код УКТ ЗЕД/ДКПП в налоговой накладной
-
- Профи
- Дякував (ла): 29 разів
- Подякували: 1 раз
Добрий день! Хтось може підказати списуємо загиблі посіви. Як правильно заповнити та зареєструвати податкову накладну Тип причини 13, код уктзед або послуги не вказуємо? одиниця виміру грн. К-ть і ціна теж не потрібно? ІПН 600000000000 ? Підкажіть будь ласка моживо хтось реєстрував.
В Журнале "Налоги и бухгалтерский учет" № 54 от 07.07.16 была консультация на вопрос "Какой указывать код УКТВЭД на алкогольные коктейли?". При регистрации НН предприятие выписывает код УКТВЭД 2208 90 69 00 (другие напитки, содержащие спирт). Как быть с блокировкой НН от 01.07.2017 г., если составляющие коктейлей - разные виды алкогольных напитков с разными кодами УКТВЭД
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 343 рази
по поводу кодов поговорите со своими брокерамиСнежынка писав:Привіт , що робити з ПН по заказним позиціям. Як мені зареєструвати ПН без ПН від поставщика ??
Чи не буде вона блокована, якщо товар ще закордоном і кодів немає???
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 570 разів
- Подякували: 83 рази
і якщо вони мені надиктують коди, чи не буде Пн заблокована??? У мене не буде ПН від поставщика з цим кодом ЗАРЕЄСТРОВАНОЇЛорик777 писав:по поводу кодов поговорите со своими брокерамиСнежынка писав:Привіт , що робити з ПН по заказним позиціям. Як мені зареєструвати ПН без ПН від поставщика ??
Чи не буде вона блокована, якщо товар ще закордоном і кодів немає???
-
- Высший разум
все зависит от суммы (они установили на какую сумму можно регистрировать предоплату)Снежынка писав:і якщо вони мені надиктують коди, чи не буде Пн заблокована??? У мене не буде ПН від поставщика з цим кодом ЗАРЕЄСТРОВАНОЇЛорик777 писав:по поводу кодов поговорите со своими брокерамиСнежынка писав:Привіт , що робити з ПН по заказним позиціям. Як мені зареєструвати ПН без ПН від поставщика ??
Чи не буде вона блокована, якщо товар ще закордоном і ів немає???
если у вас срок истекает то посылайте на регистрацию в любом случае, а если есть еще время то можете подождать
-
- Высший разум
в крайнем случае будете доказывать, что вы ждете этот товар (договор, инвойс и т.п. от поставщика; предоплата поставщику (если он положена) .....)Лорик777 писав:все зависит от суммы (они установили на какую сумму можно регистрировать предоплату)Снежынка писав:і якщо вони мені надиктують коди, чи не буде Пн заблокована??? У мене не буде ПН від поставщика з цим кодом ЗАРЕЄСТРОВАНОЇЛорик777 писав: по поводу кодов поговорите со своими брокерами
если у вас срок истекает то посылайте на регистрацию в любом случае, а если есть еще время то можете подождать
Подскажите код УКТ ЗЕД товар Киянка дерев'яна ?? 4016999990 не подходит
подскажите, мы занимаемся производством изделий из искуственного камня, к какому кведу нужно отнести?