Popen писав:
Если не зарегил, то никаких методов борьбы с ним нет. А бумаги нет с 01.01.15...
Ну я так понимаю, что налоговые в январе не подлежат обязательной регистрации, только если они не подпадают под прошлые признаки регистрации, из чего выходит, что я могу получить её просто в электронной форме, но не зарегистрированную, и взять кредит правильно?
Правомерный НК - только от зарегенных НН/РК
В данном случае - поставщик лишил покупателя НК.
Я правильно понимаю, что покупатель уже никаким образом не может воздействовать на поставщика,
чтобы получить свой законный НК?
lenapart писав:Налоговая накладная не регистрируется. Выдаёт ошибку:
Помилка – строка 1. Умовне позначення одиниці вимірювання не відповідає значенню кода (2009) із довідника.
Позавчера регистрировались налоговые накладные нормально. Изменилось сейчас что-то в справочнике?
Проверьте еще раз - написание должно быть ТОЧНО таким, как в справочнике
- никаких лишних знаков, точек и т.д. быть не должно.
У меня ругалось - было написано ПАРА, а нужно было - ПАР.
Я исправила - все зарегистрировалось.
novichok писав:
Но делая расходную( списывая товар) Вы выписываете налоговую( с указанием причины),тогда она и в Декларации отразится по указанной Вами причине...( выберите для себя правильную "причину" из списка выпадающего при заполнении НН)
Не понял про расходную? А в налоговой писать себя покупателем? А у меня какая причина? Вы имеете ввиду в верху налоговой ?
Кто знает подскажите. Я сделал ее сам себе и тип по причины поставил 12 и отправил в налоговую и пришла ошибка в регистрации
ДОКУМЕНТ НЕ ПРИЙНЯТО.
При необхідності виправте документ та відправте його знову.
Виявлені помилки:
Помилка - податкова накладна сформована помилково (ІПН продавця дорівнює ІПН покупця),
не підлягає реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних та не дає права
на включення суми ПДВ до податкового кредиту
Помилка - Сума оподаткування за ставкою 7(37383.18) не збігається з розрахованою (37380.00)
Помилка - Сума оподаткування за ставкою 7(14883.18) не збігається з розрахованою (14882.00).
Відправник: Єдине вікно подання електронної звітності 'ДФС України', версія 2.2.6.5
У разі складання податкової накладної за операціями з постачання товарів/послуг у межах балансу платника податку для невиробничого використання; використання товарів/послуг, за якими суми податку на додану вартість попередньо були включені до податкового кредиту, в операціях, які не є об'єктом оподаткування або звільняються від оподаткування; використання виробничих або невиробничих засобів, інших товарів/послуг, за якими суми податку на додану вартість попередньо були включені до податкового кредиту, не в господарській діяльності; визначення при анулюванні реєстрації платника податку податкових зобов'язань за товарами/послугами, необоротними активами, суми податку за якими були включені до складу податкового кредиту та не були використані в оподатковуваних операціях у межах господарської діяльності; ліквідації основних засобів за самостійним рішенням платника податку; переведення виробничих основних засобів до складу невиробничих; здійснення операцій з постачання товарів/послуг у рахунок оплати праці фізичних осіб, які перебувають у трудових відносинах з платником податку, у рядку „Індивідуальний податковий номер покупця” відображається умовний ІПН “400000000000”, а в інших рядках, відведених для заповнення даних покупця, платник зазначає власні дані.
Документ доставлено до центрального рівня Державної податкової служби України 13.02.2015 в 13:37:45
Підписи документа:
ДОКУМЕНТ НЕ ПРИЙНЯТО.
При необхідності виправте документ та відправте його знову.
Виявлені помилки:
Помилка - Сума оподаткування за ставкою 7(37383.18) не збігається з розрахованою (37380.00)
Помилка - Сума оподаткування за ставкою 7(14883.18) не збігається з розрахованою (14882.00).
Відправник: Єдине вікно подання електронної звітності 'ДФС України', версія 2.2.6.5
Я так понимаю что цена умноженная на количество по двум позициям с 1с не сходится с суммой в Медке. Как быть в этом случае?
Получила налоговую от поставщика с реестра без даты и номера договора, поля пустые, само наименование договора прописано. Дата и номер договора не являются обязательным реквизитом, но чтобы совсем пустые поля....Подскажите, что делать, могу ли включить в кредит? Спасибо.