Бухгалтер111 писав:Ув.бухгалтера подскажите пож.может такое быть что в справочнике в медке нет нужного кода (45.26.00.00.-7 покрівельни роботи та інші спеціалізовані будівельні роботи)????
А где вы взяли такой код? КВЕД 45 -Оптова та роздрібна торгівля автотранспортними засобами та мотоциклами, їх ремонт. может вам нужен 43: Цей розділ включає спеціалізовані будівельні роботи (спеціалізовани
)) попросила выбрать директора из справочника https://dkpp.rv.ua/. В медке вижу код 43.91 "Покрівельні роботи" Спасибо )!
Подскажите кто может, нам заплатили предоплату за услуги по обгумуванню желобов(они металлические мі предоставляем услуги обрезинивания) какой ставить код в НН?я уже голову себе сломала,ничего близкого в классификаторе не вижу.
Підкажіть, будь ласка, обленерго зареєстрував ПН на перетікання реактивної електроенергії (послуга) з кодом ДКПП 96.09 "Послуги індивідуальні інші, н. в. і. у."? в кодах КВЕД види діяльності 96.09 у них немає ... Прошу відгукнутися, який код має бути на реактивну.
Дякую
люда5 писав:Подскажите кто может, нам заплатили предоплату за услуги по обгумуванню желобов(они металлические мі предоставляем услуги обрезинивания) какой ставить код в НН?я уже голову себе сломала,ничего близкого в классификаторе не вижу.
Натали_87 писав:Підкажіть, будь ласка, обленерго зареєстрував ПН на перетікання реактивної електроенергії (послуга) з кодом ДКПП 96.09 "Послуги індивідуальні інші, н. в. і. у."? в кодах КВЕД види діяльності 96.09 у них немає ... Прошу відгукнутися, який код має бути на реактивну.
Дякую
Прошу відгукнутися, будь ласка.
Так і газконтора в ПН на "технічне обслуговування газопроводів та газового обладнання" ставить код ДКПП 42.21 Трубопроводи для транспортування рідин і газів та споруди на них/Будування трубопроводів для транспортування рідин і газів та споруд на них (код КВЕД є такий), але як на мене краще має підійти для даної послуги 33.11 "Ремонтування металевих виробів" (Ремонтування та технічне обслуговування металевих виробів), але такого КВЕД не мають.
Натали_87 писав:Підкажіть, будь ласка, обленерго зареєстрував ПН на перетікання реактивної електроенергії (послуга) з кодом ДКПП 96.09 "Послуги індивідуальні інші, н. в. і. у."? в кодах КВЕД види діяльності 96.09 у них немає ... Прошу відгукнутися, який код має бути на реактивну.
Дякую
Дякую
люда5 писав:Подскажите кто может, нам заплатили предоплату за услуги по обгумуванню желобов(они металлические мі предоставляем услуги обрезинивания) какой ставить код в НН?я уже голову себе сломала,ничего близкого в классификаторе не вижу.