=Налоговая накладная=

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
@Nika@
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 959 разів
Подякували: 1175 разів

Повідомлення @Nika@ »

Абоненты Укртелекома, подскажите, что делать с НН от него, где в номенклатуре - "аванс за телекомунікаційні послуги"? Воевать ведь бесполезно...

@Nika@
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 959 разів
Подякували: 1175 разів

Повідомлення @Nika@ »

Еще один вопрос.

201.4. Податкова накладна складається у день виникнення податкових зобов’язань продавця.

Платники податку, які постачають електричну енергію, складають податкові накладні щодекадно на суму коштів, що надійшли в рахунок оплати за таку електричну енергію на їх поточні рахунки протягом відповідної декади. В останній день місяця такі платники податку складають податкові накладні/розрахунки коригування за результатами остаточного розрахунку зі споживачами електричної енергії з урахуванням поставленої електричної енергії та отриманих коштів протягом такого місяця.

По поводу выписки НН - понятно: потребитель перерасходовал оплаченный лимит - последним днем на разницу ему выпишут НН. А какая корректировка может быть "з урахуванням поставленої електричної енергії та отриманих коштів протягом такого місяця"? Вроде ж правило первого события действует? Нельзя же откорректировать НН на предоплату до суммы фактического (меньшего) потребления #wall#

бухгалтер-новичек
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення бухгалтер-новичек »

Добрый день! Подскажите, пожалуйста, нужно выписать НН предприятию, у которого есть филиал(без права выписки НН). Товар получает филиал, оплатил товар тоже филиал. Нужно ли в НН в названии указывать этот филиал, если ему не делегировано право выписки НН?

fin_o
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 796 разів
Подякували: 699 разів

Повідомлення fin_o »

бухгалтер-новичек писав:Добрый день! Подскажите, пожалуйста, нужно выписать НН предприятию, у которого есть филиал(без права выписки НН). Товар получает филиал, оплатил товар тоже филиал. Нужно ли в НН в названии указывать этот филиал, если ему не делегировано право выписки НН?
Это Вам лучше позвонить в филиал и спросить. У меня есть большая организация, где десятки филиалов. В одном случае я выписываю на гол.организацию, в другом случае пишу название гол.организации потом через дробь "Філія". Тоже самое в адресе указываю через дробь адрес филии. А ИНН - головной организации.

бухгалтер-новичек
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення бухгалтер-новичек »

fin_o писав:
бухгалтер-новичек писав:Добрый день! Подскажите, пожалуйста, нужно выписать НН предприятию, у которого есть филиал(без права выписки НН). Товар получает филиал, оплатил товар тоже филиал. Нужно ли в НН в названии указывать этот филиал, если ему не делегировано право выписки НН?
Это Вам лучше позвонить в филиал и спросить. У меня есть большая организация, где десятки филиалов. В одном случае я выписываю на гол.организацию, в другом случае пишу название гол.организации потом через дробь "Філія". Тоже самое в адресе указываю через дробь адрес филии. А ИНН - головной организации.
Да они не знают, это первая НН, филиал новый, но раз оплата была с текущего счета филиала, то по логике, нужно филиал вписывать в НН. Я тоже первый раз выписываю, сомневаюсь.... Но Вам за ответ спасибо!

ODA2007
УченикУченик

Повідомлення ODA2007 »

Подскажите, как к налоговой накладной оформить "доплата індекс інфляції січень 2015р." по аренде???

Юлия 08
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 8 разів

Повідомлення Юлия 08 »

Доброго всім вечора. Підскажіть, будь ласка,
яким числом я маю виписати ПН, якщо кошти надійшли як передоплата 18.02 (на суму цих коштів ПН), 19.02 і 20.02 була відгрузка продукції (виписані видаткові)
по результату відгрузки мені підприємство має доплатить (доплачує 26.02) Коли я маю виписати ПН 20.02 (на різницю між передоплатою і фактичною відгрузкою) чи 26.02 коли отримала кошти

Допоможіть розібратись!

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7966 разів
Подякували: 5725 разів

Повідомлення ArinaArina »

Юлия 08 писав:Доброго всім вечора. Підскажіть, будь ласка,
яким числом я маю виписати ПН, якщо кошти надійшли як передоплата 18.02 (на суму цих коштів ПН), 19.02 і 20.02 була відгрузка продукції (виписані видаткові)
по результату відгрузки мені підприємство має доплатить (доплачує 26.02) Коли я маю виписати ПН 20.02 (на різницю між передоплатою і фактичною відгрузкою) чи 26.02 коли отримала кошти

Допоможіть розібратись!
пример
18.02. оплата 10тыс НН на 10 тыс
19.02. отгрузка 6 тыс НН нет при условии, что весь отгруженный товар присутствует в НН за 18.02.
20.02. отгрузка 6 тыс НН на 2 тыс
26.02. доплата 2 тыс НН нет

Юлия 08
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 8 разів

Повідомлення Юлия 08 »

Так і зробила. Котрагенту щось не сподобалось. Завтра буду вияснять. На який док. можна зіслатися?
ArinaArina Вам велике спасибі що відгукнулись!

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7966 разів
Подякували: 5725 разів

Повідомлення ArinaArina »

Юлия 08 писав:Так і зробила. Котрагенту щось не сподобалось. Завтра буду вияснять. На який док. можна зіслатися?
ArinaArina Вам велике спасибі що відгукнулись!
на правило 1-го события, на порядок заполнения НН, на НКУ.
Может в 1-й НН не тот товар, который был отгружен в 1-ю поставку?

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”