кто-то сталкивался??
не могу отправить повидомленя. приходит вторая квитанция - "помилка структури хмл файлу"
3 раза отправила....не могу понять что не так?????
Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 100 разів
- Подякували: 17 разів
- marina11
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
Не знаю, може Ваші УКД підпадають під якісь інші КВЕДи і потрібно їх додати?Jane_2017 писав:А в мене 18 разом.marina11 писав:У мене було 14 (разом 28 рядочків)Jane_2017 писав:в таблиці квед 46.90 а потім УКТ ЗЕД на вході та на виході один і той же. Може багато УКТ ЗЕД?
- marina11
- Светоч Мысли
Дуже великий розмір пояснення.Юл__ия писав:кто-то сталкивался??
не могу отправить повидомленя. приходит вторая квитанция - "помилка структури хмл файлу"
3 раза отправила....не могу понять что не так?????
Дякую за увагу , але яне знайшла в темі в 1-3 стор. як відправити повідомлення через кабінет .Дякую.
- marina11
- Светоч Мысли
А у Вашому питанні електронний кабінет і не звучав. Там все це це "щастя" має статус звітності, тож формується аналогічно з нею.ternavska писав:Дякую за увагу , але яне знайшла в темі в 1-3 стор. як відправити повідомлення через кабінет .Дякую.
- marina11
- Светоч Мысли
Колеги, я таке відчубучила, що не знаю, що і думати. 04.12 на форумі виникли питання, про можливість додавання пояснення до таблиці у Медку. Оновила Медок, почала експериментувати. Щоб Медок не червонів на помилки заповнила (у мене тут з'явилася парочка нових УКД). Відразу додаток додати не вдалося, вирішила поставити відмітку пр статус с/г виробника (у мене торгівля, думала може тільки с/г виробникам можна додати додаток) і забула про неї. Потім додала додаток і вирішила відправити у ДФС (вже зробила, нічого не втрачаю). Наклала ЕЦП Директор+бухгалтер+печатка як звичайно налаштований Медок і відправила. Сьогодні побачила у Медку абракадабру, яку досі не знайшла. АЛЕ: у кабінеті до цієї таблички приєдналася квитанція ""Інформація з таблиці даних платника податку врахована згідно рішення ....". Отже і таке буває...
-
- Профи
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 13 разів
Совершенно верно. Заполнили в Таблице данных плательщика код согласно КВЭД (у нас это неспециализированная оптовая торговля), графа приобретения товара пустая, а в реализации уже наш код стоит. И в додатке письмо)T-a-n-y-a писав:Поделитесь опытом, пожалуйста. Я правильно поняла - Вы подали таблицу только с исходящими кодами и она у Вас принята? Накладные после этого не блокируют?
Накладные пока еще не блокировали
-
- Профи
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 10 разів
Добрый день! Подскажите к таблице только 1 файл можно добавить?