Корректировка НН (часть 2)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 78 разів
Подякували: 146 разів

Повідомлення Inna Medvetska »

як правильно відкорегувати таку податкову:
16.12.15 р. покупець нам заплатив 265200 грн.
я виписала ПН і видаткову. тепер сьогодні нам товар на всю суму повернули, а замістб нього беруть інший на цю ж суму.
з якою причиною зареєструвати мені РК, щоб воно було нульове, так як в покупця нема чим реєструвати РК з мінусом

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1930 разів
Подякували: 6618 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Inna Medvetska писав:як правильно відкорегувати таку податкову:
я виписала ПН і видаткову. тепер сьогодні нам товар на всю суму повернули, а замістб нього беруть інший на цю ж суму.
з якою причиною зареєструвати мені РК, щоб воно було нульове, так як в покупця нема чим реєструвати РК з мінусом
Я вважаю все ж, що треба робити РК до накл.на поверненя на мінус і нову ПН на знову відгружений товар...
Але знаю, що роблять і 1 РК - тобто у вас типу "зміна номенклатури"... Ви мінусуєте всі позиції з попередньої поставки і плюсуєте ті, що відгружаєте зараз...
Я так не робила, благо не доводилось стикатися з такою ситуацією.

SSV
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 76 разів
Подякували: 107 разів

Повідомлення SSV »

если возврат будет оформлен возвратной накладной, то лучше РК и новая НН...
можете сначала зарегистрировать новую НН, у покупателя появится лимит и он зарегит РК на минус

Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 78 разів
Подякували: 146 разів

Повідомлення Inna Medvetska »

SSV писав:
можете сначала зарегистрировать новую НН, у покупателя появится лимит и он зарегит РК на минус
так у мене теж цей ліміт не зайвий фактично, сума то немаленька

dunjshka
УченикУченик
Дякував (ла): 9 разів

Повідомлення dunjshka »

Підскажіть будь-ласка! Коригую ПН за 2013р., яка була зареєстрована в реєстрі, в коригуванні зменшую податкове зобов'язання. Хто має зареєструвати р/к.

cometa
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2642 рази
Подякували: 1922 рази

Повідомлення cometa »

dunjshka писав:Підскажіть будь-ласка! Коригую ПН за 2013р., яка була зареєстрована в реєстрі, в коригуванні зменшую податкове зобов'язання. Хто має зареєструвати р/к.
С 01.07.2015 все РК на "-" регистрирует покупатель.

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 1989 разів

Повідомлення Nadiy »

dunjshka писав:Підскажіть будь-ласка! Коригую ПН за 2013р., яка була зареєстрована в реєстрі, в коригуванні зменшую податкове зобов'язання. Хто має зареєструвати р/к.
http://buhgalter911.com/ShowArticle.aspx?a=497196

SSV
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 76 разів
Подякували: 107 разів

Повідомлення SSV »

Inna Medvetska писав:
SSV писав:
так у мене теж цей ліміт не зайвий фактично, сума то немаленька
нужно решать с покупателем, как им лучше - это же их кредит, я бы настаивала на РК и новой НН

@Лиса
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 413 разів
Подякували: 346 разів

Повідомлення @Лиса »

Подскажите пожалуйста как правильно поступить:
12.02. мы оплатили поставщику, он выписал и зарег. НН но указал неправильную цену, сегодня делает мне РК но почему то 18.02, товар не отгружен и будет отгружаться в марте, сумма не меняется РК нулевка, я прошу сделать 12.02, а она орет что имеет право сделать РК любым числом, т.е. когда обнаружила ошибку. Это я туплю или все таки поставщик не прав???

cometa
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2642 рази
Подякували: 1922 рази

Повідомлення cometa »

@Лиса писав:Подскажите пожалуйста как правильно поступить:
12.02. мы оплатили поставщику, он выписал и зарег. НН но указал неправильную цену, сегодня делает мне РК но почему то 18.02, товар не отгружен и будет отгружаться в марте, сумма не меняется РК нулевка, я прошу сделать 12.02, а она орет что имеет право сделать РК любым числом, т.е. когда обнаружила ошибку. Это я туплю или все таки поставщик не прав???
РК по исправлению ошибки можно делать датой обнаружения ошибки.

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”