Корректировка НН

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Ні, ще не прошло... тому й поспішаю...

Люлик
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 3428 разів
Подякували: 2781 раз

Повідомлення Люлик »

выписывайте новую правильную НН, регистрируйте ее в реестре и отдадите ее покупателю

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Вибачте, щось підтуплюю... Тобто в базі залишаю неправильну накладну і до неї роблю РК тією ж датою? Цей РК реєструю , а покупцю видаю заміну - тобто зареєстровану неправильну накладну + РК ?? Запуталась я зовсім... Перепрошую, що так допитуюсь, але і правда запуталась...

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Люлик писав:выписывайте новую правильную НН, регистрируйте ее в реестре и отдадите ее покупателю
так в тім то й проблеиа - у покупця на руках правильна податкова накладна.... Як же я випишу зараз ? А нумерація в реєстрі ?

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7966 разів
Подякували: 5725 разів

Повідомлення ArinaArina »

Tasa писав:Вибачте, щось підтуплюю... Тобто в базі залишаю неправильну накладну і до неї роблю РК тією ж датою? Цей РК реєструю , а покупцю видаю заміну - тобто зареєстровану неправильну накладну + РК ?? Запуталась я зовсім... Перепрошую, що так допитуюсь, але і правда запуталась...
извините, увидела название темы - расчет корректировки, на автомате мысль, что РК с ошибкой.
Выписываете новую НН с новым номером. Регистрируете. Отдаете покупателю. Старую у покупателя забираете. В реестре отражаете только новую НН.

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ

Tasa писав:
Люлик писав:выписывайте новую правильную НН, регистрируйте ее в реестре и отдадите ее покупателю
так в тім то й проблеиа - у покупця на руках правильна податкова накладна.... Як же я випишу зараз ? А нумерація в реєстрі ?
нумерация нарушится - еще никто не жаловался, что за это наказывают. У покупателя старую забрать, а новую выдать.

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

ArinaArina писав:
Tasa писав:Вибачте, щось підтуплюю... Тобто в базі залишаю неправильну накладну і до неї роблю РК тією ж датою? Цей РК реєструю , а покупцю видаю заміну - тобто зареєстровану неправильну накладну + РК ?? Запуталась я зовсім... Перепрошую, що так допитуюсь, але і правда запуталась...
извините, увидела название темы - расчет корректировки, на автомате мысль, что РК с ошибкой.
Выписываете новую НН с новым номером. Регистрируете. Отдаете покупателю. Старую у покупателя забираете. В реестре отражаете только новую НН.
А що з робити з тією, що неправильна зараз проведена в базі і в ЄРПН зареєстрована ? Вона просто там буде ? Ніколи не думала, що буду так довго розбиратись з цим ..... Дякую всім, хто підказує )))

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ

Tasa писав:
ArinaArina писав:
А що з робити з тією, що неправильна зараз проведена в базі і в ЄРПН зареєстрована ? Вона просто там буде ? Ніколи не думала, що буду так довго розбиратись з цим ..... Дякую всім, хто підказує )))
ничего уже с не не сделать. Она в ЕРНН остается. У налоговой могут возникнуть вопросы о расхождении ЕРНН и Вашего реестра НН. Напишите, что зарегистрировали по ошибке.

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Ще раз уточню - виписую правильну податкову з іншим номером правильним числом ? І її реєструю ? Дякую, дівчатка.

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ

Tasa писав:Ще раз уточню - виписую правильну податкову з іншим номером правильним числом ? І її реєструю ? Дякую, дівчатка.
да. и отдаете покупателю. старую забираете

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”