Заполнение НН
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1929 разів
- Подякували: 6617 разів
- Контактна інформація:
Через запятую например : ПрАТ "Нива", філія "Сонечко" ну и в номере 111/ 1 (ну или какой там номер у филии). #dirol#
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 137 разів
- Подякували: 54 рази
Такая печать пройдет, запрещено нумеровать печати для налоговых накладных(письмо №4802/7/15-3417-16)asv писав:прошу сказати на податкових стоїть основна печатка під-ва, але з номером №4...така підійде чи враховуючи всі листи податкової повинно бути без номера?
- Tasa
- Акула НКУ
- Контактна інформація:
У мене від постачальників таких багато, а якщо враховувати листи податкової - то або основна печатка або для податкових накладних. У нас є покупці, які просять міняти коли ми видаємо з печаткою №2, але таких одиниці. Інші вже мабуть плюнули на це, і ми теж. #dirol#asv писав:прошу сказати на податкових стоїть основна печатка під-ва, але з номером №4...така підійде чи враховуючи всі листи податкової повинно бути без номера?
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2114 разів
- Подякували: 10409 разів
Устаревшая информация...Сурикат писав:Такая печать пройдет, запрещено нумеровать печати для налоговых накладных(письмо №4802/7/15-3417-16)asv писав:прошу сказати на податкових стоїть основна печатка під-ва, але з номером №4...така підійде чи враховуючи всі листи податкової повинно бути без номера?
Или основная печать или "Для налоговых накладных".
- Tasa
- Акула НКУ
- Контактна інформація:
А все-таки, где именно написано про основную печать, щас пересмотрела пор.1379 -нет там слова основная, там просто печать написано. В НК тоже нет. А где есть ? рореп, может скажете где написано в нормативке ? #dirol#
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2114 разів
- Подякували: 10409 разів
Прошу пардону: вероятно, "основная" - это моя отсебятина...tacha писав: А все-таки, где именно написано про основную печать, щас пересмотрела пор.1379 -нет там слова основная, там просто печать написано. В НК тоже нет. А где есть ? рореп, может скажете где написано в нормативке ? #dirol#
А вот совсем недавно читал письмишко, относительно номерных (№2,№3 и т.д.) печатей "Для налог.накладных" - сказали, что низзя.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 57 разів
- Подякували: 158 разів
Перенесено із закритої теми " регистрация нн в ЕРНН:когда ставится второй крестик?":
Відповіли:valery От: 8 августа 2012 г. 10:12:57
Знаю, что много писали на эту тему, но не могу сейчас ничего найти. Когда правильно ставить Х о регистрации нн в едином реестре налог. накладных: до отправки на регистрацию или после? Может кто-то поделится ссылкой на ответы в единой базе налог знаний или может уже была обобщающая налоговая консультация на эту тему?
инина От: 8 августа 2012 г. 10:15:13
Я при отправке на регистр ставлю х.
Читала что можно и при регистр и после регистр
1 благодарность за это сообщение Поблагодарили:valery
atir От: 8 августа 2012 г. 10:24:08
А я ставлю піся реєстрація при видачі покупцеві.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 571 раз
- Подякували: 805 разів
Чи потрібно у полі «Внесено до ЄРПН» верхньої лівої частини податкової накладної, яка підлягає реєстрації у Єдиному реєстрі податкових накладних, робити відмітку «Х»?Popen писав:А зачем менять форму если она универсальна?Туся писав: Уважаемый Popen мои рассуждения заключаются в следующем. Пока не внесены изменения в форму НН, крестика должно быть два. Ведь НН все равно подлежит регистрации в ЕРНН.
1. Если вы зарегили НН в день её выдачи, то ставится два "Х".
2. Если вы выдали НН сегодня, а зарегите ея дней через 10. На момент выдачи НН еще незарегина - какое ж право ставить соответствующий "Х" ?
"Выдано" подразумевает уже свершившийся факт, а не тот, который произойдет в будущем (через 10дней)...
Відповідь:
Коротка та повна відповіді ідентичні:
Відповідно до п.6 Порядку заповнення податкової накладної, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 01.11.11 №1379, який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 22.11.11 за №1333/20071 (далі – Порядок №1379), податкова накладна складається у двох примірниках (оригінал і копія). При цьому у верхній лівій частині податкової накладної робляться відповідні відмітки (потрібне виділяється поміткою «Х»).
Пунктом 6.1 Порядку №1379 передбачено, що оригінал податкової накладної надається покупцю (отримувачу) товарів/послуг на його вимогу.
Податкова накладна, яка відповідно до пункту 11 підрозділу 2 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року №2755-VI із змінами і доповненнями підлягає реєстрації у Єдиному реєстрі податкових накладних, надається покупцю тільки після реєстрації, що здійснюється в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України. При цьому у верхній лівій частині податкової накладної робляться відповідні відмітки (потрібне виділяється поміткою «Х»).
Саме цікаве, що у мене пільговий товар. Ст.197.1.27 і бухгалтер одного клієнта сказала, що я якщо я не поміняю ПН на таку,що з хрестиком, то подасть на мене дод.8. А ПДВ 0!!!! Ото питається і хто нам самим лікар?