Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Бухгалтер____1
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення Бухгалтер____1 »

Alennna321 писав:
Реалист писав:
Alennna321 писав:Дозвонилась на горячую линию. Сказали ждать до следующего утра. Налоговые заново не отправлять так, они могут задвоится. Есть тут еще , кто отправлял вчера-сегодня?
Очень странно...Как может задвоиться, никогда такого не было. Я отправила вчера НН и минусовый РК (не знала, что реестр не будет работать).Сегодня в налоговой сказали отправлять повторно, т.к. то. что отправлено вчера так и зависнет. Отправила повторно РК, с НН пока подожду. Ждемс...
Я так поняла , что про "задвоится" они сказали для красного словца. технически это не может случится , т.к. это одни и те же налоговые.
Да, можете попробовать отправить повторно... задвоятся, если вы другой номер присвоите НН на ту же операцию, а так вы просто продублируете отправку той же НН....

Ірина2307
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 17 разів

Повідомлення Ірина2307 »

Бухгалтер1995 писав:Доброго весняного ранку) Хочу спробувати знову подати додатки до критеріїв, бо в тому році на половину товарів так і не прийняли ті таблиці. Ніхто ще не пробував чи я поспішаю поперед батька в пекло?
Вже подається!Після оновлення медка,прийшла квитанція 1,чекаю на кв.2

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

Бухгалтер1995 писав:Доброго весняного ранку) Хочу спробувати знову подати додатки до критеріїв, бо в тому році на половину товарів так і не прийняли ті таблиці. Ніхто ще не пробував чи я поспішаю поперед батька в пекло?
Вчора були спроби. У кабінеті Додаток був відсутній, той, що є у Медку не приймається, так як "відсутня форма"...#cray#

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

Ірина2307 писав:
Хоч одна добра новина. Краще б Ви сьогодні її не отримали. 2 квитанція має прийти на 5-й робочий день з інформацією про врахування/неврахування. Сьогодні - швидше за все з відмовою у прийнятті.

Бухгалтер1995
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 185 разів
Подякували: 158 разів

Повідомлення Бухгалтер1995 »

Вже подається!Після оновлення медка,прийшла квитанція 1,чекаю на кв.2[/quote]
А в додатках лише первинка чи ще й лист з описом додавали?

Ірина2307
Мастер
Мастер

Повідомлення Ірина2307 »

marina11 писав:
Ірина2307 писав:
Хоч одна добра новина. Краще б Ви сьогодні її не отримали. 2 квитанція має прийти на 5-й робочий день з інформацією про врахування/неврахування. Сьогодні - швидше за все з відмовою у прийнятті.
Там в розділі інше зявилися Рішення про реєстрацію/відмову пн/рк та рішення по таблиці,де має бути вказана конкретна причина,якщо відмова.

Ірина2307
Мастер
Мастер

Повідомлення Ірина2307 »

Бухгалтер1995 писав:Вже подається!Після оновлення медка,прийшла квитанція 1,чекаю на кв.2
А в додатках лише первинка чи ще й лист з описом додавали?
[/quote]
До таблиці подавала заповнену таблицю з кодами і опис про діяльність фірми

Ірина2307
Мастер
Мастер

Повідомлення Ірина2307 »

Доброго дня!Підскажіть будь ласка маю однин заблокований клон ПН, оригінал ще не розблокували,оскільки ще триває судовий процес.Я можу модати пояснення до клона,якщо ще не розблокований оригінал?Чи варто почекати завершення суду?І ще хто судився,ДФС подавала апеляцію чи ні?

Таня_G
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 9 разів

Повідомлення Таня_G »

дозвонилась налоговую!!!!!!!!!!! регистрация не работает еще!!!! сказали может к обеду.. кто отправил и ждет - что пока не дергаемся, ничего просто не работает)

Lasto4ka
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення Lasto4ka »

#search# Добрый день, подскажите кто-то пробовал уже подать повидомлення по заблокированным нн, заблокированным до 01/12/17?

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”