Мое мнение-это всего-лишь очередная писулька без рег.номера,которая никак не меняет содержание п.3 Порядка заполнения,что ставит под вопрос законность налогового кредита."Успокаивает"((( то,что абсолютно вся страна сейчас в одинаковом положении(((
Как говорил герой одного старого фильма: "Умирать одному-страшно, в коллективе- ерунда".
в 18.00 получила рассылку от «Дебет-Кредит», пишут:
Коли подаємо ПН та РК за новими формами?
Як і раніше, усі податкові накладні підлягають реєстрації в ЄРПН за формою, чинною на день такої реєстрації. Щодо розразунку коригування, то оскільки він є додатком до ПН, ця норма поширюється і на цей документ. А це означає, що ПН та РК за березень 2017 року та за попередні періоди, починаючи з 1 березня 2017 р., мають реєструватися вже за новими формами.
#help# Доброго дня!! Вперше виникла ситуація...підскажіть що робити: ФОП платник ПДВ, здає в оренду приміщення. На кожну грошову проплату орендарів (неплатників) виписую ПН. Взяла виписку за 02 м-ць і бачу ситуацію: 06.02. перерахували 2000 ( на них я виписала ПН ) і знову 06.02 - повернення надлишково сплачених коштів 500 грн( з оцих 2000). Головний бухгалтер якось "забув " мені про це сказати. Як мені бути? Складати Рахунок коригування до ПН на 2000 грн..як в звіті це показувати? і чи показувати взагалі?.який штраф за це буде...? я просто в шоці#g_cray#
ОІВ писав:#help# Доброго дня!! Вперше виникла ситуація...підскажіть що робити: ФОП платник ПДВ, здає в оренду приміщення. На кожну грошову проплату орендарів (неплатників) виписую ПН. Взяла виписку за 02 м-ць і бачу ситуацію: 06.02. перерахували 2000 ( на них я виписала ПН ) і знову 06.02 - повернення надлишково сплачених коштів 500 грн( з оцих 2000). Головний бухгалтер якось "забув " мені про це сказати. Як мені бути? Складати Рахунок коригування до ПН на 2000 грн..як в звіті це показувати? і чи показувати взагалі?.який штраф за це буде...? я просто в шоці#g_cray#
А чому на 2000, якщо потрібно лише на 500. Робіть як є. Чекайте листа щастя з ДПІ
ОІВ писав:#help# Доброго дня!! Вперше виникла ситуація...підскажіть що робити: ФОП платник ПДВ, здає в оренду приміщення. На кожну грошову проплату орендарів (неплатників) виписую ПН. Взяла виписку за 02 м-ць і бачу ситуацію: 06.02. перерахували 2000 ( на них я виписала ПН ) і знову 06.02 - повернення надлишково сплачених коштів 500 грн( з оцих 2000). Головний бухгалтер якось "забув " мені про це сказати. Як мені бути? Складати Рахунок коригування до ПН на 2000 грн..як в звіті це показувати? і чи показувати взагалі?.який штраф за це буде...? я просто в шоці#g_cray#
А чому на 2000, якщо потрібно лише на 500. Робіть як є. Чекайте листа щастя з ДПІ
Я так розумію потрібно було щоб заплатили 1500 а вони заплатили 2000 ( там у договорі орендна плата вираховується у % до понесених нами витрат на утримання нерухомості) - помилились у обрахунках . І їм 500 повернули - це вже зараз я почала розбиратись. Вчасно я цього не знала..і тепер "біжу за потягом"...просто ніколи повернень не було..і я не знаю як правильно це показати документально з найменшими негативними наслідками.