як мені бути? Складати Рахунок коригування до ПН на 2000 грн..як в звіті це показувати? і чи показувати взагалі?.який штраф за це буде...? я просто в шоці#g_cray#

svetabez
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 43 рази
Подякували: 445 разів

Повідомлення svetabez »

ОІВ писав:#help# Доброго дня!! Вперше виникла ситуація...підскажіть що робити: ФОП платник ПДВ, здає в оренду приміщення. На кожну грошову проплату орендарів (неплатників) виписую ПН. Взяла виписку за 02 м-ць і бачу ситуацію: 06.02. перерахували 2000 ( на них я виписала ПН ) і знову 06.02 - повернення надлишково сплачених коштів 500 грн( з оцих 2000). Головний бухгалтер якось "забув " мені про це сказати. Як мені бути? Складати Рахунок коригування до ПН на 2000 грн..як в звіті це показувати? і чи показувати взагалі?.який штраф за це буде...? я просто в шоці#g_cray#
А чому на 2000, якщо потрібно лише на 500. Робіть як є. Чекайте листа щастя з ДПІ

Новичок
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення Новичок »

Вчера налоговые не регистрировали, а сегодня прекрасно регистрируют все февральские. Или я зря радуюсь?

ОІВ
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 33 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення ОІВ »

svetabez писав:
ОІВ писав:#help# Доброго дня!! Вперше виникла ситуація...підскажіть що робити: ФОП платник ПДВ, здає в оренду приміщення. На кожну грошову проплату орендарів (неплатників) виписую ПН. Взяла виписку за 02 м-ць і бачу ситуацію: 06.02. перерахували 2000 ( на них я виписала ПН ) і знову 06.02 - повернення надлишково сплачених коштів 500 грн( з оцих 2000). Головний бухгалтер якось "забув " мені про це сказати. Як мені бути? Складати Рахунок коригування до ПН на 2000 грн..як в звіті це показувати? і чи показувати взагалі?.який штраф за це буде...? я просто в шоці#g_cray#
А чому на 2000, якщо потрібно лише на 500. Робіть як є. Чекайте листа щастя з ДПІ
Я так розумію потрібно було щоб заплатили 1500 а вони заплатили 2000 ( там у договорі орендна плата вираховується у % до понесених нами витрат на утримання нерухомості) - помилились у обрахунках . І їм 500 повернули - це вже зараз я почала розбиратись. Вчасно я цього не знала..і тепер "біжу за потягом"...просто ніколи повернень не було..і я не знаю як правильно це показати документально з найменшими негативними наслідками.

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”