Подскажите, пожалуйста!
Покупатель ошибочно перечислил больше средств, нужно ли выписывать на эту сумму НН? И в течении какого времени мы должны вернуть ему эти деньги?
=Налоговая накладная=
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 51 раз
- Подякували: 13 разів
-
- Знаток
- Дякував (ла): 8 разів
УСЛУГИ СВЯЗИ, ОТОПЛЕНИЕ И ГАЗ РАНЬШЕ ВКЛЮЧАЛИ ПОЛНОСТЬЮ ПО НН В НАЛОГОВЫЙ КРЕДИТ, ПРИ ЭТОМ ЧАСТЬ ЭТОГО ВСЕГО ШЛА НА ОБСЛУЖИВАНИЕ НЕ ПРЕДПРИЯТИЯ А ОБЩЕЖИТИЯ, МЫ ВЫПИСЫВАЛИ НА ЭТУ СУММУ НН (С КОДОМ 04), СТАВИЛИ В НО, А В ПОЛУЧЕННЫХ НН ОТРАЖАЛИ КАК ИСПОЛЬЗОВАНО В НЕХОЗ ДЕЯТ. И СТАВИЛИ В 14.1 В ДЕКУ. СЕЙЧАС БУХГАЛТЕР . КОТОРАЯ ЗАНИМАЕТСЯ ОБЯЗАТЕЛЬСТВАМИ, РЕШИЛА. ЧТО НУЖНО СТАВИТЬ ПН13. Я ЗАНИМАЮСЬ НАЛОГОВЫМ КРЕДИТОМ., ДОПУСТИМ Я ТАК И ПОСТАВЛЮ В 14.2. ЭТУ СУММУ, МНЕ НЕ НУЖНО БУДЕТ ДЕЛАТЬ НИКАКОГО РАСПРЕДЕЛЕНИЯ НАЛОГОВОГО КРЕДИТА??? И НУЖНО ЛИ БЫЛО РАНЬШЕ ЭТО ДЕЛАТЬ ????
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 28 разів
- Подякували: 52 рази
Я Зареєструвала ПН, дзвонить контрагент, не бачать "нулів" в моїй ПН в графі 10 і 11 розд lll, вимагає змінити ПН.
Як мені на це реагувати? Наскільки я розумію зараз пн електронна, тобто в xml-файл, і в ній не видно що в порожніх клітинках (нулі, прочерки, хрестики). Як ви вважаєте?
Як мені на це реагувати? Наскільки я розумію зараз пн електронна, тобто в xml-файл, і в ній не видно що в порожніх клітинках (нулі, прочерки, хрестики). Як ви вважаєте?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 82 рази
- Подякували: 2407 разів
Aleksandra123 писав:Подскажите, пожалуйста!
Покупатель ошибочно перечислил больше средств, нужно ли выписывать на эту сумму НН? И в течении какого времени мы должны вернуть ему эти деньги?
101.02
Чи підлягають оподаткуванню ПДВ помилково зараховані кошти на розрахунковий рахунок платника ПДВ та в який термін необхідно повернути ці кошти?
Повна:
Відповідно до п.35.1 ст. 35 Закону України від 5 квітня 2001 року №2346-III „Про платіжні системи та переказ коштів в Україні” із змінами та доповненнями (далі – Закон №2346) неналежний отримувач зобов’язаний протягом трьох робочих днів від дати надходження повідомлення банку-порушника про здійснення помилкового переказу ініціювати переказ еквівалентної суми коштів банку-порушнику, за умови отримання повідомлення цього банку про здійснення помилкового переказу.
Пунктом 35.2 ст. 35 Закону №2346 визначено, що у разі своєчасного повідомлення банком-порушником неналежного отримувача про здійснення помилкового переказу та порушення неналежним отримувачем строку, встановленого п. 35.1 цієї статті, неналежний отримувач має повернути суму переказу, а також сплатити банку-порушнику пеню в розмірі 0,1 відсотка цієї суми за кожний день починаючи від дати завершення помилкового переказу до дня повернення коштів включно, яка не може перевищувати 10 відсотків суми переказу.
