як правильно відкорегувати таку податкову:
16.12.15 р. покупець нам заплатив 265200 грн.
я виписала ПН і видаткову. тепер сьогодні нам товар на всю суму повернули, а замістб нього беруть інший на цю ж суму.
з якою причиною зареєструвати мені РК, щоб воно було нульове, так як в покупця нема чим реєструвати РК з мінусом
Корректировка НН (часть 2)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1930 разів
- Подякували: 6618 разів
- Контактна інформація:
Я вважаю все ж, що треба робити РК до накл.на поверненя на мінус і нову ПН на знову відгружений товар...Inna Medvetska писав:як правильно відкорегувати таку податкову:
я виписала ПН і видаткову. тепер сьогодні нам товар на всю суму повернули, а замістб нього беруть інший на цю ж суму.
з якою причиною зареєструвати мені РК, щоб воно було нульове, так як в покупця нема чим реєструвати РК з мінусом
Але знаю, що роблять і 1 РК - тобто у вас типу "зміна номенклатури"... Ви мінусуєте всі позиції з попередньої поставки і плюсуєте ті, що відгружаєте зараз...
Я так не робила, благо не доводилось стикатися з такою ситуацією.
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 76 разів
- Подякували: 107 разів
если возврат будет оформлен возвратной накладной, то лучше РК и новая НН...Inna Medvetska писав:як правильно відкорегувати таку податкову:
можете сначала зарегистрировать новую НН, у покупателя появится лимит и он зарегит РК на минус
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
так у мене теж цей ліміт не зайвий фактично, сума то немаленькаSSV писав:если возврат будет оформлен возвратной накладной, то лучше РК и новая НН...Inna Medvetska писав:як правильно відкорегувати таку податкову:
можете сначала зарегистрировать новую НН, у покупателя появится лимит и он зарегит РК на минус
Підскажіть будь-ласка! Коригую ПН за 2013р., яка була зареєстрована в реєстрі, в коригуванні зменшую податкове зобов'язання. Хто має зареєструвати р/к.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2642 рази
- Подякували: 1922 рази
С 01.07.2015 все РК на "-" регистрирует покупатель.dunjshka писав:Підскажіть будь-ласка! Коригую ПН за 2013р., яка була зареєстрована в реєстрі, в коригуванні зменшую податкове зобов'язання. Хто має зареєструвати р/к.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 447 разів
- Подякували: 1989 разів
dunjshka писав:Підскажіть будь-ласка! Коригую ПН за 2013р., яка була зареєстрована в реєстрі, в коригуванні зменшую податкове зобов'язання. Хто має зареєструвати р/к.
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 76 разів
- Подякували: 107 разів
нужно решать с покупателем, как им лучше - это же их кредит, я бы настаивала на РК и новой ННInna Medvetska писав:так у мене теж цей ліміт не зайвий фактично, сума то немаленькаSSV писав:если возврат будет оформлен возвратной накладной, то лучше РК и новая НН...Inna Medvetska писав:як правильно відкорегувати таку податкову:
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 413 разів
- Подякували: 346 разів
Подскажите пожалуйста как правильно поступить:
12.02. мы оплатили поставщику, он выписал и зарег. НН но указал неправильную цену, сегодня делает мне РК но почему то 18.02, товар не отгружен и будет отгружаться в марте, сумма не меняется РК нулевка, я прошу сделать 12.02, а она орет что имеет право сделать РК любым числом, т.е. когда обнаружила ошибку. Это я туплю или все таки поставщик не прав???
12.02. мы оплатили поставщику, он выписал и зарег. НН но указал неправильную цену, сегодня делает мне РК но почему то 18.02, товар не отгружен и будет отгружаться в марте, сумма не меняется РК нулевка, я прошу сделать 12.02, а она орет что имеет право сделать РК любым числом, т.е. когда обнаружила ошибку. Это я туплю или все таки поставщик не прав???
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2642 рази
- Подякували: 1922 рази
РК по исправлению ошибки можно делать датой обнаружения ошибки.@Лиса писав:Подскажите пожалуйста как правильно поступить: