Корректировка НН (часть 2)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
LEMON
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 67 разів
Подякували: 28 разів

Повідомлення LEMON »

Случайно сделала вместо минусовой РК, плюсовую , да еще и отправила на регистрацию в налоговую. Подскажите пожалуйста как исправить ситуацию?

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1935 разів
Подякували: 6628 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

LEMON писав:Случайно сделала вместо минусовой РК, плюсовую , да еще и отправила в налоговую. Подскажите пожалуйста как исправить ситуацию?
Зробити ще 1 РК з врахуванням намальованого плюча у відправленому 1-му РК...
Я б дочекалась реєстрації його, а потім робила вже інший...
Тобто ви змінусуєте те, що помилково зробили "+" і потім вже виправите те, що було потрібно.

zoltan
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 901 раз
Подякували: 625 разів

Повідомлення zoltan »

Tasa писав:
LEMON писав:Случайно сделала вместо минусовой РК, плюсовую , да еще и отправила в налоговую. Подскажите пожалуйста как исправить ситуацию?
Тобто ви змінусуєте те, що помилково зробили "+" і потім вже виправите те, що було потрібно.
Таса у мене теж подібна ситуація,це можна одною РК все зробити (1строка -мінус,2 строка теж мінус)?

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1935 разів
Подякували: 6628 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

zoltan писав:
Tasa писав:
Таса у мене теж подібна ситуація,це можна одною РК все зробити (1строка -мінус,2 строка теж мінус)?
Я робила 1-єю РК - раніше пропускала система... Питання в тім тільки - чи пропустить...
Ну і РК буде "мінусовий" у сумі - реєструвати його все одно покупцеві... Так що краще по телефону обговорити, щоб не було непоняток потім.
Пробуйте.

zoltan
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення zoltan »

Доброго дня! В мене така ситуація; є ПН від 31,01,2017 де одна строка з номенклатурою " деревяні матеріали", покупець хоче щоб я цю номенклатуру розшифрував на 8 позицій, я даю РК де першу строку даю на мінус а розшифровки на плюс (сума не міняється і всі строки номер 1) і відправляю на реєстрацію , але приходить квитанція що документ не прийнято бо нарушено п,192,1 ст 192 кодексу,підкажіть будь-ласка що я роблю не так ?

АЛЮШКА
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 250 разів
Подякували: 775 разів

Повідомлення АЛЮШКА »

zoltan писав:Доброго дня! В мене така ситуація; є ПН від 31,01,2017 де одна строка з номенклатурою " деревяні матеріали", покупець хоче щоб я цю номенклатуру розшифрував на 8 позицій, я даю РК де першу строку даю на мінус а розшифровки на плюс (сума не міняється і всі строки номер 1) і відправляю на реєстрацію , але приходить квитанція що документ не прийнято бо нарушено п,192,1 ст 192 кодексу,підкажіть будь-ласка що я роблю не так ?
По описанию вы все правильно сделали. Может попробуйте еще раз отправить РК, только создайте его заново.

zoltan
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення zoltan »

АЛЮШКА писав:
zoltan писав:Доброго дня! В мене така ситуація; є ПН від 31,01,2017 де одна строка з номенклатурою " деревяні матеріали", покупець хоче щоб я цю номенклатуру розшифрував на 8 позицій, я даю РК де першу строку даю на мінус а розшифровки на плюс (сума не міняється і всі строки номер 1) і відправляю на реєстрацію , але приходить квитанція що документ не прийнято бо нарушено п,192,1 ст 192 кодексу,підкажіть будь-ласка що я роблю не так ?
По описанию вы все правильно сделали. Может попробуйте еще раз отправить РК, только создайте его заново.
а може потрібно щоб реєстрував покупець ?

АЛЮШКА
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 250 разів
Подякували: 775 разів

Повідомлення АЛЮШКА »

zoltan писав:
АЛЮШКА писав:
а може потрібно щоб реєстрував покупець ?
Нет, нулевые РК регистрирует поставщик.

V.O-Sem
Гений
Гений
Дякував (ла): 153 рази
Подякували: 7 разів

Повідомлення V.O-Sem »

Добрый день! Подскажите как исправить вот такую ситуацию: Была выписана НН, в ней был по ошибке указан товар с позначкой импорт (ошибка была изначально поставщика) получили мы корректировку, следом стали делать свои корректировки и в наименовании с - и с + название товара написали как у поставщика -Насіння маку блакитного (укр) , а мы поставки когда делали в документах и нн указан товар- Мак. Получается в строке на минус и в строке на плюс не совсем идентично написан товар. Нужно было 1.строка - Мак Х сумма;2. строка+ Мак (убран импорт) сумма . А у меня 1. - Насіння Маку блакитного (укр) Х сумма; 2. строка+ Насіння маку блакитного (укр) (убран импорт) сумма. Как теперь исправить эту ситуацию? РК корректировка выписана и зарегистрирована нами, она нулевка. Она же считается не правильной? Помогите очень прошу!

Лелешка
Гений
Гений
Дякував (ла): 125 разів
Подякували: 50 разів

Повідомлення Лелешка »

Добрый день!
Подскажите пож, если ИНН правильно указала в НН, а вот самого контрагента без № филии указала и уже зарегистрировала, то в РК в шапке я ставлю верные данные, а что с номенлатурой? не заполнять?

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”