При цьому, згідно із п.35.3 ст.35 Закону №2346 спори між банком-порушником та неналежним отримувачем щодо помилкового переказу розглядаються у судовому порядку.
Оскільки об’єктом оподаткування ПДВ, відповідно до пп.„а” та пп.„б” пп.185.1 ст.185 р.V Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року №2755-VI із змінами і доповненнями, є операції платників податку з постачання товарів та послуг, місце постачання яких розташоване на митній території України, відповідно до статті 186 цього Кодексу, то кошти, що не пов’язані з такими взаємовідносинами між суб’єктами господарювання та які повернуто в належні терміни, не підпадають під об’єкт оподаткування.
За наявності договірних відносин на предмет поставки товарів, надання послуг податкові зобов’язання нараховуються відповідно до ст.187 ПКУ.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 585 разів
- Подякували: 77 разів
девочки миленькие помогите мне налоговый инспектор сказал ,что если НН выписана 31/01/15 а зарегистрирована 13/02/15 , то эта налоговая попадает в НК февраля. Ну это же не правильно.? У меня почти все налоговые от 31/01/15 а зерегистрированные в течении 15 дн. И еще как в реестре разд.2 Дату отримання ПН напишу 13/02/15, а дата складання 31/01/15?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 922 рази
- Подякували: 109 разів
Так даже в медке налоговые группируются по дате выписки а не по дате регистрации.иск писав:девочки миленькие помогите мне налоговый инспектор сказал ,что если НН выписана 31/01/15 а зарегистрирована 13/02/15 , то эта налоговая попадает в НК февраля. Ну это же не правильно.? У меня почти все налоговые от 31/01/15 а зерегистрированные в течении 15 дн. И еще как в реестре разд.2 Дату отримання ПН напишу 13/02/15, а дата складання 31/01/15?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 585 разів
- Подякували: 77 разів
у меня нет медка, набираю налоговую отчетность за январь в ОПЗ и не знаю что писать в реестре там где дата отримання ПН дату отримання это когда эта налоговая былы зарегистрирована например зарегистрирована 13/02/15 налоговая от 31/01/15
-
- Ученик
Подскажите, пожалуйста, вчера вечером или сегодня налоговую регистрировал, приходит отказ
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 82 рази
- Подякували: 2407 разів
Для того, чтобы Вам что-то подсказали, надо сюда скопировать из квитанции ПРИЧИНУ отказа (не указывая Ваших данных), тогда можно будет хоть что-то подсказать.Оксана booh писав:Подскажите, пожалуйста, вчера вечером или сегодня налоговую регистрировал, приходит отказ
Мы не умеем "гадать на кофейной гуще".
Вот что люди тут показывали, чтобы получить помощь (как пример):
Підприємство - Покупець: Неплатник
Документ: F1201007 Податкова накладна №12 від 06.01.2015
Дата виписування податкової накладної: 06.01.2015
Номер податкової накладної: 12
Реєстраційний номер документу: 9002747944
22.01.2015 в 16:55:27
Підписи документа:
ДОКУМЕНТ ЗБЕРЕЖЕНО, АЛЕ НЕ ПРИЙНЯТО.
ДОКУМЕНТ БУДЕ ПРИЙНЯТО У РАЗІ ВИКОНАННЯ НАВЕДЕНИХ НИЖЧЕ УМОВ.
Виявлені помилки:
Попередження - податкову накладну виписано за минулий період (16 днів від дати реєстрації).
Попередження - для прийняття документу, Вам необхідно надати розрахунок коригування податкової накладної до 0:00 23.01.2015.
Після цього терміну Ви отримаєте повідомлення про прийняття або неприйняття документу.
Добрый день! Подскажите, получила налоговую накладную от Укртелекома по МЕДОК из ЕГРНН, подписант І.І.Загорайло а в квитанции написано что НН подписал директор Вітульов В.Ю. (т.е. ЕЦП наложена директора, наверное у загорайло нет ЕЦП) Могу ли я данную НН включить в налоговый кредит?#g_cray2#