Регистрация налоговых накладных в ЕРНН (Часть 2)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
ириша555
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 32 рази
Подякували: 11 разів

Повідомлення ириша555 »

то ли еще будет....оеееей#g_crazy#

Ната911119
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення Ната911119 »

А якщо є в кабінеті видана ПН зареєстрована , а квитанцій немає в Медку, я за допомогою Витяга витягнув ії (свою ж ПН видану)..... А покупцю відправити її не можу, немає такої функції.....Що робити? Чи прийдуть ще квитанції ??????

Марина бух
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 94 рази

Повідомлення Марина бух »

Ната911119 писав: А якщо є в кабінеті видана ПН зареєстрована , а квитанцій немає в Медку, я за допомогою Витяга витягнув ії (свою ж ПН видану)..... А покупцю відправити її не можу, немає такої функції.....Що робити? Чи прийдуть ще квитанції ??????
Спробуйте відправити ту ж саму ПН повторно (не копіюючи). Іноді допомагає.

Вероніка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 8081 раз
Подякували: 6388 разів

Повідомлення Вероніка »

Ната911119 писав: А якщо є в кабінеті видана ПН зареєстрована , а квитанцій немає в Медку, я за допомогою Витяга витягнув ії (свою ж ПН видану)..... А покупцю відправити її не можу, немає такої функції.....Що робити? Чи прийдуть ще квитанції ??????
Нас уже двое таких.
Только 18 число на дворе и как сдавать Декларацию - вопрос.

Марина бух
Просвещенный
Просвещенный

Nastya2016 писав:при наших скромных оборотах нарисовалась сумма 50 000 грн к оплате по итогам декларации,поставщик из Донецка ,без проблем раньше все было,регили нам наклданые и все,в пятницу позвонила узать номера,сказали,что по одому предприятию нам зарегистр. накладную,а по второму не успели.(((((((поотключали донецким всем эл.договора
как мне выйти из ситуации чтоб не платить такую неподъемную для нас сумму ндс???
мои накладные все зарегистрированны ,отправлены покупателям
можно ли исключить 2 накладные например (обязательства) ,типа забыла включить в декларацию..на сумму НДС 35 000 , какие последствия для нас?я так понимаю ,штраф,сколько 10 %? у покупателей не будет проблем??
спасибо..
Наскільки я знаю, з реєстраційного ліміту зніметься вся сума по зареєстрованих ПН. До того ж, навіть якщо ви здасте зараз декларацію, "загубивши" ці 2 ПН, рано чи пізно Вам доведеться робити уточнюючу за цей період і доплачувати і ПДВ і самоштраф, так як кредит вам за цей період не збільшиться, а зобов'язання потрібно буде допоказати. У Покупця, з нашою роботою ДФС, також можуть виникнути проблеми, хоча не повинні, податкові то зареєстровані, але як мінімум розбіжності у вас будуть, і хто і яких пояснень зажадає - величезне питання.#curtsey#

Ната911119
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення Ната911119 »

Марина бух писав:
Знову В ДФС???

-Latka-
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 1256 разів

Повідомлення -Latka- »

Nastya2016 писав:при наших скромных оборотах нарисовалась сумма 50 000 грн к оплате по итогам декларации,поставщик из Донецка ,без проблем раньше все было,регили нам наклданые и все,в пятницу позвонила узать номера,сказали,что по одому предприятию нам зарегистр. накладную,а по второму не успели.(((((((поотключали донецким всем эл.договора
как мне выйти из ситуации чтоб не платить такую неподъемную для нас сумму ндс???
можно ли исключить 2 накладные например (обязательства) ,типа забыла включить в декларацию..на сумму НДС 35 000 , какие последствия для нас?я так понимаю ,штраф,сколько 10 %? у покупателей не будет проблем??
спасибо..
Согласуйте с покупателями. Можно перенести отгрузку, если не было оплаты, выписать РК с причиной помилково виписана и будет вам меньше обязательств. Просто исключать нНН из декларации нельзя, ваши покупателю поставять ваши НН в кредит, будут розбыжносты, будет плохо и вам и покупателям.

-Latka-
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 1256 разів

Повідомлення -Latka- »

Ната911119 писав:
Марина бух писав:
Знову В ДФС???
А покупатель не может самостоятельно вытянуть ее из реестра?

Марина бух
Просвещенный
Просвещенный

Ната911119 писав:
Марина бух писав:
Знову В ДФС???
Так. Можете отримати 2 комплекти квитанцій.

Nastya2016
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 34 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Nastya2016 »

-Latka- писав:
спасибо..
Согласуйте с покупателями. Можно перенести отгрузку, если не было оплаты, выписать РК с причиной помилково виписана и будет вам меньше обязательств. Просто исключать нНН из декларации нельзя, ваши покупателю поставять ваши НН в кредит, будут розбыжносты, будет плохо и вам и покупателям.
оплаты были((

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”