Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Юл__ия
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 25 разів

Повідомлення Юл__ия »

кто-то сталкивался??
не могу отправить повидомленя. приходит вторая квитанция - "помилка структури хмл файлу"

3 раза отправила....не могу понять что не так?????

NEL
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 100 разів
Подякували: 17 разів

Повідомлення NEL »

коллеги, поделитесь, пожалуйста, Скаргой ppboris@ukr.net. У нас оптовая торговля. Спасибо.

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

Jane_2017 писав:
marina11 писав:
Jane_2017 писав:в таблиці квед 46.90 а потім УКТ ЗЕД на вході та на виході один і той же. Може багато УКТ ЗЕД?
У мене було 14 (разом 28 рядочків)
А в мене 18 разом.
Не знаю, може Ваші УКД підпадають під якісь інші КВЕДи і потрібно їх додати?

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення marina11 »

Юл__ия писав:кто-то сталкивался??
не могу отправить повидомленя. приходит вторая квитанция - "помилка структури хмл файлу"

3 раза отправила....не могу понять что не так?????
Дуже великий розмір пояснення.

ternavska
ПрофиПрофи

Повідомлення ternavska »

Дякую за увагу , але яне знайшла в темі в 1-3 стор. як відправити повідомлення через кабінет .Дякую.

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення marina11 »

ternavska писав:Дякую за увагу , але яне знайшла в темі в 1-3 стор. як відправити повідомлення через кабінет .Дякую.
А у Вашому питанні електронний кабінет і не звучав. Там все це це "щастя" має статус звітності, тож формується аналогічно з нею.

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення marina11 »

Колеги, я таке відчубучила, що не знаю, що і думати. 04.12 на форумі виникли питання, про можливість додавання пояснення до таблиці у Медку. Оновила Медок, почала експериментувати. Щоб Медок не червонів на помилки заповнила (у мене тут з'явилася парочка нових УКД). Відразу додаток додати не вдалося, вирішила поставити відмітку пр статус с/г виробника (у мене торгівля, думала може тільки с/г виробникам можна додати додаток) і забула про неї. Потім додала додаток і вирішила відправити у ДФС (вже зробила, нічого не втрачаю). Наклала ЕЦП Директор+бухгалтер+печатка як звичайно налаштований Медок і відправила. Сьогодні побачила у Медку абракадабру, яку досі не знайшла. АЛЕ: у кабінеті до цієї таблички приєдналася квитанція ""Інформація з таблиці даних платника податку врахована згідно рішення ....". Отже і таке буває...

ХитрыйБух
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 13 разів

Повідомлення ХитрыйБух »

T-a-n-y-a писав:Поделитесь опытом, пожалуйста. Я правильно поняла - Вы подали таблицу только с исходящими кодами и она у Вас принята? Накладные после этого не блокируют?
Совершенно верно. Заполнили в Таблице данных плательщика код согласно КВЭД (у нас это неспециализированная оптовая торговля), графа приобретения товара пустая, а в реализации уже наш код стоит. И в додатке письмо)
Накладные пока еще не блокировали

Nataly2017
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 10 разів

Повідомлення Nataly2017 »

Добрый день! Подскажите к таблице только 1 файл можно добавить?

ХитрыйБух
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 13 разів

Повідомлення ХитрыйБух »

Nataly2017 писав:Добрый день! Подскажите к таблице только 1 файл можно добавить?
Да

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”